تیتر امروز

تکرار حملات اسرائیل به تبریز و پایگاه نوژه همدان/ آمار غیررسمی از قربانیان در تهران/ شهادت مقامات ارشد نظامی و هسته‌ای
تجاوز نظامی اسرائیل به ایران (این گزارش بروز رسانی می‌شود)

تکرار حملات اسرائیل به تبریز و پایگاه نوژه همدان/ آمار غیررسمی از قربانیان در تهران/ شهادت مقامات ارشد نظامی و هسته‌ای

بامداد امروز جمعه، اسرائیل به نقاطی در تهران و شهرهای دیگر ایران حمله کرد. رسانه‌ها از شهادت چند مقام نظامی و هسته‌ای از جمله سردار حسین سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران و سرلشکر باقری، رئیس ستادکل...
پایان فرصت ترامپ، سایه جنگ در منطقه/ تصویب قطعنامه شورای حکام علیه ایران/ دور ششم مذاکرات در سایه تحرکات نظامی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پایان فرصت ترامپ، سایه جنگ در منطقه/ تصویب قطعنامه شورای حکام علیه ایران/ دور ششم مذاکرات در سایه تحرکات نظامی

این صد و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
کوروش احمدی: صدور قطعنامه شورای حکام علیه تهران از پیش برنامه‌ریزی شده بود/ احتمال ارجاع پرونده ایران به شورای امنیت وجود دارد/ ایران باید ظرف دو هفته آینده با آمریکا توافق کند/ حتی ۱۰ درصد خطر احتمال جنگ، خطر بسیار بزرگی است
دیپلمات پیشین ایران در نیویورک در گفت‌و‌گو با دیدارنیوز مطرح کرد

کوروش احمدی: صدور قطعنامه شورای حکام علیه تهران از پیش برنامه‌ریزی شده بود/ احتمال ارجاع پرونده ایران به شورای امنیت وجود دارد/ ایران باید ظرف دو هفته آینده با آمریکا توافق کند/ حتی ۱۰ درصد خطر احتمال جنگ، خطر بسیار بزرگی است

کوروش احمدی، دیپلمات پیشین ایران در گفتگو با دیدارنیوز می‌گوید: مسئله در این است که آیا توافقی با آمریکا حاصل می‌شود یا خیر و اگر حاصل نشود، آیا خطر جنگی وجود دارد یا خیر و اگر حتی در حد ۱۰ درصد...
ایلام از همه امکانات لازم برای توسعه برخوردار است

پزشکیان: چرا اینقدر راحت به هم تهمت می‌زنیم و دروغ می‌گوییم؟

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری در دیدار با جمعی از معتمدین ایلام با اشاره به اینکه این استان از همه امکانات لازم برای توسعه برخوردار است، گفت: ائمه از ما خواسته‌اند که مایه فخر آنها باشیم، آیا امروز می‌توانیم ادعا کنیم که باعث افتخار ائمه و دین هستیم؟ چرا اینقدر راحت به هم تهمت می‌زنیم و دروغ می‌گوییم؟

کد خبر: ۱۸۵۷۲۷
۱۸:۳۸ - ۲۲ خرداد ۱۴۰۴

پزشکیان: چرا اینقدر راحت به هم تهمت می‌زنیم و دروغ می‌گوییم؟

دیدارنیوز: رئیس جمهور در نشستی با جمعی از معتمدین استان ایلام، با بیان اینکه قدم اول توسعه استان از شما آغاز می‌شود، گفت: برای اجرای پیشنهاد‌هایی که در این جلسه مطرح شد، خود شما از همه اولی‌تر هستید، اما همه اینها در گرو آن است که ابتدا ببینیم بهترین نقشه و طرح برای توسعه استان کدام است.

مسعود پزشکیان ظهر امروز پنجشنبه در ادامه برنامه‌های سفر دولت وفاق ملی به ایلام، در دیدار جمعی از معتمدین استان، با بیان اینکه عمیقا باور دارم که ایلام خود یک گنج بزرگ است و به هیچ وجه فقیر نیست، اظهار داشت: ایلام دریای سرمایه و امکانات و فرصت‌هاست، به تعبیری ایلام روی گنج خوابیده است، اما وقتی خود شما این استان را رها می‌کنید، انتظار دارید از بیرون سرمایه‌گذار بیاید و ایلام را آباد کند!

رئیس جمهور با بیان اینکه قدم اول توسعه ایلام از شما آغاز می‌شود، افزود: برای اجرای پیشنهاد‌هایی که در این جلسه مطرح شد، خود شما از همه اولی‌تر هستید، اما همه اینها در گرو آن است که ابتدا ببینیم بهترین نقشه و طرح برای توسعه استان کدام است، بهترین الگوی کشت در کشاورزی، بهترین مدل بهره‌برداری از منابع و معادن و بهترین روش تعامل با عراق به عنوان کشور همسایه کدام است؟

پزشکیان با اشاره به اینکه باید فرصت‌ها و تهدیدها، نقاط قوت و ضعف و اولویت‌ها و جهت‌گیری‌ها را مشخص کنیم، تصریح کرد: ایلام از همه امکانات لازم برای توسعه برخوردار است و فقط نیاز به همت برای تهیه نقشه راه و انگیزه برای اجرا دارد.

رئیس جمهور با بیان اینکه شما نباید به دنبال این باشید که کسی دیگر برای شما کاری انجام دهد، گفت: من هم یک فرد مثل شما هستم، شما هر کدام می‌توانید یک مملکت را به خوبی اداره کنید، اگر به دنبال این باشید که من برای شما معجزه کنم، به جایی نمی‌رسیم؛ من نمی‌توانم کاری کنم،، اما این منها اگر ما شود، می‌توانیم هر کاری لازم باشد انجام دهیم.

پزشکیان خاطرنشان کرد: دولت آماده هر نوع همکاری با شماست، اما این نکته مهم را در نظر داشته باشید که اگر صرفا به دولت تکیه کنید، به جایی نخواهیم رسید. ما امروز با تکیه بر مشارکت مردم در حال تکمیل کاستی‌ها در عرصه نظام آموزشی هستیم و با تکیه بر همین مردم مشکلات عرصه‌های دیگر از سلامت و راه و راه‌آهن را نیز رفع خواهیم کرد.

رئیس جمهور تاکید کرد: بنده بر اساس اعتقاداتم باور دارم که باید کشور را بر اساس عدالت بسازیم تا عدالت و حق و انصاف اقامه شود.

پزشکیان با بیان اینکه ایجاد انسجام و همدلی کلید موفقیت ما در ساختن کشور است، افزود: من خیلی وقت‌ها فکر می‌کنم که اگر اسم ما مسلمان نبود، آن موقع چگونه با هم رفتار و تعامل می‌کردیم؛ آیا این رفتاری که امروز بسیاری از ما با هم داریم نسبتی با اسلام و تشیعی دارد که از ائمه به ما رسیده است!

رئیس جمهور ادامه داد: ائمه از ما خواسته‌اند که مایه فخر آنها باشیم، آیا امروز می‌توانیم ادعا کنیم که باعث افتخار ائمه و دین هستیم؟ چرا اینقدر راحت به هم تهمت می‌زنیم و دروغ می‌گوییم؟ ما به دین و آیین خود افتخار می‌کنیم، اما ابتدا باید به این دین عمل کنیم؛ دین صرفا مناسک و جشن و مناسبت نمی‌خواهد، بلکه در وهله اول عمل می‌خواهد.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۳ خرداد
امروز جمعه ۲۳ خرداد
امروز جمعه ۲۳ خرداد
امروز جمعه ۲۳ خرداد
پرطرفدارترین ها