تیتر امروز

حسین بیش از شرارت یزید؛ قربانی کسانی شد که گرفتار حماقت بودند، از آنجا زخم‌های بیشتری خورد/ حسین از حق اعتراض به حاکم اسلامی و حق انتخاب دفاع می‌کند
در سی‌وهفتمین برنامه دیدار اندیشه با ناصر مهدوی مطرح شد:

حسین بیش از شرارت یزید؛ قربانی کسانی شد که گرفتار حماقت بودند، از آنجا زخم‌های بیشتری خورد/ حسین از حق اعتراض به حاکم اسلامی و حق انتخاب دفاع می‌کند

در سی‌وهفتمین برنامه دیدار اندیشه که مقارن با روز عاشورا منتشر می‌شود با ناصر مهدوی با موضوع "حسین؛ منادی زندگی انسانی" گفتگو کردیم.
ترامپ: هفته آینده با ایران توافق می‌کنیم!/ تقاضای خانه احزاب برای اعلام عفو عمومی/ آیا مکانیزم ماشه فعال می‌شود؟
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: هفته آینده با ایران توافق می‌کنیم!/ تقاضای خانه احزاب برای اعلام عفو عمومی/ آیا مکانیزم ماشه فعال می‌شود؟

این صد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علی نیکجو: مردم برای آرامش به حمایت حاکمان نیاز دارند نه «یوگا» / به کودکان یاد دهید از ترس‌هایشان حرف بزنند/ از این پیچ خطرناک عبور می‌کنیم اگر ...
بررسی تاثیرات جنگ بر روح و روان انسان‌ها در گفت‌و‌گو با یک روان درمانگر:

علی نیکجو: مردم برای آرامش به حمایت حاکمان نیاز دارند نه «یوگا» / به کودکان یاد دهید از ترس‌هایشان حرف بزنند/ از این پیچ خطرناک عبور می‌کنیم اگر ...

در پنجمین برنامه از سری برنامه های تیتر بررسی تاثیرات جنگ بر روح و روان انسان ها با دکتر علی نیکجو، روان درمانگر مطرح کردیم. او معتقد است: صدا و سیما و اینترنشنال به عنوان دو ابرمدیا، آسیب بزرگی...
منصور حقیقت‌پور می‌گوید در شان ما نیست که در خیابان‌ها گشت ارشاد راه بینداریم و به حجاب خانم‌ها ایراد بگیریم

وقت آزادی‌های اجتماعی-سیاسی فرا رسیده/ باید صداوسیما را شخم زد

منصور حقیقت‌پور، نماینده پیشین مجلس با اشاره به اینکه وقت آزادی‌های اجتماعی-سیاسی فرا رسیده، گفت که با این صداوسیما نمی‌شود و اول باید صداوسیما را شخم بزنیم.

کد خبر: ۱۸۶۷۲۵
۱۱:۳۳ - ۱۵ تير ۱۴۰۴

وقت آزادی‌های اجتماعی-سیاسی فرا رسیده/ باید صداوسیما را شخم زد

دیدارنیوز: نماینده پیشین مجلس می‌گوید: این میهن، میهن همه ماست. اگر به ایران لطمه می‌خورد، دیگر خاتمی و ناطق نوری دیگر نمی‌شناخت، همه را شامل می‌شد.

منصور حقیقت‌پور، نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی با خبرآنلاین گفتگویی انجام داده که در ادامه می‌خوانید.

*در دوران ۱۲ روزه پس از جنگ، در داخل وخارج از ایران، نوعی یک‌صدایی در جامعه به وجود آمده بود. چه در بین گروه‌های سیاسی، چه در جامعه و چه بسیاری افراد در خارج از کشور اعلام همبستگی کردند. چه باید‌ها و نباید‌هایی جهت حفظ این وضعیت برای حاکمیت و گروه‌های سیاسی وجود دارد؟

برای تحلیل موفقیت و پیروزی در این نبرد تحمیلی ۱۲ روزه سه رکن برای پیروزی وجود دارد؛ رکن اول رهبری است. رهبری با هدایت پیامبرگونه خود، کشور را از یک گردنه بسیار حطرناک عبور دادند. انشالله که سایه ایشان بر سر ما مستدام باشد.

رکن دوم پیروزی، قدرت رزمندگان ما در نبرد موشکی بود. ما واقعا در نبرد موشکی کمر دشمن را شکستیم. ترمیم این ضربات، سال‌ها برای اسرائیل زمان خواهد برد.

رکن سوم پیروزی که بسیار مقدس است، نقش مردم بود؛ چیزی که دشمن احساس کرده بود این بود که اگر وارد صحنه شود، مردم به حمایت از دشمن و برعلیه حاکمیت می‌آیند. در صورتی که ما شاهد یک همنوایی و هارمونی انقلابی در رفتار مردم بودیم که نتیجه آن سرمایه اجتماعی شد.

بسیاری از عزیزان از جناح‌های مختلف پشت سر رهبر انقلاب و نیرو‌های مسلح ایستادند؛ نیرو‌های سیاسی در زندان و بسیاری از ایرانیان در خارج از کشور که نگرانی‌ها و سوالاتی داشتند هم حمایت کردند.

ما اسم این را فقط و فقط می‌توانیم یک سرمایه اجتماعی مقدس بگذاریم. خداوند با عنایت خود تحول اساسی در مردم ایجاد کرد و ما شاهد بودیم که این سرمایه اجتماعی با توان دفاعی و تمهیدات رهبری یکی شد و حاصلش این شد که ما اولین کشوری باشیم که بعد از جنگ جهانی دوم در سال ۱۹۴۵ بتوانیم به آمریکا و اسرائیل این ضربات را بزنیم.

ما این را محترم می‌شماریم. محترم شمردن یعنی وظیفه داریم که مردم را تکریم کنیم. این مردم، مردم عزیزی هستند، باید دست و پای این مردم را بوسید و آنها تکریم کرد.

نگاه حاکمیت و دولت و تمام قوا باید این باشد که در این مملکت، عزیز ما مردم هستند و ما همه خادم هستیم. تکریم اساسی مردم باید در اولویت قرار بگیرد. حاکمیت باید مردم را ببیند و درد آنها را بشنود. دیدن و شنیدن مردم و احترام گذاشتن به آنها یک اتفاق مبارک است. باید فضا‌های تنگی که در جامعه ایجاد کرده‌ایم، را مقداری باز کنیم. امروز دیگر در شان ما نیست که در خیابان‌ها گشت ارشاد راه بینداریم و به حجاب خانم‌ها ایراد بگیریم.

خانم بی‌حجاب در تشییع شهدا کاری کرد که من مسئول احساس کوچکی کردم

یک خانم بی‌حجاب در تشییع پیکر شهیدان کاری کرد که من به عنوان مسئول در مقابل این خانم احساس کوچکی کردم. شاهد بودم که این خانم به پوستر شهدا را به صورت خود می‌کشید و زارزار گریه می‌کرد. من مقابل آن زن احساس کوچکی کردم. این انسان بسیار محترم است و ما باید با او محترمانه برخورد کنیم.

بعضی از قوانینی که گذاشته‌ایم، برای محدود کردن و تنگ کردن فضا برای مردم بود؛ مانند قانون فیلترینگ، عفاف و حجاب؛ بنابراین باید روی این‌ها بازنگری کنیم. مردم ما نشان دادند که ظرفیت خیلی چیز‌ها را دارند. همه رسانه‌های دنیا برعلیه این مملکت و مردم فعالیت کردند، اما مردم در میدان نقش اصلی و اساسی را داشتند؛ ضربه خوردند، شهید دادند، کودک و زن باردارشان شهید شد، اما از حمایت انقلاب و نیرو‌های مسلح، دست برنداشتند. ما هم باید در برنامه های‌مان تجدید نظری کنیم و آن‌ها را عزیز بدانیم. باید این را شعار خود کنیم که مردم عزیز هستند و ما خادم مردم هستیم.

دولت، قوه قضائیه، مجلس و ... همه خادم مردم هستند و هیچ کس حقی ندارد که مردم را غیرمحترم بداند. 

* پس به اعتقاد شما باید درخصوص آزادی‌های اجتماعی و سیاسی، تجدید نظر شود؟

بله؛ هم باید تجدید نظر کنیم و هم به همه گروه‌های سیاسی هم میدان بدهیم. البته با این صدا و سیما نمی‌شود. اول باید صدا وسیما را شخم بزنیم و بذر خوب در آن بکاریم تا عمل بیاید. صدا و سیمایی که الان در اختیار یک حلقه سیاسی رفوزه قراردارد، اجازه بازگشایی سیاسی را به گروه‌ها و مردم نخواهد داد. اگر بخواهیم صدا وسیما مکانی برای دیدن وشنیدن مردم باشد باید کاری کنیم که ابتدا خود صدا و سیما گوش شنوا داشته باشد.

رفوزه‌ها جای خود را به حذف‌شدگان بدهند

* به صدا و سیما اشاره کردید. [وحید جلیلی]فردی که اعتقاد دارد ۸ میلیون مخاطب برای صداوسیما کافی است، چندروز گذشته در تلویزیون، با گفتن حرفی، اصطلاح آغل را برای این کشور به کار برد. این صحبت اولین جرقه بعد از جنگ بود و توسط فردی از جریان تندرو که در صدا وسیما هم مسئولیت دارد بیان شده. آیا مسئولان صداوسیما باید تغییر کنند؟

من که گفتم باید صداوسیما را شخم زد. تغییر دیگر چیست؟ باید زیر و رو شود؛ همه آنهایی که زیر هستند رو بیایند و رویی‌ها به زیر بروند. به قول علی ابن ابیطالب (ع) «لَتُبَلْبَلُنَّ وَ لَتُغَرْبَلُنَّ حَتَّی یَعُودَ أَسْفَلُکُمْ أَعْلَاکُمْ وَ أَعْلَاکُمْ أَسْفَلَکُمْ» (درغربال می‌ریزند، یا دیگ افزار که در دیگ می‌کوبند، زیر و رو خواهید شد تا پایین‌ترین شما برترین و برترین شما پایین‌ترین شود.)

یعنی کسانی که بیخودی سوار بر مرکب تندروی و حلقات رفوزه آمدند و رئیس شدند، باید جای خود را به کسانی بدهند که از این مجموعه خالص‌سازی و اخراج شدند. حتما باید اینطوری شود و غیر از این شدنی نیست. نباید هیچ ملاحظه‌ای بکنیم.

این میهن، میهن همه ماست؛ اگر به ایران لطمه می‌خورد، دیگر خاتمی و ناطق نوری دیگر نمی‌شناخت

* به افراد داخل زندان اشاره کردید. آیا وقت آن نرسیده افرادی که به خاطر مسائل سیاسی در زندان هستند، آزاد شوند و فضا باز‌تر شود؟

من این را به صراحت گفتم ...

* مثلا ما شاهد بودیم که کروبی که از سال ۸۹ تا آغاز سال موضعی گرفتند که بسیاری از افراد مدعی انقلابی گری بودند، چنین موضعی نگرفتند ...

انصافا کروبی و خاتمی و همه آن‌ها چنین موضعی گرفتند. این میهن، میهن همه ماست. اگر به ایران لطمه می‌خورد، دیگر خاتمی و ناطق نوری دیگر نمی‌شناخت، همه را شامل می‌شد. بنابراین، نگاهمان باید آشتی مردم با حاکمیت و پر کردن گسل بین مردم و مسئولین باشد.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۵ تير
امروز يکشنبه ۱۵ تير
امروز يکشنبه ۱۵ تير
امروز يکشنبه ۱۵ تير