تیتر امروز

گزینه نظامی همچنان روی میز/ شبکه التغییر: آمادگی ایران با جنگنده‌های جدید روسی/ سخنگوی دولت: آماده مذاکره مستقیم بودیم، ویتکاف نیامد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

گزینه نظامی همچنان روی میز/ شبکه التغییر: آمادگی ایران با جنگنده‌های جدید روسی/ سخنگوی دولت: آماده مذاکره مستقیم بودیم، ویتکاف نیامد

این صد و بیست و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
داریوش سجادی: اقتصاد و فشار تحریم‌ها، دلیل کاهش همراهی مردم/ نیازمند بازنگری و مدیریت دقیق‌تر در حوزه‌های اقتصادی هستیم
در گفت‌وگوی دیدار در برنامه «اقتصاد پلاس» با یک فعال رسانه‌ای مطرح شد

داریوش سجادی: اقتصاد و فشار تحریم‌ها، دلیل کاهش همراهی مردم/ نیازمند بازنگری و مدیریت دقیق‌تر در حوزه‌های اقتصادی هستیم

داریوش سجادی، فعال رسانه‌ای در برنامه «اقتصاد پلاس» در رسانه دیدارنیوز گفت: پایگاه اجتماعی نظام امروز دیگر همچون سال ۵۷ نیست.
سعید شریعتی: شریعتمداری، هفته‌ای یک بار هوس بستن تنگه هرمز می‌کند!/ روحانی، همین که به حصر نرفته باید خدا را شکر کند/ رحمن قهرمان‌پور: ادامه مسیر در وضعیت آتش‌بس‌ شکننده، شدنی نیست/ با شناختی که از پزشکیان داریم، بعید بود که با تصمیم فردی با ترامپ دیدار کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با دو تحلیلگر مسائل سیاسی و بین‌الملل

سعید شریعتی: شریعتمداری، هفته‌ای یک بار هوس بستن تنگه هرمز می‌کند!/ روحانی، همین که به حصر نرفته باید خدا را شکر کند/ رحمن قهرمان‌پور: ادامه مسیر در وضعیت آتش‌بس‌ شکننده، شدنی نیست/ با شناختی که از پزشکیان داریم، بعید بود که با تصمیم فردی با ترامپ دیدار کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سعید شریعتی»، فعال سیاسی و «رحمن قهرمان‌پور»، تحلیلگر مسائل سیاست خارجی رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندروها...
یوسفی، نماینده مجلس مطرح کرد

۳۶ ساعت برای بررسی کلیات برنامه رئیس‌جمهور/ همه باید از برنامه‌های وزرا آگاه باشند

مجتبی یوسفی، عضو هیأت رئیسه مجلس گفت: طبق آئین‌نامه باید ۳۶ ساعت خالص بررسی کلیات برنامه رئیس‌جمهور و وزرا زمان ببرد، ممکن است فرآیند بررسی یک روز اضافه شود بنای ما این است که صحن برای بررسی صلاحیت وزرا حداقل ۲ شیفته شود و پیش‌بینی ما این است که ظرف ۴ روز بتوانیم بررسی‌ها را به اتمام برسانیم.

کد خبر: ۱۷۰۱۴۰
۱۷:۳۱ - ۲۰ مرداد ۱۴۰۳

یوسفی

دیدارنیوز: یک عضو هیأت رئیسه مجلس گفت: طبق آئین‌نامه باید ۳۶ ساعت خالص بررسی کلیات برنامه رئیس‌جمهور و وزرا زمان ببرد، ممکن است فرآیند بررسی یک روز اضافه شود بنای ما این است که صحن برای بررسی صلاحیت وزرا حداقل ۲ شیفته شود و پیش‌بینی ما این است که ظرف ۴ روز بتوانیم بررسی‌ها را به اتمام برسانیم.

مجتبی یوسفی در گفتگو با ایلنا، درباره سازوکار مجلس شورای در خصوص بررسی برنامه وزرای پیشنهادی کابینه از سوی دولت گفت: ان‌شاالله اگر فردا رئیس‌جمهور لیست کابینه را ارائه دهد، هیأت رئیسه با پیشنهاد رئیس مجلس برای این مساله برنامه‌ریزی کرده است، همان طور که تجربه‌اش را در دولت شهید رئیسی هم به دست آوردیم؛ برای این‌که جلوی لابی‌گری‌ها و بحث‌های غیرکارشناسی را بگیریم، مقرر شده همه ورزا با برنامه خودشان به کمیسیون‌ها بروند و همچنین در کمیسیون‌های تخصصی ۲ برابر وقت بگذارند.

این عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: همه نمایندگان باید رأی بدهند، بنابراین همه باید از برنامه‌های وزرا مخصوصا در رابطه با اجرای اسناد بالادستی آگاه باشند.

وی ادامه داد: فردا اگر لیست وزرا به مجلس ارائه شود ما در مجلس و در کمیسیون‌ها به صورت ۲ الی ۳ شفیت در کمیسیون‌ها برنامه‌های کلی رئیس‌جمهور و وزرای پیشنهادی را بررسی می‌کنیم و بنای ما در هفته آینده این است که جلسات رأی اعتماد را برگزار کنیم.

یوسفی خاطرنشان کرد: طبق آئین‌نامه باید ۳۶ ساعت خالص بررسی کلیات برنامه رئیس‌جمهور و وزرا زمان ببرد، ممکن است فرآیند بررسی یک روز اضافه شود بنای ما این است که صحن برای بررسی صلاحیت وزرا حداقل ۲ شیفته شود و پیش‌بینی ما این است که ظرف ۴ روز بتوانیم بررسی‌ها را به اتمام برسانیم.

وی گفت: چون مجلس آمادگی داشت هرچه زودتر کابینه معرفی شود، ما همه فرآیند‌های جاری قوه مقننه را به جهت تسریع در رسیدگی به کابینه متوقف کردیم تا اولویت با انتخاب کابینه باشد.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۱ مهر
امروز جمعه ۱۱ مهر
امروز جمعه ۱۱ مهر
امروز جمعه ۱۱ مهر
پرطرفدارترین ها