تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
رشیدی می‌گوید وزارت رفاه باید بررسی و معیار درستی از وضعیت معیشتی خانوار‌ها داشته باشد

انتقاد نماینده مجلس از قطع یارانه خانوارهای کم‌درآمد/ تعداد زیادی از مردم معترض هستند

محمد رشیدی، عضو کمیسیون انرژی مجلس با انتقاد قطع یارانه برخی خانوار‌های کم‌درآمد و بی‌بضاعت گفت: برخی خانوار‌ها بر مبنای اطلاعات نادرست درآمدی از دریافت یارانه محروم شده‌اند ابتدا باید به این نکته اشاره کنم که با توجه به کاهش ارزش پول ملی، ملاک‌های سال‌های گذشته در تشخیص خانوار‌های مشمول دریافت یارانه، با شرایط موجود همخوانی ندارد.

کد خبر: ۱۸۸۰۱۴
۰۹:۲۲ - ۱۱ مرداد ۱۴۰۴

انتقاد نماینده مجلس از قطع یارانه خانوارهای کم‌درآمد/ تعداد زیادی از مردم معترض هستند

دیدارنیوز: عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی ضمن تاکید بر این نکته که باید شناسایی اموال و دارایی خانوار‌ها جهت دریافت یارانه، بازتعریف شود، گفت:وزارت تعاون، کار ور فاه اجتماعی باید در زمینه شناسایی اموال و ملاک‌های تعیین خانوار‌ها برای دریافت یارانه، آئین نامه جدیدی را تدوین کند تا ما شاهد ایجاد یک عدالت حقیقی در توزیع یارانه‌ها باشیم. در حال حاضر تعداد زیادی از مردم معترض به قطع یارانه خود بوده و به دفاتر نمایندگان برای رفع این مشکل مراجعه می‌کنند.

به نقل از رسانه مجلس، محمد رشیدی درباره حذف یارانه ثرواتمندان گفت: برخی خانوار‌ها بر مبنای اطلاعات نادرست درآمدی از دریافت یارانه محروم شده‌اند ابتدا باید به این نکته اشاره کنم که با توجه به کاهش ارزش پول ملی، ملاک‌های سال‌های گذشته در تشخیص خانوار‌های مشمول دریافت یارانه، با شرایط موجود همخوانی ندارد.

نماینده کرمانشاه در مجلس با بیان اینکه باید شناسایی اموال و دارایی خانوار‌ها جهت دریافت یارانه، بازتعریف شود، متذکر شد؛ همچنین ما می‌توانیم با توجه به سامانه‌های جامعی که در بخش‌هایی نظیر املاک و مستغلات وجود دارد، یک شناخت دقیقی از وضعیت معیشتی خانوار‌ها کسب کنیم.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در حال حاضر شناخت و اطلاعات درستی از وضعیت معیشتی خانوار‌ها نداریم، بیان کرد:متاسفانه در این فرآیند، به اشتباه بسیاری از افرادی ثروتمند، یارانه دریافت کرده و بسیاری از خانوار‌های بی بضاعت و کم درآمد از دریافت یارانه و کالابرگ محروم شده‌اند؛ لذا این موارد قابل قبول نیست.

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: در حال حاضر تعداد زیادی از مردم معترض به قطع یارانه خود بوده و به دفاتر نمایندگان برای رفع این مشکل مراجعه می‌کنند.

وی با بیان اینکه وزارت رفاه باید بررسی و معیار درستی از وضعیت معیشتی خانوار‌ها داشته باشد، بیان کرد: همچنین تاکید دارم که این وزارتخانه باید در زمینه شناسایی اموال و ملاک‌های تعیین خانوار‌ها برای دریافت یارانه، آئین‌نامه جدیدی را تدوین کند تا ما شاهد ایجاد یک عدالت حقیقی در بخش یارانه باشیم. درغیر اینصورت ما بخش عمده‌ای از منابع را هدر می‌دهیم و به اهداف کلان در این زمینه نیز دست پیدا نمی‌کنیم.

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۱
0
0
اگر می دانستم دهک ۸و۹اصلا رای نمی دادیم ولی الان فهمیدم دهک ۸۹یارانه قطع نکنه خوبه کالا برگ نداریم حق مارا می خواهند بگیرن بدهند به دهک ۱و۲و۳دهک ۳وضع خوبه دهک ۶و۷ وضع خوبه حق ناس میشه چون دهک ۸و۹ حذف کنی بدهی به انها مردم راضی نیستن خبری خیلی خوبی چاپ میکنی
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد