
لندو نوریس، راننده تیم مکلارن در پیست تنگ و خیابانی موناکو به پیروزی رسید تا دومین برد خود در این فصل بعد از استرالیا را جشن بگیرد.
دیدارنیوز _ سرویس ورزشی: لندو نوریس سریعتر از شارل لکرک راننده فراری و همتیمیاش اسکار پیاستری فاتح هشتمین گرندپری فصل شد.
به گزارش دیدارنیوز، در ادامه مسابقات جذاب فرمول یک در موناکو، لندو نوریس با زمان یک ساعت و ۴۰ دقیقه و ۳۳ ثانیه جایگاه اول را مال خود کرد و پس از او، لکلرک و پیاستری با ۳ ثانیه بیشتر روی سکوهای دوم و سوم رفتند.
مکس فرستپن، راننده هلندی تیم ردبول تا دور ۷۷ از ۷۸ در جایگاه اول قرار داشت اما به دلیل قانون دو پیت اجباری در موناکو، مجبور شد به پیت استاپ برود و در نهایت مسابقهای که از رده چهارم شروع کرده بود، در همان جایگاه برای مکس به پایان رسید. ظاهرا مکس به امید رد فلگ (پرچم قرمز) یا حادثه مانده بود که این بار مثل ایتالیا برای او خوب پیش نرفت.
گرندپری بعدی روز یکشنبه آینده ۱۱ خرداد، ساعت ۱۶:۳۰ به وقت ایران در پیست بارسلونا برگزار خواهد شد.