تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

سرلشکر صفوی: نیرو‌های مسلح ایران برای همه طرح‌های دشمن آمادگی دارند

مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا گفت: صهیونیست‌ها می‌دانند ما هنوز قسمتی از نیروهای‌مان مثل نیروی دریایی و نیروی قدس وارد عمل نشده‌اند و حتی ارتش هم با همه توان وارد عمل نشده است.

کد خبر: ۱۸۶۷۶۹
۱۳:۰۰ - ۱۶ تير ۱۴۰۴

 

سرلشکر صفوی: نیرو‌های مسلح ایران برای همه طرح‌های دشمن آمادگی دارند

دیدارنیوز: مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا گفت: صهیونیست‌ها می‌دانند ما هنوز قسمتی از نیروهای‌مان مثل نیروی دریایی و نیروی قدس وارد عمل نشده‌اند و حتی ارتش هم با همه توان وارد عمل نشده است.

سرلشکر سید یحیی صفوی، دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا و رئیس پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس شهید حاج قاسم سلیمانی در جمع عزاداران حسینی، ضمن تشکر از حضور معنا دار مردم در تشییع شهدای اقتدار بیان کرد: حضرت امام (ره) فرمودند که مردم ما از مردم زمان حضرت علی (ع) در کوفه و از مردم حجاز در زمان پیامبر اکرم (ص) بهترند و این موضوعی است که در حوادث ۴۶ سال گذشته و حتی در همین حوادث اخیر به اثبات رسیده و رشد، شجاعت و فهم خود را نشان داده است.

رئیس پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس شهید حاج قاسم سلیمانی سپس به رابطه امام حسین (ع) با حضرت حجت (عج) اشاره کرد و افزود: یکی دو نکته را در این رابطه عرض می‌کنم؛ نوشته شده که حضرت ولیعصر (عج) زمانی که کنار خانه کعبه اعلام حضور می‌کنند یکی از جملاتشان این است «یا اهل العالم انا ابن الحسین (ع)»‌ای مردم جهان من فرزند حسین هستم. پس قبل از ظهور مردم جهان باید حسین (ع) را بشناسند؛ اما چطور ایشان را بشناسند؟ در همین مجالس روضه اباعبدالله (ع) و راهپیمایی اربعین؛ راهپیمایی که بیش از ۲۰ میلیون نفر طی مدت ده روز میهمان مردم عراق هستند.

سرلشکر صفوی با بیان اینکه چنین جمعیتی در هیچ مراسمی حتی در مراسم سالیانه حج در مکه و مدینه هم وجود ندارد، اضافه کرد: نکته بعدی این است که نوشته شده یکی از شعار‌های ایشان «یالثارات الحسین (ع)» است؛ پس این موارد نشان می‌دهد ارتباطی بین امام حسین (ع) و فرزند برومندشان حضرت حجت (عج) وجود دارد.

مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا در ادامه به جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی اشاره کرد و گفت: جنگ‌ها را معمولا رهبران سیاسی شروع و تمام می‌کنند با این هدف که اراده سیاسی یک یا چند کشور بر یک کشور یا یک دولت یا یک ملت دیگر تحمیل شود؛ حال با این تحمیل اراده ممکن است بخواهند آن نظام سیاسی را سرنگون، تسلیم یا تجزیه کنند و یا قراردادی مثل قرارداد ترکمنچای و گلستان ببندند یا خواهان لغو قراردادی مثل قرارداد ۱۹۷۵ الجزایر، باشند.

وی خاطرنشان کرد: نتانیاهو که یک فرد شیطان‌صفت و جنایتکار بالذات است برای رسیدن به اهداف خود فقط ۶۰ هزار نفر را در غزه کشته است و در ایران نیز طی حملات اخیر طبق آمار رسمی ۹۳۵ نفر از مردم عادی، غیر از فرماندهان و دانشمندان را به شهادت رسانده، اما با این وجود در رسیدن به همه اهدافش شکست خورد، زیرا نه جمهوری اسلامی سرنگون و تجزیه شد و نه مردم متفرق شدند؛ البته هرچند آسیب دیدیدم ولی به آنها آسیب هم زدیم.

وی با بیان اینکه آسیب‌هایی جِدی به صهیونیست‌ها وارد شده ولی به شدت انتشار اخبار آن را مدیریت می‌کنند، ادامه داد: رژیم صهیونیستی در طول هفتاد و چند سال عمر ننگینی که داشته همانند آنچه ایران علیه تجاوز اقدام کرد و چند صد موشک روانه سرزمین‌های اشغالی کرد را شاهد نبوده است؛ موشک‌هایی که هر کدامشان بالا ۸۰ کلاهک می‌شد و مساحتی ۴۰ کیلومتری را پوشش می‌داد.

سردار صفوی با اشاره به اینکه نتانیاهوی نادان، نه ملت و نه رهبر ما را شناخت، عنوان کرد: رهبری داریم که شجاع، دانا، مهربان، دلسوز و با تدبیر است و بواسطه همین ویژگی‌ها طی ۳۶ سال بعد از رحلت امام خمینی (ره)، ایشان کِشتی ملت ایران را از جنگ‌های منطقه‌ای و فتنه‌های داخلی سالم به ساحل رسانده است.

وی در ادامه به موضوع انتخاب جانشین فرماندهان شهید طی جنگ ۱۲ روزه اشاره کرد و گفت: یکی از تدبیر‌های مقام معظم رهبری طی جنگ اخیر این بود که هنوز یک روز از شهادت‌ها نگذشته بود، فرماندهان جدید را منصوب کردند و با فرماندهی کل قوا، نیرو‌های مسلح کشورمان با موشک رژیم صهیونیستی و پایگاه العدید آمریکا در قطر مورد اصابت قرار گرفت.

مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا همچنین در مورد راهبرد صهیونیست‌ها، توضیح داد: راهبرد صهیونیست‌ها تاکنون در مواجهه با فلسطینیان و ایران اسلامی غلط بوده، چون علی‌رغم آن که ۷۰ درصد غزه را با خاک یکسان کردند و ۶۰ هزار نفر را هم کشتند ولی می‌بینید هنوز حماس زنده است، اما در مقابل، ارتش «اسراییل» خسته است، زیرا ۲۱ ماه است که در غزه می‌جنگد و این باعث شده نیرو‌هایی را که فراخوان می‌دهد از بازگشت به ارتش امتناع می‌کنند.

رئیس پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس شهید حاج قاسم سلیمانی تأکید کرد: هیچ قوم اشغالگری به استناد تاریخ تا آخر نتوانسته در سرزمینی اشغال‌شده باقی بماند؛ به عنوان مثال، انگلیسی‌ها ۱۵۰ سال بر هندوستان مسلط شدند ولی سرانجام هندی‌ها در سال ۱۹۴۷ میلادی آنها را بیرون کردند یا فرانسوی‌ها که الجزایر را مستعمره خود کرده بودند بعد از ۱۳۰ سال بالاخره مردم الجزایر بیرون‌شان کردند و همین‌طور ایتالیایی‌ها پس از ۳۰ تا ۴۰ سال توسط مردم از کشور لیبی اخراج شدند، آمریکایی‌ها هم پس از اشغال ۲۰ ساله افعانستان، در نهایت مردم، آنها را وادار کردند این کشور را ترک کنند بنابراین مردم فلسطین نیز مجدد سرزمین‌های اشغالی را از رژیم صهیونیستی باز پس می‌گیرند.

سردار صفوی با بیان اینکه نیرو‌های مسلح ایران برای همه طرح‌های دشمن آمادگی دارند، گفت: صهیونیست‌ها می‌دانند ما هنوز قسمتی از نیروهایمان مثل نیروی دریایی و نیروی قدس وارد عمل نشده‌اند و حتی ارتش هم با همه توان وارد عمل نشده است؛ ما تاکنون چندین هزار موشک و پهپاد تولید کردیم و جای آنها هم مطمئن است. البته این نکته را هم باید گفت که انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای و ساخت موشک نتیجه فکر، اندیشه و علم بومی است به همین دلیل چنین علمی را نمی‌توانند از بین ببرند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر