تیتر امروز

صدای انفجار در تهران/ انهدام شی ناشناس در آسمان مشهد‌
درگیری نظامی ایران و اسرائیل (این گزارش بروزرسانی می‌شود)

صدای انفجار در تهران/ انهدام شی ناشناس در آسمان مشهد‌

پس از حملات تروریستی اسرائیل به خاک ایران و شهادت تعدادی از فرماندهان ارشد نظامی و دانشمندان هسته‌ای، ایران شب گذشته پس از پیام رهبر انقلاب، به این حملات پاسخ داد و بامداد امروز (شنبه) حملات...
پایان فرصت ترامپ، سایه جنگ در منطقه/ تصویب قطعنامه شورای حکام علیه ایران/ دور ششم مذاکرات در سایه تحرکات نظامی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پایان فرصت ترامپ، سایه جنگ در منطقه/ تصویب قطعنامه شورای حکام علیه ایران/ دور ششم مذاکرات در سایه تحرکات نظامی

این صد و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
کوروش احمدی: صدور قطعنامه شورای حکام علیه تهران از پیش برنامه‌ریزی شده بود/ احتمال ارجاع پرونده ایران به شورای امنیت وجود دارد/ ایران باید ظرف دو هفته آینده با آمریکا توافق کند/ حتی ۱۰ درصد خطر احتمال جنگ، خطر بسیار بزرگی است
دیپلمات پیشین ایران در نیویورک در گفت‌و‌گو با دیدارنیوز مطرح کرد

کوروش احمدی: صدور قطعنامه شورای حکام علیه تهران از پیش برنامه‌ریزی شده بود/ احتمال ارجاع پرونده ایران به شورای امنیت وجود دارد/ ایران باید ظرف دو هفته آینده با آمریکا توافق کند/ حتی ۱۰ درصد خطر احتمال جنگ، خطر بسیار بزرگی است

کوروش احمدی، دیپلمات پیشین ایران در گفتگو با دیدارنیوز می‌گوید: مسئله در این است که آیا توافقی با آمریکا حاصل می‌شود یا خیر و اگر حاصل نشود، آیا خطر جنگی وجود دارد یا خیر و اگر حتی در حد ۱۰ درصد...
یوسفی می‌گوید گلایه کامیون‌داران، رانندگان اتوبوس‌های برون‌شهری و نانوایان به حق است

نماینده مجلس: نباید معیشت مردم را گروگان بگیریم

مجتبی یوسفی، عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با اشاره به این‌که نباید معیشت مردم را گروگان بگیریم، گفت: امروز شاهد گِله به حق کامیون‌داران، رانندگان اتوبوس‌های برون‌شهری و نانوایان به دلیل عدم پرداخت حقوق شان یا نگرانی‌ها در خصوص تغییر در نرخ سوخت یا دلایل دیگری که معیشت شان را به خطر می‌اندازد، هستیم.

کد خبر: ۱۸۵۳۸۹
۰۹:۴۶ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۴

نماینده مجلس: نباید معیشت مردم را گروگان بگیریم

دیدارنیوز: یک عضو کمیسیون عمران گفت: به دلیل افزایش تورم لحظه‌ای در همین یکسال گذشته هزینه ساخت ۶۰ درصد به واسطه بالا رفتن قیمت مصالح افزایش پیدا کرده است، حالا تکلیف چیست؟ این فقط در مصالح است، حال بماند که در روز‌های اخیر با سوءمدیریت وزارت نیرو شاهد مشکلاتی هم هستیم و سیمان حداقل ۲ برابر شده است و به نوعی مصالح دیگر ساختمانی همچون آهن و فولاد هم افزایش قیمت داشته است.

مجتبی یوسفی در گفت‌و‌گو با ایلنا، درباره بلاتکلیفی متقاضیان نهضت ملی مسکن و اینکه برخی از متقاضیان تهدید به حذف شده‌اند، گفت: پروژه‌های مسکن فارغ از هر نگاه سیاسی که در کشور وجود دارد باید به سرانجام برسد.

این عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با اشاره به این‌که نباید معیشت مردم را گروگان بگیریم، اظهار داشت: امروز شاهد گِله به حق کامیون‌داران، رانندگان اتوبوس‌های برون‌شهری و نانوایان به دلیل عدم پرداخت حقوق شان یا نگرانی‌ها در خصوص تغییر در نرخ سوخت یا دلایل دیگری که معیشت شان را به خطر می‌اندازد، هستیم.

وی با بیان این‌که مردم از ما می‌خواهند مشکلات‌شان را حل کنیم، اما برخی همچنان در فضای انتخاباتی تلاش می‌کنند که کشور را دو قطبی پیش ببرند، عنوان کرد: تا می‌گوییم مشکل مسکن مردم را حل کنید سریع یک خبر انتقال پایتخت از تهران به سواحل مکران را پخش می‌کنند، در صورتی که مردم از ما کار می‌خواهند.

یوسفی خاطرنشان کرد: یکی از موضوعات مهم برای مردم حوزه مسکن است که بحث‌های مفصلی درباره‌اش شده است. امروز بیش از ۹۵۰ هزار نفر یا به عبارتی حدود یک میلیون نفر به دولت و دولت‌ها در خصوص مسکن اعتماد کرده‌اند که نیمی از آنها که حدود ۵۰۰ هزار نفر می‌شوند از ۴۰ میلیون تومان تا ۲۵۰ میلیون و ۳۰۰ میلیون تومان آورده دارند؛ اینها چه کسانی هستند؟ کارگر، بازنشسته، معلم یا راننده برون‌شهری و درون‌شهری یا کسبه و نانوایی‌اند در کنار این که در این تورم به سختی امرار معاش می‌کنند؛ مستاجر هم هستند و همزمان هم باید پول پیش خانه و اجاره بهایی که هر سال هم صد در صد افزایش پیدا می‌کند را پرداخت کنند.

وی بیان کرد: شخصی با سختی پولی را فراهم کرده و برای خرید یک واحد در طرح نضهت ملی مسکن آورده و اعتماد کرده تا بعد از چند سال صاحبخانه شود، اما به دلیل افزایش تورم لحظه‌ای در همین یکسال گذشته هزینه ساخت ۶۰ درصد به واسطه بالا رفتن قیمت مصالح افزایش پیدا کرده است، حالا تکلیف چیست؟ این فقط در مصالح است، حال بماند که در روز‌های اخیر با سوءمدیریت وزارت نیرو شاهد مشکلاتی هم هستیم و سیمان حداقل ۲ برابر شده است و به نوعی مصالح دیگر ساختمانی همچون آهن و فولاد هم افزایش قیمت داشته است از همین‌رو این پروژه‌ها بلاتکلیف مانده‌اند.

این عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی داد: یک زمانی با قیمت مصالح این واحد‌های مسکونی نهضت ملی مسکن متری ۸ تا ۱۰ میلیون تومان تمام می‌شد، اما امروز با این قیمت مصالح هر متر مربع این واحد‌های مسکونی حدود ۲۰ میلیون تومان شده و به ۲ برابر قیمت رسیده است. یعنی یک واحدی از زمان دولت شهید رئیسی و ظرف یکی، دوسالی که ساختش شروع شد که بنا بود مثلا قیمتش یک میلیارد شود و متقاضی نزدیک ۴۰۰ یا ۵۰۰ میلیون تومانش را بیاورد و مابقی با وام پرداخت شود، الان قیمت تمام شده‌اش ۲ میلیارد تومان شده است.

وی افزود: از سوی دیگر به جای اینکه مصوبه دولت سیزدهم را اجرا کنیم و ۸۰۰ میلیون تومان بدهیم تا بخشی از هزینه ساخت تامین و کاهش داده شود، این وام به ۶۵۰ میلیون تومان رسید. ۶۵۰ میلیون تومان وام بدهیم درحالی که یک واحد ۲ میلیارد تومان تمام شده است؟ این یعنی این یک متقاضی خرید مسکن باید یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان پول داشته باشد. این متقاضی کیست؟ یا کارگر است، یا بازنشسته یا مستاجری که در اجاره خانه‌اش مانده است. اگر یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان داشت که نمی‌آمد در طرح‌های ما شرکت کند.

این عضو کمیسیون عمران مجلس ادامه داد: از این جهت باید ۲ کار با قید فوریت از سوی دولت و شخص رئیس جمهور و بانک‌ها انجام گیرد. باید رقم تسهیلات مسکن بالا برود و دوره بازپرداخت را طولانی‌مدت کنند که متقاضیان بتوانند اقساط‌شان را پرداخت کنند. از سوی دیگر پروژه‌هایی که پیمان‌کاران و سازندگان تعهدات شان را انجام نداده‌اند تعیین تکلیف شود و سریع مجموعه دیگری را جایگزین کنند که به سرنوشت مسکن مهر مبتلا نشود چراکه امروز بعضی‌ها بیش از یک دهه است که نتوانستند واحدشان را تحویل بگیرند.

یوسفی تاکید کرد: در غیر اینصورت هم مشکل مسکن حل نشده باقی می‌ماند و هم حدود یک میلیون نفر مستأصل شده و بلاتکلیف می‌شوند که با ادامه‌دار شدن این روش دیگر قدرت خریدی برایشان باقی نمی‌ماند تا آورده‌شان را بیاورند باید آن روز را هم ببینیم که دیگر کسی نتواند آورده بیاورد و این واحد‌ها هیچ گاه تمام نشود.

وی گفت: ما در کمیسیون عمران و مجلس تلاش کردیم با دعوت از بانک‌ها و ورزیر راه و شهرسازی مطالبات مردم را در زمینه مسکن پیگیری کنیم. جلساتی هم در بانک مرکزی داشتیم که دولت وام و تسهیلات را با سرعت بیشتری بدهد، رقم‌ش را افزایش دهد و پرداخت‌ها تسریع شود.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۴ خرداد
امروز شنبه ۲۴ خرداد
امروز شنبه ۲۴ خرداد
امروز شنبه ۲۴ خرداد
پرطرفدارترین ها