تیتر امروز

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
دین ناب محمدی(ص) باید مورد توجه قرار بگیرد/ باید از تفسیرهای نادرست و ظالمانه فاصله بگیریم/ تحریف شخصیت‌های مذهبی و بدل ساختن آن‌ها به مقام خدایی، الگو بودن‌شان را زیر سوال می‌برد
در سی‌و‌نهمین برنامه دیدار اندیشه با سلیمانی اردستانی مطرح شد:

دین ناب محمدی(ص) باید مورد توجه قرار بگیرد/ باید از تفسیرهای نادرست و ظالمانه فاصله بگیریم/ تحریف شخصیت‌های مذهبی و بدل ساختن آن‌ها به مقام خدایی، الگو بودن‌شان را زیر سوال می‌برد

در سی‌ونهمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام عبدالرحیم سلیمانی اردستانی با موضوع "محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ" گفت‌و‌گو کردیم.
پژوهش جدید نشان داد

مصرف این مواد غذایی عمرتان را طولانی‌تر می‌کند

پژوهشی جدید نشان می‌دهد مصرف طیف متنوعی از مواد غذایی سرشار از فلاونوئید با کاهش خطر مرگ زودرس و بیماری‌های مزمن مرتبط است. فلاونوئید‌ها به‌وفور در میوه‌ها و سبزیجاتی مثل انواع توت (نظیر بلوبری و توت‌فرنگی)، سیب، پرتقال، انگور و در چای (سیاه و سبز) و شکلات تلخ یافت می‌شوند.

کد خبر: ۱۸۵۲۹۲
۱۲:۰۰ - ۱۴ خرداد ۱۴۰۴

مصرف این مواد غذایی عمرتان را طولانی‌تر می‌کند

دیدارنیوز: محققان در پژوهش جدیدی به فواید فراوان مواد غذایی سرشار از فلاونوئید‌ها پرداخته‌اند.

به نقل از دیجیاتو، پژوهشی جدید نشان می‌دهد مصرف طیف متنوعی از مواد غذایی سرشار از فلاونوئید با کاهش خطر مرگ زودرس و بیماری‌های مزمن مرتبط است. به گفته محققان، کسانی که بیشترین تنوع مواد دارای فلاونوئید را مصرف می‌کنند، ۶ تا ۲۰ درصد کمتر در معرض خطر مرگ و بیماری‌های مختلف قرار دارند.

براساس گزارش Independent، محققان دانشگاه کوئینز بلفاست با بررسی داده‌های سلامتی بیش از ۱۲۴ هزار شرکت‌کننده ۴۰ تا ۷۰ ساله دریافتند مصرف مواد غذایی سرشار از فلاونوئید‌ها می‌تواند خطر مرگ زودرس و ابتلا به بیماری‌هایی مانند دیابت نوع ۲، سرطان و بیماری‌های قلبی و عصبی را به‌اندازه قابل‌توجهی کاهش دهد.

تأثیر مصرف مواد غذایی حاوی فلاونوئید بر سلامتی

براساس مقاله منتشرشده در نیچر، محققان می‌گویند فقط مقدار مصرف فلاونوئید‌ها بر سلامتی مؤثر نیست، بلکه تنوع مواد غذایی نیز در کاهش خطر مرگ نقش دارد. طبق یافته‌های این پژوهش، افرادی که گسترده‌ترین طیف از فلاونوئید‌های غذایی یا زیرگروه‌های خاص فلاونوئید را مصرف می‌کردند، بین ۶ تا ۲۰ درصد کمتر در معرض خطر مرگ و بروز بیماری‌های قلبی-عروقی، دیابت نوع ۲، سرطان، بیماری‌های تنفسی و بیماری‌های تخریب‌کننده عصبی قرار دارند.

مصرف این مواد غذایی عمرتان را طولانی‌تر می‌کند

سؤال مهم اینجاست: چه بخوریم و چقدر؟

فلاونوئید‌ها به‌وفور در میوه‌ها و سبزیجاتی مثل انواع توت (نظیر بلوبری و توت‌فرنگی)، سیب، پرتقال، انگور و در چای (سیاه و سبز) و شکلات تلخ یافت می‌شوند. «بنجامین پارمنتر» (Benjamin Parmenter)، یکی از پژوهشگران این مطالعه، می‌گوید: «مصرف حدود ۵۰۰ میلی‌گرم فلاونوئید در روز با ۱۶ درصد کاهش خطر مرگ و ۱۰ درصد کاهش خطر بیماری‌های قلبی-عروقی، دیابت نوع ۲ و بیماری‌های تنفسی همراه بود. این میزان تقریباً معادل فلاونوئیدی است که با نوشیدن ۲ فنجان چای دریافت می‌کنید.»

دکتر «آیدین کسیدی» (Aedín Cassidy)، از محققان مطالعه حاضر، توضیح می‌دهد: «مصرف بیشتر فلاونوئید‌های غذایی می‌تواند خطر بیماری‌های قلبی، دیابت نوع ۲ و بیماری‌های عصبی مانند پارکینسون را کاهش دهد. مطالعات آزمایشگاهی و بالینی نیز نشان داده‌اند فلاونوئید‌های مختلف، مانند آنتوسیانین‌ها و فلاونول‌ها از طرق متفاوتی عمل می‌کنند؛ برخی فشار خون را بهبود می‌بخشند، برخی به تنظیم کلسترول کمک می‌کنند و برخی دیگر التهاب را که زمینه‌ساز بسیاری از بیماری‌های مزمن است، کاهش می‌دهند.»

محققان دانشگاه ادیث‌کوان در پژوهش دیگری دریافتند غذا‌های غنی از فلاونوئید‌ها می‌توانند به کاهش عوامل پیری ناسالم مانند ضعف، اختلال در عملکرد بدنی و افت سلامت روان کمک کنند.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور