تیتر امروز

مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلا دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند
گفت‌وگوی دیدار در سومین ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک اقتصاددان

مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلا دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند

در سومین برنامه از سری برنامه «میدان پاستور» مهدی پازوکی اقتصاددان و استاد دانشگاه مهمان ما بود. او معتقد است: متخصصان و صاحب نظران هر حرفی می‌زنند تندرو‌ها واکنش نشان می‌دهند، به دلیل اینکه...
افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
در ادامه سفر رسمی به پاکستان صورت گرت

رئیس‌جمهور از لاهور به اسلام‌آباد رفت/ پزشکیان: اگر مسلمانان متحد باشند، اسرائیل نمی‌تواند حمله کند

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور کشورمان پس از حضور در شهر لاهور، راهی اسلام‌آباد پاکستان شد تا با مقامات این کشور دیدار و گفت‌وگو کند. پزشکیان در جریان دیدارش با محمد نواز شریف گفت: اگر مسلمانان جهان متحد باشند، اسرائیل دیگر قادر نخواهد بود ملت‌های مستقل را به‌طور جداگانه هدف قرار دهد.

کد خبر: ۱۸۸۰۵۶
۱۶:۳۹ - ۱۱ مرداد ۱۴۰۴

رئیس‌جمهور از لاهور به اسلام‌آباد رفت/ پزشکیان: اگر مسلمانان متحد باشند، اسرائیل نمی‌تواند حمله کند

دیدارنیوز: رئیس جمهور در ادامه برنامه‌های روز نخست سفر رسمی خود به جمهوری اسلامی پاکستان پس از حضور در مقبره محمد اقبال در شهر لاهور، دقایقی پیش این شهر را به مقصد اسلام‌آباد، پایتخت این کشور، ترک کرد.

مسعود پزشکیان که صبح امروز شنبه ۱۱ مرداد به منظور سفری رسمی عازم پاکستان شده بود، پس از حضور در لاهور و ادای احترام به محمد اقبال متفکر و شاعر بزرگ مسلمان، دقایقی قبل عازم اسلام‌آباد پایتخت این کشور شد.

رئیس جمهور در اسلام‌آباد با مقامات عالی‌رتبه این کشور از جمله نخست وزیر، رئیس جمهور و رؤسای مجالس ملی و سنا دیدار و گفت‌و‌گو خواهد کرد.

رئیس جمهور در دیدار محمد نواز شریف با قدردانی از حمایت‌ها و همراهی مردم پاکستان در دوران جنگ تحمیلی ۱۲ روزه گفت: اگر مسلمانان جهان متحد باشند، رژیم صهیونیستی دیگر قادر نخواهد بود ملت‌های مستقل را به‌طور جداگانه هدف قرار دهد. ما باید با ایجاد یک بلوک متحد، نیاز‌های امت اسلامی را خودمان تأمین کنیم.

پزشکیان: مسلمانان توان علمی، صنعتی و کشاورزی خود را با یکدیگر به اشتراک بگذارند

مسعود پزشکیان که به منظور ادای احترام به شاعر و متفکر بزرگ مسلمان به شهر لاهور سفر کرده بود، دیداری کوتاه با محمد نواز شریف رئیس حزب مسلم لیگ داشت.

در این دیدار، محمد نواز شریف در سخنانی با اشاره به حملات اخیر رژیم صهیونیستی، ایستادگی ملت ایران را ستود و گفت: ما در کنار جمهوری اسلامی ایران هستیم و در آینده نیز قوی‌تر از همیشه خواهیم ایستاد. ملت ایران با مقاومت خود نه‌تنها از کشورشان دفاع کردند، بلکه چهره‌ای نو و سربلند از ایران به نمایش گذاشتند. این مقاومت، تنها مقابله با یک رژیم نبود، بلکه مواجهه‌ای شجاعانه با قدرت‌های جهانی بود. مردم ایران با ایستادگی خود تاریخ پرافتخار هزاران ساله‌شان را زنده کردند. ما در پاکستان، این مقاومت را موجب عزت و افتخار خود می‌دانیم.

وی افزود: حضور من در فرودگاه برای استقبال از رئیس‌جمهور ایران، تقدیر از همین استقامت بزرگ است. پاکستان نه فقط همسایه، بلکه برادر جمهوری اسلامی ایران است و ما علاقمند به توسعه و تحکیم روابط در همه زمینه‌ها هستیم.

پزشکیان نیز در این دیدار در سخنانی با قدردانی از حمایت‌ها و همراهی مردم پاکستان اظهار داشت: اگر مسلمانان جهان متحد باشند، رژیم صهیونیستی دیگر قادر نخواهد بود ملت‌های مستقل را به‌طور جداگانه هدف قرار دهد. ما باید توان علمی، صنعتی و کشاورزی خود را با یکدیگر به اشتراک بگذاریم و با ایجاد یک بلوک متحد، نیاز‌های امت اسلامی را خودمان تأمین کنیم.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد