تیتر امروز

مولوی پیام‌آور عشق و زندگی و مداراست نه خشونت و نفرت/ مولوی با عشق زمختی خدای متکلمان را می‌گیرد/ مولانا یک عاشق خلاق رقصنده است که به همه پیشنهاد رقصیدن در اوج می‌کند تا بر غم و اندوه بتازند
در چهلمین برنامه دیدار اندیشه با ناصر مهدوی مطرح شد:

مولوی پیام‌آور عشق و زندگی و مداراست نه خشونت و نفرت/ مولوی با عشق زمختی خدای متکلمان را می‌گیرد/ مولانا یک عاشق خلاق رقصنده است که به همه پیشنهاد رقصیدن در اوج می‌کند تا بر غم و اندوه بتازند

در چهلمین برنامه دیدار اندیشه، مقارن با سالروز تولد جلال‌الدین محمد بلخی؛ مولوی با ناصر مهدوی با موضوع "مولوی، معلم عشق و زندگی" گفت‌و‌گو کردیم.
گزینه نظامی همچنان روی میز/ شبکه التغییر: آمادگی ایران با جنگنده‌های جدید روسی/ سخنگوی دولت: آماده مذاکره مستقیم بودیم، ویتکاف نیامد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

گزینه نظامی همچنان روی میز/ شبکه التغییر: آمادگی ایران با جنگنده‌های جدید روسی/ سخنگوی دولت: آماده مذاکره مستقیم بودیم، ویتکاف نیامد

این صد و بیست و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
داریوش سجادی: اقتصاد و فشار تحریم‌ها، دلیل کاهش همراهی مردم/ نیازمند بازنگری و مدیریت دقیق‌تر در حوزه‌های اقتصادی هستیم
در گفت‌وگوی دیدار در برنامه «اقتصاد پلاس» با یک فعال رسانه‌ای مطرح شد

داریوش سجادی: اقتصاد و فشار تحریم‌ها، دلیل کاهش همراهی مردم/ نیازمند بازنگری و مدیریت دقیق‌تر در حوزه‌های اقتصادی هستیم

داریوش سجادی، فعال رسانه‌ای در برنامه «اقتصاد پلاس» در رسانه دیدارنیوز گفت: پایگاه اجتماعی نظام امروز دیگر همچون سال ۵۷ نیست.
اسماعیل گرامی‌مقدم مطرح کرد

توپخانه گروه‌های تندرو علیه رئیس‌جمهور؛ همسویی آنها با اسرائیل نگران‌کننده است

اسماعیل گرامی‌مقدم، فعال سیاسی اصلاح‌طلب در واکنش به توهین‌های اخیر برخی تندروهای داخلی به دولت و رئیس‌جمهور گفت: هر جریانی که بر خلاف منافع ملی و منافع ایرانیان فعالیت و اقدامی صورت دهد، در واقع نیات شیطانی دارند و در راستای منافع اسرائیل و امریکا فعالیت می‌کنند. سال‌هاست که تحلیلگران، فعالان سیاسی و افکار عمومی ایرانیان، نسبت به همسویی مواضع رادیکال‌های جریان راست با دشمنان ایران، هشدار داده و خواستار اصلاح این مواضع هستند.

کد خبر: ۱۸۸۶۹۹
۱۱:۰۵ - ۲۷ مرداد ۱۴۰۴

توپخانه گروه‌های تندرو علیه رئیس‌جمهور؛ همسویی آنها با اسرائیل نگران‌کننده است

دیدارنیوز: اسماعیل گرامی‌مقدم می‌گوید که همسویی مواضع هتاکان با اسرائیل نگران کننده است.

اسماعیل گرامی‌مقدم فعال سیاسی اصلاح‌طلب در گفت‌و‌گو با «اعتماد» در خصوص جریان تخریبی که اخیرا علیه دولت و شخص رییس‌جمهور به راه افتاده می‌گوید: «توپخانه تخریب برخی افراد و گروه‌های تندرو این روز‌ها مدام در حال شلیک به رییس جمهور و کابینه است و هر روز خبری تازه و اظهارنظر تندی درباره توهین و تخریب دولت و هتاکی به رییس‌جمهور منتشر می‌شود. اگر مساله نقد و تحلیل و ارزیابی باشد، هیچ ایراد و اشکالی ندارد. اتفاقا رییس‌جمهور و دولت هم از این انتقادات و ارزیابی‌ها و مخالفت‌ها استقبال می‌کنند. هر کسی آزاد است، نظر خود را در خصوص دولت بیان کند، نهایتا هم مردم و مخاطبان داوری خواهند کرد. اما اظهارنظر‌های اخیر نشان می‌دهد، هدف توهین‌کنندگان تخریب دولت و مشکل‌سازی برای کشور است.»

گرامی‌مقدم ادامه می‌دهد: «کانون بیشتر این تخریب‌ها مربوط به افراد و جریاناتی است که کینه و عقده عمیقی از پزشکیان در انتخابات ۱۴۰۳ به دل گرفته‌اند و امروز فرصت را غنیمت دانسته‌اند تا به پزشکیان، اعضای کابینه و یاران رییس‌جمهور هتاکی کنند و با الفاظی دون شان ملت ایران، با دولت برخورد کنند. وقتی نامزد اصلی شکست خورده در انتخابات سال ۱۴۰۳ مذاکره‌کنندگان را گوساله‌پرست خطاب می‌کند، طرفداران مذاکره و تنش‌زدایی حق دارند جریان تندرو و رادیکال را طرفداران شیطان و شیطان‌پرست بدانند. هر جریانی که بر خلاف منافع ملی و منافع ایرانیان فعالیت و اقدامی صورت دهد، در واقع نیات شیطانی دارند و در راستای منافع اسراییل و امریکا فعالیت می‌کنند. سال‌هاست که تحلیلگران، فعالان سیاسی و افکار عمومی ایرانیان، نسبت به همسویی مواضع رادیکال‌های جریان راست با دشمنان ایران، هشدار داده و خواستار اصلاح این مواضع هستند. اما تندرو‌ها بدون توجه به تذکار‌ها و هشدار‌ها در راستای مواضع دشمنان ایران عمل می‌کنند. بر خلاف تصور سعید جلیلی تلاش برای رفع تحریم‌ها از طریق مذاکره و گفت‌و‌گو و حرکت در مسیر دیپلماسی و تنش‌زدایی که معیشت ۹۰ میلیون ایرانی را بهبود می‌بخشد، هم در مسیر خدا و هم مورد حمایت خلق خداست.»

این فعال سیاسی با اشاره به اینکه عصبانیت تندرو‌ها و جریان پایداری از دولت به دلیل توفیقاتی است که دولت در بخش‌های گوناگون ثبت کرده، می‌گوید: «دولت چهاردهم، دولتی است که توانسته مشارکت مردم و انسجام ملی را که در زمان دولت سیزدهم به پایین‌ترین حد خود رسیده بود به بالاترین حد پس از جنگ ۱۲‌روزه رسانده و تلاش می‌کند از طریق توافق‌سازی در درون و بیرون، زمینه رفع مشکلات معیشتی مردم را نیز فراهم کند. اینکه برخی افراد و جریانات به رییس‌جمهور و یاران نزدیکش فحاشی و هتک‌حرمت می‌کنند ناشی از عملکردی است که این دولت و اعضای کابینه از خود ثبت کرده‌اند. عملکردپزشکیان و یاران نزدیک او همواره در راستای منافع ملی، گفتمان اصلاحات و حل مشکلات مردم بوده است. چهره‌ای مانند الیاس حضرتی هم که مورد حمله روزنامه‌ها و جریانات تندرو قرار گرفته، همواره در راستای حل مشکلات مردم، ایجاد اتحاد ملی و انسجام ملی، آزادی زندانیان سیاسی، رفع حصر و... تلاش کرده و طبیعی است که یک چنین چهره‌هایی مورد غضب و خشم تندرو‌ها و مخالفان دولت قرار داشته باشند.»

او یادآور می‌شود: «مساله بعدی ریشه‌های این تندروی‌هاست. به نظر می‌رسد، دولت چهاردهم این روز‌ها بیشتر از هر زمان دیگری در مسیر توافق‌سازی در درون و بیرون قرار دارد. اگر دولت بتواند این مشکلات را در حوزه بین‌الملل حل کند، معیشت و اقتصاد کشور بهبود پیدا می‌کند و مردم نفسی به راحتی می‌کشند. در این صورت دیگر تندرو‌ها امکان حضور در راس هرم نهاد‌های تصمیم‌ساز مانند مجلس و دولت و شورا‌ها و... را نخواهند داشت. در واقع تلاش آنها تلاش برای استمرار حضور در عرصه سیاسی است. این تلاش‌ها، آخرین تلاش‌های مذبوحانه جریانی است که هم از دید مردم و هم از منظر ساختار سیاسی به آخر خط رسیده است.»

گرامی‌مقدم می‌گوید: «نباید فراموش کرد که امروز پزشکیان و دولت چهاردهم وارث مشکلاتی هستند که دولت اصولگرای قبلی و مهم‌تر از آن دولت اصولگرای نهم و دهم ایجاد کرده‌اند. جریاناتی که امروز علم توهین و مخالفت با رییس‌جمهور را برافراشته‌اند، مشکلات امروز کشور ماحصل عملکرد آنهاست. اما دولت چهاردهم تنها دولتی در میان دولت‌های دهه‌های اخیر است که بدون نگاه به گذشته تلاش می‌کند و بدون انداختن توپ مشکلات به زمین دولت‌های قبل، حل مشکلات را در دستور کار قرار داده است. معتقدم مردم بهترین قاضی و داور هستند. مردم می‌دانند چه کسانی در راستای اصلاح و بهبود امورات کشور گام بر‌می‌دارند و کدام افراد و جریانات با تندروی و تنش زایی برای کشور همواره بر حجم مشکلات افزوده‌اند.»

ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۲ مهر
امروز شنبه ۱۲ مهر
امروز شنبه ۱۲ مهر
امروز شنبه ۱۲ مهر
پرطرفدارترین ها