تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...
جعفر قادری از لزوم تداوم اقدامات مستمر برای تقویت اقتصاد خانوار گفت

باید از جان و اموال مردم حراست کنیم

جعفر قادری، رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید مجلس گفت: متأسفانه سرویس‌های جاسوسی دشمن و پهپاد‌های عناصر وابسته به دشمن فعال هستند، از این رو باید تمام تلاشمان براین باشد که از جان و اموال مردم حراست کنیم.

کد خبر: ۱۸۶۳۲۱
۰۹:۳۱ - ۰۷ تير ۱۴۰۴

باید از جان و اموال مردم حراست کنیم

دیدارنیوز: رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید مجلس گفت:دولت و مجلس باید با برنامه ریزی میان مدت و بلندمدت تلاش کنند، فعالیت‌ها و اقدامات مستمر برای خدمت به مردم ادامه داشته و تعطیل نشود و آثار دست اندازی‌های دشمن بر درآمد، اشتغال و امورات عمرانی مردم تأثیر نگذارد.

جعفر قادری، رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید و نظارت بر اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با رسانه خانه ملت با اشاره به شرایط پس از جنگ، گفت: کشور درمدتی در شرایط جنگی به سرمی برد و البته هنوز نیز نباید ساده انگارانه تصور کنیم به پایان رسیده و شرایط را عادی تلقی کنیم؛ چرا که متأسفانه سرویس‌های جاسوسی دشمن و پهپاد‌های عناصر وابسته به دشمن فعال هستند، از این رو باید تمام تلاشمان براین باشد که از جان و اموال مردم حراست کنیم.

وی با بیان اینکه مردم در همه شرایط، زیباترین صحنه‌ها را از انسجام و وحدت ملی به نمایش گذاشته‌اند، افزود: عقب نشینی دشمن جز با همدلی و انسجام مردم و مسولان شکل نگرفت و باید تلاش کنیم عوامل نفوذی رژیم صهیونیستی در داخل کشور ایجاد مشکل نکنند. مردم ایران با وجود همه اختلافات سیاسی و سلایق متفاوت، در دفاع از تمامیت ارضی و منافع ملی و جایگاه رهبری معظم، متحد ایستاده‌اند.

نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس بااشاره به تلاش‌های نمایندگان در صحن علنی و در کمیسیون‌های تخصصی مجلس، ادامه داد: تمام کمیسیون‌های تخصصی در این میان تلاش داشتند مسائل و موضوعات مختلف کشور مختل نشود و صحن علنی مجلس نیز به صورت مستمر برگزار شد و مصوبات بسیار خوبی نیز داشتیم. تلاش کردیم تا خلاء قانونی در حوزه‌های مختلف برطرف شود و هماهنگی‌های لازم در جلسات برگزار شده میان دستگاه‌ها، ایجاد شد.

نماینده مردم شیراز در مجلس با تاکید بر لزوم توجه دولت و مسولان برای تامین اقلام اساسی و مورد نیاز مردم، مطرح کرد: سعی ما بر این بود که مشکل تأمین کالا‌های اساسی برای مردم به وجود نیاید و به موقع تأمین شود. خدمات عمومی همچون گذشته و طبق روال عادی در اختیار مردم باشد تا آنها احساس نکنند کمبودی در کشور وجود دارد.

رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید مجلس در پایان تصریح کرد:دولت و مجلس و سایر ارکان نظام باید در میان مدت و بلندمدت تلاش کنند و فعالیت‌ها و اقدامات مستمر ادامه داشته و تعطیل نشوند تا آثار تهاجم دشمن بر درآمد، اشتغال و امورات عمرانی مردم تأثیر نگذارد. همه باید در عین حال که جنگ را اداره می‌کنند، اقتصاد مردم را نیز در میان مدت و بلندمدت اداره کنند.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان