تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
چرا برای کاهش قیمت‌ها طرحی ندارید؟ طرح‌تان این است که مشکلات را از جیب مردم حل کنید؟ قیمت میوه‌ها را ببینید .. شرم‌آور است

موج گرانی‌ها در ایران؛ افزایش قیمت لبنیات غیرقانونی است

قیمت میوه‌ها، لبنیات، مایع لباس‌شویی و .. در ایران همچنان به صورت پلکانی و ۱۰ تومن، ۲۰ تومن در حال افزایش است، اما مسوولان ما همچنان شعار می‌دهند و وعده‌های تو خالی.

کد خبر: ۱۸۵۱۳۷
۱۷:۱۶ - ۱۱ خرداد ۱۴۰۴

موج گرانی‌ها در ایران؛ افزایش قیمت لبنیات غیرقانونی است

دیدارنیوز: با وجود اینکه این روز‌ها شاهد افزایش قیمت لبنیات هستیم، رئیس اتحادیه تعاونی‌های فرآورده‌های لبنی کشور گفت: هنوز دولت هیچ مصوبه‌ای برای قیمت جدید لبنیات نداده است و هرگونه افزایش قیمت لبنیات غیرقانونی است.

۲۴ اردیبهشت ماه سال جاری وزیر جهاد کشاورزی قیمت جدید هر کیلوگرم شیر خام درب دامداری را ۲۳ هزار تومان اعلام کرد که بعد از این افزایش قیمت قرار شد نرخ محصولات لبنی نیز افزایش یابد، اما هنوز نرخ مصوب محصولات لبنی اعلام نشده است.

بر مبنای اعلام رئیس اتحادیه تعاونی‌های فرآورده‌های لبنی کشور با توجه به اینکه هنوز هیچ مصوبه‌ای برای محصولات لبنی نداریم هرگونه افزایش قیمت این محصولات اعم از تنظیم‌بازاری و غیر تنظیم‌بازاری ممنوع است، اما این روز‌ها شاهد افزایش قیمت این محصولات در بازار هستیم.

علی‌احسان ظفری، رئیس اتحادیه تعاونی‌های فرآورده‌های لبنی کشور اظهار داشت: هنوز دولت هیچ مصوبه‌ای برای قیمت جدید لبنیات نداده است و هرگونه افزایش لبنیات غیرقانونی است.

وی با بیان اینکه "هنوز مصوبه‌ای برای افزایش قیمت محصولات لبنی وجود ندارد" افزود: تا امروز جلسه‌ای درباره افزایش قیمت لبنیات نداشته‌ایم و کلیه محصولات لبنی اعم از تنظیم بازار و سایر باید با نرخ‌های سابق به فروش برسد.

رئیس اتحادیه تعاونی‌های فرآورده‌های لبنی کشور ادامه داد: عدم تعیین نرخ جدید محصولات لبنی فقط مربوط به چهار کالای تنظیم‌بازاری نیست بلکه کلیه محصولات لبنی را شامل می‌شود.

بنابر این گزارش قزلجه وزیر جهاد کشاورزی در تاریخ ۲۴ اردیبهشت ماه قیمت جدید هر کیلوگرم شیر خام درب دامداری را ۲۳ هزار تومان اعلام کرد.

با وجود اینکه مصوبه‌ای برای افزایش قیمت لبنیات وجود ندارد قیمت این محصولات به‌صورت خودسرانه توسط صنایع لبنی افزایش یافته است که این امر به‌معنی تخلف و افزایش قیمت غیرقانونی لبنی توسط برخی از صنایع لبنی است.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر