تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
نتوانستیم حتی از معادن پتاس استفاده کنیم

نماینده مجلس: می‌گویند این همه در سوریه هزینه کردیم، چرا استفاده نکردیم؟

جعفر قادری، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: یک سری اتفاقات جالب است؛ به طور مثال اتفاقاتی که داخل سوریه رخ داد. بعضی‌ها می‌گفتند که چرا سوریه سقوط کرد، ما چندین سال داخل سوریه این‌همه هزینه کردیم، اما نتوانستیم حتی از ظرفیت‌هایی که آنجا برای ما فراهم کرده بودند مانند معادن پتاس استفاده کنیم.

کد خبر: ۱۷۷۲۰۳
۲۰:۰۳ - ۲۶ آذر ۱۴۰۳

.

دیدارنیوز: جعفر قادری، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس درباره تحولات سوریه و نقش ایران در سوریه گفت: بعضی‌ها می‌گفتند که چرا سوریه سقوط کرد، ما چندین سال داخل سوریه این‌همه هزینه کردیم.

جعفر قادری، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در ویدئویی که در فضای مجازی منتشر شده، پیرامون سقوط دولت سوریه اظهار نظر کرد.

بر این اساس، او گفت: یک سری اتفاقات جالب است؛ به طور مثال اتفاقاتی که داخل سوریه رخ داد. بعضی‌ها می‌گفتند که چرا سوریه سقوط کرد، ما چندین سال داخل سوریه این‌همه هزینه کردیم، اما نتوانستیم حتی از ظرفیت‌هایی که آنجا برای ما فراهم کرده بودند مانند معادن پتاس استفاده کنیم.

وی در پایان تصریح کرد: در حقیقت همان بحث تفاهمنامه یا به اصطلاح تجارت آزاد، درحال حاضر هنوز به تصویب مجلس نرسیده است. در شرایطی که ما تحریم هستیم، تفاهمنامه‌ها با کشور‌های اوراسیا مانند گرجستان و قزاقستان یا ارمنستان و روسیه، هنوز مجلس آن‌ها را تصویب نکرده است، اما در مجلس آن‌ها مصوب نشده و تفاهمنامه ورود به اتحادیه را امضا نکرده‌ایم؛ این نشان می‌دهد داخل سیستم‌های اداری خود متاسفانه مشکلات جدی داریم.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها