تیتر امروز

مولوی پیام‌آور عشق و زندگی و مداراست نه خشونت و نفرت/ مولوی با عشق زمختی خدای متکلمان را می‌گیرد/ مولانا یک عاشق خلاق رقصنده است که به همه پیشنهاد رقصیدن در اوج می‌کند تا بر غم و اندوه بتازند
در چهلمین برنامه دیدار اندیشه با ناصر مهدوی مطرح شد:

مولوی پیام‌آور عشق و زندگی و مداراست نه خشونت و نفرت/ مولوی با عشق زمختی خدای متکلمان را می‌گیرد/ مولانا یک عاشق خلاق رقصنده است که به همه پیشنهاد رقصیدن در اوج می‌کند تا بر غم و اندوه بتازند

در چهلمین برنامه دیدار اندیشه، مقارن با سالروز تولد جلال‌الدین محمد بلخی؛ مولوی با ناصر مهدوی با موضوع "مولوی، معلم عشق و زندگی" گفت‌و‌گو کردیم.
گزینه نظامی همچنان روی میز/ شبکه التغییر: آمادگی ایران با جنگنده‌های جدید روسی/ سخنگوی دولت: آماده مذاکره مستقیم بودیم، ویتکاف نیامد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

گزینه نظامی همچنان روی میز/ شبکه التغییر: آمادگی ایران با جنگنده‌های جدید روسی/ سخنگوی دولت: آماده مذاکره مستقیم بودیم، ویتکاف نیامد

این صد و بیست و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
داریوش سجادی: اقتصاد و فشار تحریم‌ها، دلیل کاهش همراهی مردم/ نیازمند بازنگری و مدیریت دقیق‌تر در حوزه‌های اقتصادی هستیم
در گفت‌وگوی دیدار در برنامه «اقتصاد پلاس» با یک فعال رسانه‌ای مطرح شد

داریوش سجادی: اقتصاد و فشار تحریم‌ها، دلیل کاهش همراهی مردم/ نیازمند بازنگری و مدیریت دقیق‌تر در حوزه‌های اقتصادی هستیم

داریوش سجادی، فعال رسانه‌ای در برنامه «اقتصاد پلاس» در رسانه دیدارنیوز گفت: پایگاه اجتماعی نظام امروز دیگر همچون سال ۵۷ نیست.
در ملا عام ..

قوه قضائیه: حکم ۴ بار قصاص عاملین جنایت در لارستان صادر شد

رسانه قوه قضائیه اعلام کرد: «در پی وقوع جنایت علیه یک خانواده در شهر بیرم لارستان، رئیس کل دادگستری استان فارس از صدور حکم ۴ بار قصاص در ملاءعام برای عامل اصلی این جنایت و یک بار قصاص نفس برای همسر وی خبر داد.»

کد خبر: ۱۸۰۲۸۸
۱۲:۴۸ - ۲۷ بهمن ۱۴۰۳

قوه قضائیه: حکم ۴ بار قصاص عاملین جنایت در لارستان صادر شد

دیدارنیوز: در پی وقوع جنایت علیه یک خانواده در شهر بیرم لارستان و برگزاری دادگاه متهمان در شعبه پنجم دادگاه کیفری یک استان، رئیس کل دادگستری استان فارس از صدور حکم ۴ بار قصاص در ملاءعام برای عامل اصلی این جنایت و یک بار قصاص نفس برای همسر وی خبر داد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید صدراله رجایی نسب با بیان اینکه متهم اصلی پرونده به لحاظ مباشرت در قتل ۳ نفر و مشارکت در قتل نفر چهارم به ۴ بار قصاص نفس در ملاءعام محکوم شده است گفت: همسر و همدست متهم اصلی در این پرونده نیز از حیث مشارکت در یک فقره قتل عمدی به یک بار قصاص نفس محکوم شد.

وی با اشاره به اینکه پرونده قضایی این جنایت هولناک با توجه به بر انگیخته شدن احساسات عمومی بخصوص در منطقه بیرم به صورت ویژه در دستور کار رسیدگی قرار گرفت گفت: از زمان وقوع این جنایت در مهر ماه امسال ابعاد مختلف پرونده توسط مقامات قضایی در لارستان و همچنین قضات شعبه پنجم دادگاه کیفری یک استان فارس بررسی شد و برگزاری جلسه دادگاه و صدور رأی قاطع در چارچوب قانون در دستور کار قرار گرفت.

رئیس کل دادگستری استان فارس به سایر مجازات‌های کیفری متهمین این پرونده اشاره کرد و افزود: متهمین پرونده علاوه بر حکم قصاص نفس از حیث آدم ربایی نیز هرکدام به ۱۰ سال حبس و از حیث ارتکاب بزه سرقت نیز به ۳ سال حبس و ۷۴ ضربه شلاق محکوم شده است.

رئیس کل دادگستری استان فارس خاطر نشان کرد: همسر و همدست متهم پرونده نیز به لحاظ مشارکت در قتل به یک بار قصاص و از حیث معاونت در ۳ فقره قتل به ۲۵ سال حبس تعزیری محکوم شده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین رجایی نسب خاطر نشان کرد: نگهداری و تهدید با سلاح و بزه‌های کیفری دیگری متوجه متهمین پرونده است که از این حیث نیز متهمان به مجازات‌های متناسب و مصرّح در قانون محکوم شده‌اند که مطابق ماده ۱۳۱ قانون مجازات اسلامی در جرایم موجب تعزیر، شدیدترین مجازات صادره در پرونده در انتظار محکومان است.

وی خاطر نشان کرد: رأی صادره از شعبه پنج دادگاه کیفری یک استان فارس ۲۰ روز از زمان ابلاغ رأی قابل فرجام خواهی در دیوان عالی کشور است.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۱ مهر
امروز جمعه ۱۱ مهر
امروز جمعه ۱۱ مهر
امروز جمعه ۱۱ مهر
پرطرفدارترین ها