تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

گفتگوی شریف با پزشکیان؛ اشتیاق برای همکاری نزدیک ایران و پاکستان

شهباز شریف، نخست وزیر پاکستان در گفتگو با مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور منتخب ایران اعلام کرد که مشتاق همکاری نزدیک با وی برای تقویت بیشتر روابط تهران و اسلام‌آباد و ارتقای همکاری‌های دوجانبه در زمینه‌های مختلف از جمله تجارت، انرژی و امنیت منطقه است.

کد خبر: ۱۶۸۴۱۳
۱۱:۳۴ - ۱۹ تير ۱۴۰۳

پزشکیان

دیدارنیوز: نخست‌وزیر پاکستان در یک گفت‌وگوی تلفنی با رئیس‌جمهور منتخب ایران ضمن تبریک به او برای پیروزی در انتخابات، روابط میان ۲ کشور را برادرانه توصیف و تاکید کرد مشتاق همکاری نزدیک با وی در تمام زمینه‌ها است.

شهباز شریف، نخست‌وزیر پاکستان عصر روز دوشنبه به صورت تلفنی با مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور منتخب ایران گفتگو کرد تا صمیمانه‌ترین تبریکات خود را به مناسبت پیروزی پزشکیان در انتخابات به او ابلاغ کند.

بنابر گزارش اردوپوینت، در بیانیه دفتر نخست وزیری پاکستان آمده است: نخست وزیر آرزوی خیر خود را برای حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی ایران ابراز می‌کند و انتقال موفقیت‌آمیز سیاسی از طریق روند دموکراتیک را به ایشان و همچنین ملت برادر ایران تبریک می‌گوید.

بر اساس این بیانیه، شهباز شریف در اظهارات خود تاکید کرد پاکستان و ایران به عنوان کشور‌های همسایه و برادر با تاریخ، ایمان، فرهنگ و سنت‌های مشترک به یکدیگر پیوند خورده‌اند.

نخست وزیر پاکستان همچنین با آرزوی موفقیت برای رئیس‌جمهور منتخب ایران در دوران فعالیت خود گفت: مشتاق همکاری نزدیک با وی برای تقویت بیشتر روابط تهران و اسلام‌آباد و ارتقای همکاری‌های دوجانبه در زمینه‌های مختلف از جمله تجارت، انرژی و امنیت منطقه است.

نخست وزیر پاکستان در ادامه خاطر نشان کرد: تصمیمات مشترک ۲ کشور در سفر تاریخی دکتر سید ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور فقید در فروردین ۱۳۹۳، پایه بسیار خوبی برای مشارکت سودمند ۲ جانبه میان ۲ کشور ایجاد کرده است.

بنابر اعلام دفتر نخست وزیری پاکستان، رئیس جمهور منتخب ایران نیز ضمن تشکر از تبریکات نخست وزیر، تمایل خود را برای تعمیق بیشتر روابط دوستانه بین دو ملت برادر ابراز کرد. سران دو کشور همچنین در مورد مسائل منطقه‌ای گفتگو کردند و بر سر ادامه هماهنگی و رایزنی نزدیک توافق کردند.

پیش از این، رئیس جمهور، رئیس مجلس ملی و وزیر امورخارجه پاکستان انتخاب مسعود پزشکیان را به‌عنوان نهمین رئیس جمهوری ایران تبریک گفتند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
پرطرفدارترین ها