تیتر امروز

هفته حماسه و رشادت ملی
افاضات اضافه

هفته حماسه و رشادت ملی

عوام الملک در هفته‌ای که دو اتفاق تلخ و تاسف‌آور داشت، از آن به عنوان «هفته حماسه و رشادت ملی» یاد کرده و جهنم فومن هم از نگاه تیزبین او پنهان نمانده است.
پاسخ منفی رهبر ایران به پیشنهاد ترامپ/ توقف در مذاکرات علنی به معنی توقف در مذاکرات غیرعلنی نیست/ آسیب جدی قطعی برق به صنایع و تولید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پاسخ منفی رهبر ایران به پیشنهاد ترامپ/ توقف در مذاکرات علنی به معنی توقف در مذاکرات غیرعلنی نیست/ آسیب جدی قطعی برق به صنایع و تولید

این صدمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
سقوط حکومت‌ها بخاطر عملکرد خودشان است نه حرف منتقدان/ انسداد بیشتر رژیم‌ها، عامل فروپاشی است/ امام به رای مردم در بقای نظام اعتقاد داشت
در سی‌وششمین برنامه دیدار اندیشه با غلامعلی رجایی مطرح شد:

سقوط حکومت‌ها بخاطر عملکرد خودشان است نه حرف منتقدان/ انسداد بیشتر رژیم‌ها، عامل فروپاشی است/ امام به رای مردم در بقای نظام اعتقاد داشت

دیدار اندیشه در سی‌وششمین برنامه گفت‌و‌گو میزبان غلامعلی رجایی استاد دانشگاه و مشاور آیت‌ا... هاشمی در مجمع تشخیص مصلحت نظام و از مبارزین قبل از انقلاب بود.
بنانی می‌گوید خردادماه به‌عنوان اولین ماه اجرای این بخشنامه با موفقیت انجام شد

زمان پرداخت حقوق کارمندان تغییر کرد

مهدی بنانی، مدیرکل خزانه وزارت اقتصاد درباره واریز حقوق کارکنان دستگاه‌های اجرایی و واریز آن در اول هر ماه، گفت: تمام درخواست‌های دستگاه‌های اجرایی به خزانه‌داری جهت پرداخت حقوق کارکنان در خردادماه به‌عنوان اولین ماه اجرای این بخشنامه با موفقیت انجام شد.

کد خبر: ۱۸۴۷۹۷
۰۹:۳۴ - ۰۵ خرداد ۱۴۰۴

زمان پرداخت حقوق کارمندان تغییر کرد

دیدارنیوز: مدیرکل خزانه گفت: تمام درخواست‌های دستگاه‌های اجرایی به خزانه‌داری جهت پرداخت حقوق کارکنان در خردادماه به‌عنوان اولین ماه اجرای این بخشنامه با موفقیت انجام شد.

مهدی بنانی درباره واریز حقوق کارکنان دستگاه‌های اجرایی و واریز آن در اول هر ماه، اظهار کرد: صدور بخشنامه این موضوع جهت تأکید بر حکمی است که در ضوابط اجرای قانون بودجه سال ۱۴۰۴ پیش‌بینی‌شده که مبتنی بر حکم قانون بودجه است.

وی ادامه داد: طی سال‌های اخیر در راستای صحت‌سنجی و اطمینان از پرداخت به‌موقع حقوق کارکنان دولت، یک سامانه بین وزارت اقتصاد، سازمان اداری استخدامی و سازمان برنامه‌وبودجه تهیه شده که پرداخت حقوق کارکنان را مدیریت می‌کند و علت صدور این بخشنامه، مشخص‌کردن مهلت اقدام به دستگاه‌های اجرایی، جهت اطمینان از پرداخت به‌موقع حقوق کارکنان دستگاه‌ها است.

بنانی به دلایل دیگر صدور این بخشنامه اشاره کرد و گفت: دستگاه‌ها مطلع باشند که می‌بایست تا یکم ماه بعد، درخواست‌های مربوط به پرداخت حقوق کارکنان خود را به خزانه‌داری کل کشور برسانند و در صورت تأخیر، طبق حکم ضوابط اجرایی این پرداخت به پنجم موکول می‌شود و فاصله‌ای بین پرداخت حقوق می‌افتد.

وی در مصاحبه با رادیو افزود: خردادماه به‌عنوان اولین ماه اجرای این بخشنامه با موفقیت انجام شد و روز پنج‌شنبه اول خردادماه، تمام درخواست‌های دستگاه‌های اجرایی به خزانه‌داری پرداخت شد.

مدیرکل خزانه در خصوص جریمه عدم ارسال به‌موقع درخواست تصریح کرد: باتوجه‌به حکم ضوابط اجرایی و بخشنامه، علاوه بر عدم در قرار گرفتن منابع مربوط به پرداخت حقوق تا روز پنجم به دستگاه‌ها و به‌تبع آن تعویق در پرداخت حقوق، مسئولیت‌های قانونی مربوط به پرداخت کسور و حق بیمه نیز به عهده دستگاه می‌افتد.

وی تأکید کرد: دستگاه‌های اجرایی جهت پرداخت به‌موقع حقوق، هیچ موقع این موضوع را مشمول زمان نمی‌کنند و پیگیر ارسال به‌موقع درخواست‌ها هستند.

منبع: برنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۶ خرداد
امروز جمعه ۱۶ خرداد
امروز جمعه ۱۶ خرداد
امروز جمعه ۱۶ خرداد
پرطرفدارترین ها