تیتر امروز

ضرب‌الاجل محرمانه آمریکا به ایران/ غنی‌سازی خط قرمز ایران/ حمله پهپادی گسترده اوکراین به روسیه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ضرب‌الاجل محرمانه آمریکا به ایران/ غنی‌سازی خط قرمز ایران/ حمله پهپادی گسترده اوکراین به روسیه

این نود و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حسین ایمانی جاجرمی: ژاپن را خیلی دوست دارم، ولی جامعه شناس ژاپنی یا کتاب جامعه شناسی ژاپنی نمی‌شناسم!
با حضور سفیر ژاپن از کتاب نظریه نوین ساخت مسکن در قرن ۲۰ رونمایی شد

حسین ایمانی جاجرمی: ژاپن را خیلی دوست دارم، ولی جامعه شناس ژاپنی یا کتاب جامعه شناسی ژاپنی نمی‌شناسم!

رونمایی کتاب نظریه نوین ساخت مسکن در قرن ۲۰، اثر شواچی ماتسومورا، ترجمه‌ی میثم معصومی، به میزبانی انجمن صنعت ساختمان ایران و با حضور سفیر ژاپن در ایران در ساختمان فرشته ۲۴ برگزار شد.
عباس شیری: اگر توقفِ آسیب، جبران، التیام و ترمیم را به عنوان یک اصل بپذیری، با هر کسی می توانی صلح کنی، حتی با ابوسفیان!
رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران مطرح کرد

عباس شیری: اگر توقفِ آسیب، جبران، التیام و ترمیم را به عنوان یک اصل بپذیری، با هر کسی می توانی صلح کنی، حتی با ابوسفیان!

نگاهی به آئین اختتامیه ششمین همایش بین المللی صلح و حل منازعه، همراه با رونمایی کتاب «عدالت، به مثابه دوستی»، نوشته؛ سیو هان تان، ترجمه محمد هادی طلعتی که در محل دانشکده مطالعات جهانِ دانشگاه...
با حضور رئیس مرکز ملی فرش ایران:

رونمایی از کارگزاری شناسنامه فرش دستباف شرکت فرش نفیس آفرینش در کرمان

با حضور کمانی، رئیس مرکز ملی فرش ایران، جمعی از مدیران کشوری و استانی و مدیران ادارات فرش سراسر کشور از کارگزاری شناسنامه فرش دستباف شرکت فرش نفیس آفرینش(زیرمجموعه هلدینگ سرمایه گذاری آفرینش) در کرمان رونمایی شد.

کد خبر: ۱۸۵۱۱۸
۱۲:۱۳ - ۱۱ خرداد ۱۴۰۴

رونمایی از کارگزاری شناسنامه فرش دستباف شرکت فرش نفیس آفرینش در کرمان

دیدارنیوز-زهرا سالاری: با حضور کمانی، رئیس مرکز ملی فرش ایران، جمعی از مدیران کشوری و استانی و مدیران ادارات فرش سراسر کشور از کارگزاری شناسنامه فرش دستباف شرکت فرش نفیس آفرینش(زیرمجموعه هلدینگ سرمایه گذاری آفرینش) در کرمان رونمایی شد.

یازدهمین نشست تخصصی روسای ادارات فرش سراسر کشور و رونمایی از کارگزاری شناسنامه فرش دستباف کرمان با حضور زهرا کمانی، رئیس مرکز ملی فرش ایران، غلامرضا سالاری، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمان، بهنام سعیدی، سرپرست دفتر هماهنگی امور سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری کرمان، رضا کامیاب، مدیر هلدینگ آفرینش در جنوب کشور و مدیران فرش دستباف سراسر کشور به مدت دو روز در هتل پارس کرمان برگزار شد.

رونمایی از کارگزاری شناسنامه فرش دستباف کرمان، یکی از مهمترین رویداد‌های این گردهمایی بود که توسط شرکت فرش نفیس آفرینش(زیرمجموعه هلدینگ سرمایه گذاری آفرینش) برگزار شده و کارگزاری شناسنامه فرش دستباف کرمان آغاز به کار کرد.

رونمایی از کارگزاری شناسنامه فرش دستباف شرکت فرش نفیس آفرینش در کرمان

زهرا کمانی، رئیس مرکز ملی فرش ایران در این گردهمایی به جایگاه فرش دستباف کرمان اشاره کرد و اظهار داشت: امروزه موزه‌های مهم دنیا به داشتن قطعه‌ای از فرش دستباف کرمان افتخار می‌کنند.

وی ادامه داد: ولی متاسفانه امروز فرش دستباف کرمان مهجور است و با وجود اینکه قالی کرمان شهرت جهانی دارد، اما نتوانسته قد بلند کند که باید مشکلات پیش روی فرش دستباف کرمان شناسایی و حل شود.

نمایشگاه دائمی فرش دستباف در کرمان راه اندازی شود

کمانی با بیان اینکه برای فرش کرمان دغدغه دارد، از نبود موزه فرش در کرمان و خروج پشم با کیفیت سیرجان از استان انتقاد کرده و خاطرنشان کرد: باید نمایشگاه دائمی فرش دستباف در کرمان راه اندازی شود.

وی به طرح و نقش اصیل و برند‌های قدیمی فرش کرمان اشاره کرد و افزود: مشابه فرش‌های تصویری کرمان در دنیا بسیار اندک است.

شرکت فرش کرمان احیا می‌شود

رونمایی از کارگزاری شناسنامه فرش دستباف شرکت فرش نفیس آفرینش در کرمان

همچنین، غلامرضا سالاری، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمان نیز در این گردهمایی با اشاره به اهمیت هنر فرش دستباف کرمان بر احیا شرکت فرش کرمان تاکید کرد.

وی با اشاره به پیگیری‌های استاندار برای تفویض اختیار شرکت فرش به کرمان تصریح کرد: تا زمانی که ساختمان شرکت فرش در اختیار استان نباشد، وضعیت به همین شکل خواهد بود.

سالاری ادامه داد: این ساختمان تاریخی زیبا به عنوان یک اثر ملی در حال تخریب است ولی تلاش می‌کنیم خانه فرش کرمان احیا شود که لازم است بخش خصوصی و مرکز کشور نیز از این طرح حمایت کنند.

کارگزاری شناسنامه فرش دستباف زمینه ساز ورود به بازار‌های بین المللی فرش است

رونمایی از کارگزاری شناسنامه فرش دستباف شرکت فرش نفیس آفرینش در کرمان

رضا کامیاب، مدیر هلدینگ آفرینش در جنوب کشور نیز، راه‌اندازی کارگزاری شناسنامه فرش دستباف در کرمان را تضمین کننده متریال، رنگ و کیفیت فرش دستباف عنوان کرد و اظهارداشت: هدف ما از راه اندازی کارگزاری شناسنامه فرش دستباف، ورود با کیفیت به بازار‌های بین المللی فرش است.

وی در پایان نیز، تاکید داشت: فرش دستباف کرمان پیشینه بزرگی دارد و ما می‌توانیم به روز‌های بزرگ و پررونق فرش دستباف کرمان برگردیم و وارد بازا‌های جهانی فرش شویم.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۳ خرداد
امروز سه‌شنبه ۱۳ خرداد
امروز سه‌شنبه ۱۳ خرداد
امروز سه‌شنبه ۱۳ خرداد
پرطرفدارترین ها