تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
لاوروف از مسیر درست صحبت کرد

نظر روسیه درباره مذاکرات ایران و آمریکا

سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه اعلام کرد که این امیدواری وجود دارد که ایران و آمریکا در زمینه مذاکرات هسته‌ای به پیشرفتی دست پیدا کنند و این رویه در مسیر درستی در حال حرکت است.

کد خبر: ۱۸۴۹۴۳
۱۲:۲۲ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۴

نظر روسیه درباره مذاکرات ایران و آمریکا

دیدارنیوز: وزیر خارجه روسیه امروز (چهارشنبه) گفت، این امیدواری وجود دارد که ایران و آمریکا در زمینه مذاکرات هسته‌ای به پیشرفتی دست پیدا کنند و این رویه در مسیر درستی در حال حرکت است.

«سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه در سیزدهمین نشست بین‌المللی نمایندگان عالیرتبه مسئول مسائل امنیتی در مسکو گفت: «حق غنی‌سازی در چارچوب استفاده صلح‌آمیز برنامه‌های انرژی هسته‌ای در مذاکرات بین ایران و آمریکا اصل کلیدی است.»

به نقل از خبرگزاری ریانووستی، وی افزود: «با قضاوت اظهارنظر‌های طرف‌های مذاکره پس از نتایج دور بعدی گفت‌و‌گو‌ها این امیدواری را ایجاد می‌کند که پیشرفت حاصل می‌شود و اینکه همه چیز در مسیر درست خود در حال حرکت است.»

وی ادامه داد، اوضاع پیرامون برنامه هسته‌ای ایران همچنان دشوار است.

وزیر خارجه روسیه همچنین با بیان اینکه استقرار نیرو‌های ناتو در مرز با روسیه است باعث نگرانی است، گفت: «ما از بابت این اقدامات از سوی ناتو در سراسر خطر مرزی با روسیه نگرانیم. از زمان پیوستن سوئد و فنلاند به ائتلاف نظامی ناتو، این نگرانی بیشتر هم شده است و مشخص نیست که چرا آنها از وضعیت بی‌طرفی خود ناراضی بودند.»

وزیر خارجه روسیه در ادامه این نشست گفت که دور بعدی مذاکرات بین روسیه و اوکراین به زودی اعلام می‌شود و افزود: «در مذاکرات ۱۶ مه در استانبول، ما بر لغو همه این قوانین تبعیض‌آمیز اصرار داشتیم و در دور بعدی مذاکرات مستقیم که خیلی زود اعلام خواهیم کرد، به این کار ادامه خواهیم داد.»

لاوروف همچنین تاکید کرد که مذاکرات بهتر از جنگ است، اما مسائل کلیدی و اصلی این درگیری درباره اوکراین باید حل و فصل شوند.

وی یادآور شد که بازگشت به وضعی بی‌طرفی، غیراتمی و غیرمتعهد بودن اوکراین یکی از شرایط روسیه برای حل درگیری است.

این دیپلمات ارشد روسیه همچنین خاطرنشان کرد، تاکید غرب بر اصل تمامیت ارضی در مساله اوکراین، در حالی که حق یک ملت برای تعیین سرنوشت خود را کاملا نادیده می‌گیرد، غیرقابل قبول است. کی‌یف نماینده مردم کریمه و جنوب شرق اوکراین نیست.

وزیر امور خارجه روسیه ادامه داد، غرب بار‌ها باعث بحران در روابط بین‌الملل شده است. اجرای گزینشی منشور سازمان ملل به ویژه در مورد اوکراین نمونه‌ای از این بحران هاست.

وی افزود، گسترش ناتو به سمت شرق در طول سالیان متمادی، محرکی برای درگیری اوکراین و بحران عمیق امنیت اروپا بوده است. این مساله در تضاد با وعده‌هایی است که اروپا و آمریکا به روسیه داده‌اند مبنی بر اینکه ناتو به سمت شرق گسترش نخواهد یافت.

وزیر خارجه روسیه همچنین درباره وضعیت کنونی آلمان گفت، این کشور، دو بار در قرن بیستم، به قدرت پیشرو اروپا تبدیل شد و ببینید چه وحشتی هم برای اروپا و هم برای دیگر کشور‌های جهان به بار آورده است.

وی در ادامه افزود، پیوستن اوکراین به ناتو به معنای شکستن «قول و سوگند» است.

وزیر خارجه روسیه در ادامه گفت، اقدامات تلافی جویانه مسکو به حملات کی‌یف شامل حمله به تاسیسات نظامی اوکراین است.

وی در جمع شرکت کنندگان در نشست مسکو ادامه داد: «می‌خواهم توجه ویژه حضار را به اقدامات تروریستی کی‌یف جلب کنم که در سازماندهی ترور سیاستمداران، رهبران نظامی، روزنامه‌نگاران و چهره‌های مردمی روسیه از طریق سرویس‌های ویژه دست دارد.»

لاوروف گفت: «کی‌یف که با صدای بلند برنامه‌های خود را برای ادامه بمباران گسترده اهداف غیرنظامی و جمعیت غیرنظامی روسیه اعلام می‌کند. بسیار غم‌انگیز است که غرب فقط به پاسخ مشروع و منصفانه ما به اقدامات تروریستی کی‌یف پاسخ می‌دهد که آن هم بر اهداف غیرنظامی تاثیر می‌گذارد.»

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها