تیتر امروز

علی مطهری: طرح آتش‌بس از سوی ترامپ، نشان از شکست اسرائیل و پیروزی نسبی برای ایران دارد/ عراقچی با تصمیم کل نظام، پذیرش آتش‌بس را اعلام کرد/ ایران؛ لبنان یا سوریه نیست که اسرائیل هر وقت هوس کرد، موشکی بزند و برود/ آتش‌بس فعلی، پایدار خواهد بود/ نباید تندروی کنیم
در گفت‌و‌گو با دیدارنیوز مطرح شد

علی مطهری: طرح آتش‌بس از سوی ترامپ، نشان از شکست اسرائیل و پیروزی نسبی برای ایران دارد/ عراقچی با تصمیم کل نظام، پذیرش آتش‌بس را اعلام کرد/ ایران؛ لبنان یا سوریه نیست که اسرائیل هر وقت هوس کرد، موشکی بزند و برود/ آتش‌بس فعلی، پایدار خواهد بود/ نباید تندروی کنیم

نایب رئیس پیشین مجلس دهم در گفت‌و‌گو با دیدارنیوز اظهار داشت: ایران، لبنان یا سوریه نیست که اسرائیل هر وقت هوس کرد، موشکی بزند و برود! آنها قدرت و پدافند خوبی ندارند، اما اسرائیل با ایران نمی‌تواند...
منابع اسرائیلی: نتایج حمله آمریکا به فردو خوب نیست/ تمدید لغو پرواز‌ها تا ساعت ۱۴ پنجشنبه
واکنش‌ها به جنگ و آتش‌بس میان ایران و اسرائیل

منابع اسرائیلی: نتایج حمله آمریکا به فردو خوب نیست/ تمدید لغو پرواز‌ها تا ساعت ۱۴ پنجشنبه

پس از ۱۲ روز جنگ و بمباران نقاط مختلف در ایران و اسرائیل، دو طرف بامداد روز گذشته (سه‌شنبه) با آتش‌بس موافقت کردند هرچند گفته می‌شود این توافق شکننده است، اما در ساعات گذشته به جز نقض آتش‌بس...
محمود صادقی: حمله اسرائیل به ایران، تجاوز آشکار و نقض همه قوانین بین‌المللی بود/ آتش‌بس برای هر دو طرف، اجتناب‌ناپذیر شده بود/ پذیرش آتش‌بس، بدون نظر رهبری اساسا قابل وقوع نبود/ به نظر من این آتش‌بس، پایدار خواهد بود
دبیرکل انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها در گفت‌و‌گو با دیدارنیوز مطرح کرد

محمود صادقی: حمله اسرائیل به ایران، تجاوز آشکار و نقض همه قوانین بین‌المللی بود/ آتش‌بس برای هر دو طرف، اجتناب‌ناپذیر شده بود/ پذیرش آتش‌بس، بدون نظر رهبری اساسا قابل وقوع نبود/ به نظر من این آتش‌بس، پایدار خواهد بود

عضو جبهه اصلاحات ایران در گفتگویی به دیدارنیوز، گفت: در شرایطی که کشور در وضعیت جنگی قرار داشت، نخ تسبیح راهبری نظام، حفظ شد و مسلما، نه تصمیم به شلیک موشک به العدید، بدون تصمیم و نظر رهبری بود...
روزهای شلوغ رئیس‌جمهور آمریکا پس از تجاوز نظامی به تاسیسات هسته‌ای ایران

ترامپ: پوتین درباره ایران تماس گرفت/ چین می‌تواند از ایران نفت بخرد

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا مدعی تماس ولادیمیر پوتین، همتای روس خود و صحبت درباره ایران شد و گفت که چینی‌ها حالا می‌توانند از ایران نفت بخرند.

کد خبر: ۱۸۶۲۱۷
۱۷:۵۹ - ۰۳ تير ۱۴۰۴

ترامپ: پوتین درباره ایران تماس گرفت/ چین می‌تواند از ایران نفت بخرد

دیدارنیوز: دونالد ترامپ از تماس ولادیمیر پوتین با خود و پیشنهاد کمک رئیس‌جمهور روسیه در ارتباط با ایران خبر داد.

رئیس‌جمهور ایالات متحده گفت ولادیمیر پوتین با او تماس گرفته و به او پیشنهاد کمک در زمینه مسائل مربوط به ایران را داده است.

«دونالد ترامپ»، رئیس جمهور ایالات متحده همچنین از احتمال دیدارش با همتای اوکراینی در حاشیه اجلاس سران ناتو که از امروز در شهر لاهه هلند شروع می‌شود خبر داد.

ترامپ در گفت‌و‌گو با خبرنگاران حاضر در هواپیمای ویژه ریاست جمهوری خود گفت که احتمالا با «ولودیمیر زلنسکی»، رئیس جمهور اوکراین در محل این اجلاس دیدار خواهد کرد.

او در پاسخ به اینکه در این دیدار چه صحبت‌های با زلنسکی، کسی که چند ماه پیش با او در برابر دوربین‌های رسانه‌ها در کاخ سفید مشاجره پیدا کرد، خواهد داشت گفت: «من از او خواهم پرسید که وضعشان چطور است؟ او در وضعیتی سخت گرفتار شده است. هرگز نباید آنجا می‌بود.»

ترامپ همچنین از اسپانیا به عنوان کشوری مشکل‌ساز برای موضوع بودجه نظامی ناتو یاد کرده و همچنین گفت متعهد است به این که دوست رهبران ناتو باقی بماند.

ترامپ: چین می‌تواند از ایران نفت بخرد

رئیس‌جمهور آمریکا گفت چین هم‌اکنون می‌تواند به خرید نفت از ایران ادامه دهد.

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا عصر سه‌شنبه در شبکه اجتماعی تروث سوشال نوشت: «چین اکنون می‌تواند از ایران نفت بخرد. باعث افتخار بزرگ من بود که این را ممکن کردم.»

رئیس‌جمهور آمریکا در بخش دیگری از این پست در شبکه اجتماعی خود نوشت: «اکنون چین می‌تواند از ایران نفت بخرد و امیدوارم از آمریکا هم نفت زیادی بخرد.»

دونالد ترامپ پیشتر با اشاره به تصمیم خود برای وضع تحریم‌های جدید علیه نفت ایران، تهدید کرد هر کشوری که از ایران نفت بخرد حق تجارت با آمریکا را نخواهد داشت.

او پیش از این پست هم با اشاره به جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران نوشت که «آتش‌بس اجرایی شده است» و از طرفین خواست که آن را نقض نکنند.

دولت آمریکا سحرگاه یکشنبه یکم تیرماه به دستور دونالد ترامپ با بمب‌های سنگرشکن تاسیسات هسته‌ای زیرزمینی ایران در فردو، نطنز و اصفهان را هدف قرار داد.

حمله نظامی آمریکا به تاسیسات اتمی ایران با بی‌اعتنایی به یافته‌های جامعه اطلاعاتی این کشور انجام شد که گفته بود شواهدی مبنی بر نزدیک بودن ایران به ساختن تسلیحات اتمی در اختیار ندارد.

این حمله در پی تجاوزگری رژیم صهیونیستی در سحرگاه ۲۳ خرداد علیه حاکمیت ملی و تمامیت ارضی ایران انجام شد که در آن تاسیسات هسته‌ای، نظامی و مناطق مسکونی هدف قرار گرفت و شماری از فرماندهان عالی‌رتبه نظامی، دانشمندان هسته‌ای و شهروندان غیرنظامی جان خود را از دست داده و شهید شدند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۰۶ تير
امروز جمعه ۰۶ تير
امروز جمعه ۰۶ تير
امروز جمعه ۰۶ تير