تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
امیر دریادار دوم محسن رزاقی خبر داد

رزمایش مرکب امداد و نجات دریای خزر برگزار می‌شود

امیر دریادار دوم محسن رزاقی، سخنگوی رزمایش مرکب امداد و نجات ۲۰۲۵ دریای خزر گفت: رزمایش مرکب امداد نجات دریای خزر در دو فاز ساحلی و دریایی برگزار می‌شود

کد خبر: ۱۸۷۴۹۱
۱۵:۲۶ - ۳۰ تير ۱۴۰۴

رزمایش مرکب امداد و نجات دریای خزر برگزار می‌شود

دیدارنیوز: امیر دریادار دوم رزاقی گفت: رزمایش مرکب امداد و نجات دریایی ۲۰۲۵ دریای خزر (CASAREX ۲۰۲۵) با حضور نیرو‌های دریایی جمهوری اسلامی ایران و کشور فدراتیو روسیه، امروز و به میزبانی ناوگان شمال و منطقه چهارم دریای امام رضا (ع) نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران برگزار می‌شود.

امیر دریادار دوم محسن رزاقی، سخنگوی رزمایش مرکب امداد و نجات ۲۰۲۵ دریای خزر (CASAREX ۲۰۲۵) در نشست خبری گفت: رزمایش مرکب امداد و نجات دریای خزر با حضور نیرو‌های دریایی ارتش و سپاه، فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران، فدراتیو روسیه و ناظرانی از کشور‌های حاشیه دریای خزر، از امروز به مدت ۳ روز به میزبانی ناوگان شمال و منطقه چهارم دریایی امام رضا (ع) نیروی دریایی ارتش برگزار می‌شود.

سخنگوی رزمایش مرکب امداد ونجات دریای خزر (CASAREX ۲۰۲۵) با بیان اینکه این رزمایش با شعار «با هم برای دریای خزری ایمن و امن» برگزار می‌شود، اضافه کرد: رزمایش مرکب امداد و نجات دریای خزر، به منظور اجرایی شدن تدابیر فرماندهی معظم کل قوا مبنی بر «توسعه دیپلماسی مبتنی بر همکاری‌های بین‌المللی» و «ایجاد همگرایی و هماهنگی در اقدامات مشترک بین نیرو‌های دریایی جمهوری اسلامی ایران و کشور‌های حاشیه دریای خزر» و در راستای «تامین امنیت و ایمنی دریانوردی در دریای خزر برای کشتی‌های تجاری» و «دستیابی به یک روش مورد پذیرش طرفین برای طراحی و اجرای رزمایش‌های مرکب آینده» در دو فاز ساحلی و دریایی به مدت سه روز برگزار شود.

امیر دریادار دوم رزاقی، با تاکید بر اینکه اجرای این رزمایش مرکب، عزم راسخ جمهوری اسلامی ایران برای تامین ایمنی و امنیت دریایی در ابعاد مختلف را نشان خواهد داد، تصریح کرد: تمرین عملی توانمندی‌های نیروی دریایی منطقه‌ای در برقراری امنیت و ایمنی در دریا، افزایش خودباوری در بین کارکنان شناور‌ها و واحد‌های عمل کننده در دریا و توسعه همگرایی در بین نیرو‌های دریایی کشور‌های حاشیه دریای خزر از اهداف برگزاری این رزمایش است.

امیر دریادار دوم رزاقی تاکید کرد: برقراری امنیت در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی برای جمهوری اسلامی ایران بسیار حائز اهمیت است و بر همین اساس نیرو‌های دریایی جمهوری اسلامی ایران اجازه هیچ‌گونه تعدی را در حوزه دریا نخواهند داد و با همکاری کشور‌های منطقه و حاشیه دریای خزر ایمنی و امنیت کامل آن را برقرار خواهند کرد.

سخنگوی رزمایش مرکب امداد و نجات دریایی دریای خزر (CASAREX ۲۰۲۵)، در پایان گفت: در این رزمایش، تمرینات مختلف از جمله کمک به کشتی سانحه‌دیده، عملیات تبادل عمودی، عملیات تجسس و نجات، تمرین مانور افسر نگهبان، آدم به دریا، صورت بندی، عکس برداری هوایی و رژه دریایی برنامه ریزی شده است که توسط یگان‌های دریایی جمهوری اسلامی ایران و فدراتیو روسیه انجام خواهد شد.

برچسب ها: رزمایش دریای خزر
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها