تیتر امروز

مولوی پیام‌آور عشق و زندگی و مداراست نه خشونت و نفرت/ مولوی با عشق زمختی خدای متکلمان را می‌گیرد/ مولانا یک عاشق خلاق رقصنده است که به همه پیشنهاد رقصیدن در اوج می‌کند تا بر غم و اندوه بتازند
در چهلمین برنامه دیدار اندیشه با ناصر مهدوی مطرح شد:

مولوی پیام‌آور عشق و زندگی و مداراست نه خشونت و نفرت/ مولوی با عشق زمختی خدای متکلمان را می‌گیرد/ مولانا یک عاشق خلاق رقصنده است که به همه پیشنهاد رقصیدن در اوج می‌کند تا بر غم و اندوه بتازند

در چهلمین برنامه دیدار اندیشه، مقارن با سالروز تولد جلال‌الدین محمد بلخی؛ مولوی با ناصر مهدوی با موضوع "مولوی، معلم عشق و زندگی" گفت‌و‌گو کردیم.
گزینه نظامی همچنان روی میز/ شبکه التغییر: آمادگی ایران با جنگنده‌های جدید روسی/ سخنگوی دولت: آماده مذاکره مستقیم بودیم، ویتکاف نیامد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

گزینه نظامی همچنان روی میز/ شبکه التغییر: آمادگی ایران با جنگنده‌های جدید روسی/ سخنگوی دولت: آماده مذاکره مستقیم بودیم، ویتکاف نیامد

این صد و بیست و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
داریوش سجادی: اقتصاد و فشار تحریم‌ها، دلیل کاهش همراهی مردم/ نیازمند بازنگری و مدیریت دقیق‌تر در حوزه‌های اقتصادی هستیم
در گفت‌وگوی دیدار در برنامه «اقتصاد پلاس» با یک فعال رسانه‌ای مطرح شد

داریوش سجادی: اقتصاد و فشار تحریم‌ها، دلیل کاهش همراهی مردم/ نیازمند بازنگری و مدیریت دقیق‌تر در حوزه‌های اقتصادی هستیم

داریوش سجادی، فعال رسانه‌ای در برنامه «اقتصاد پلاس» در رسانه دیدارنیوز گفت: پایگاه اجتماعی نظام امروز دیگر همچون سال ۵۷ نیست.

برگزاری اجتماع بزرگ «عاشورائیان» در حرم رضوی

همزمان با فرا رسیدن تاسوعای و عاشورا حسینی، حرم مطهر رضوی همچون سال‌های گذشته، آغوش خود را برای خیل عزاداران حسینی از سراسر کشور و همچنین عزادارانی از دیگر کشور‌های اسلامی باز می‌کند.

کد خبر: ۱۸۶۶۸۵
۱۱:۴۳ - ۱۴ تير ۱۴۰۴

برگزاری اجتماع بزرگ «عاشورائیان» در حرم رضوی

دیدارنیوز: حرم مطهر رضوی در روز تاسوعا و عاشورای حسینی میزبان اجتماع بزرگ «عاشورائیان» خواهد شد.

به نقل از آستان نیوز، همزمان با فرا رسیدن تاسوعای و عاشورا حسینی، حرم مطهر رضوی همچون سال‌های گذشته، آغوش خود را برای خیل عزاداران حسینی از سراسر کشور و همچنین عزادارانی از دیگر کشور‌های اسلامی باز می‌کند و خیل دلدادگان مکتب سیدالشهدا (ع) با برپایی اجتماع بزرگ عاشورائیان در این آستان مقدس به عزاداری در سوگ شهادت حضرت اباعبدالله الحسین (ع) می‌پردازند.

اجتماع عاشورائیان در روز‌های شنبه و یکشنبه چهاردهم و پانزدهم تیرماه مصادف با تاسوعا و عاشورای حسینی از ساعت ۱۲:۱۰ در صحن پیامبر اعظم (ص) میزبان خیل عزاداران حضرت اباعبدالله الحسین (ع) خواهد بود.

مرثیه‌سرایی و ذکر مصیبت در این اجتماع بزرگ در روز تاسوعای حسینی توسط ابراهیم احمدی و در روز عاشورای حسینی با نوای امیر عارف همراه خواهد بود.

حرم مطهر رضوی در شب عاشورای حسینی میزبان محفل قرآنی می‌شود 

محمد مقومی، رئیس اداره دارالقرآن الکریم حرم مطهر رضوی با بیان این مطلب که حرم مطهر رضوی در شب عاشورای حسینی، میزبان محفل قرآنی «کرسی تلاوت رضوی» در حرم مطهر حضرت رضا (ع) می‌شود گفت: این محفل قرآنی به منظور پاسداشت مقام شهدای کربلا به ویژه حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و همچنین تعظیم شعائر حسینی، شامگاه شنبه چهاردهم تیرماه از ساعت ۲۳ الی ۱:۳۰ بامداد در رواق امام خمینی (ره) میزبان عزاداران حسینی خواهد شد. 

وی تصریح کرد: در این محفل نورانی جمعی از قاریان برجسته و بین‌المللی حرم مطهر رضوی از جمله حاج محمدجواد پناهی، حاج سیدجواد حسینی، علیرضا رضایی و کبیر قلندرزاده آیاتی کلام نورانی وحی را با صوتی حزین تلاوت خواهند کرد. 

مقومی افزود: اجرای تواشیح توسط گروه همخوانی ولی‌عصر (عج)، اجرای سرود با حضور گروه سرود گلدسته‌های حرم و اجرای دکلمه‌خوانی با حضور ذاکران نوجوان از دیگر برنامه‌های محفل قرآنی کرسی تلاوت رضوی در شب عاشورای حسینی در حرم مطهر رضوی خواهد بود. 

زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی می‌توانند با حضور در این محفل نورانی که مزین به عطر قرآن است ضمن بهره‌مندی از استماع آیات کلام الله مجید، ثواب آن را به روح بلند و ملکوتی شهدای کربلا به ویژه حضرت اباعبدالله الحسین (ع) که طبق روایات شب عاشورا را با خواندن قرآن سپری کردند، هدیه کنند.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۲ مهر
امروز شنبه ۱۲ مهر
امروز شنبه ۱۲ مهر
امروز شنبه ۱۲ مهر
پرطرفدارترین ها