تیتر امروز

پیمان مولوی: مردم مقصر بحران‌های اقتصادی نیستند؛ ایران در مسیر «پاکستانیزه شدن» است
گفت‌وگوی «دیدار اقتصادی» با اقتصاددان و نویسنده کتاب رقص بازارها

پیمان مولوی: مردم مقصر بحران‌های اقتصادی نیستند؛ ایران در مسیر «پاکستانیزه شدن» است

در تازه‌ترین قسمت برنامه «گفت‌وگوی اقتصادی» دیدارنیوز، پیمان مولوی، اقتصاددان و نویسنده کتاب "رقص بازارها" و "اقتصاد برای همه"، با اشاره به چالش‌های جدی اقتصاد ایران، هشدار...
بیگدلی: ملاقات ترامپ و پوتین، یک دیدار مبتنی بر ارتقای پرستیژ سیاسی دو طرف بود/ اروپایی‌ها از این ملاقات خشمگین هستند/ روس‌ها عادت زشت گسترش سرزمینی خود را کنار نگذاشته‌اند
در گفتگوی دیدار با یک تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل مطرح شد

بیگدلی: ملاقات ترامپ و پوتین، یک دیدار مبتنی بر ارتقای پرستیژ سیاسی دو طرف بود/ اروپایی‌ها از این ملاقات خشمگین هستند/ روس‌ها عادت زشت گسترش سرزمینی خود را کنار نگذاشته‌اند

اگر ظرف چند روز آینده، نشستی اینچنینی صورت نگیرد، نمی‌توان اظهار نظر قطعی کرد که آیا ملاقات پوتین و ترامپ، موفقیت‌آمیز بوده یا خیر و اگر بوده تا چه میزان موفقیت به همراه داشته است.
در شرایط مناسب، با آمریکا مستقیم مذاکره می‌کنیم/ مکانیسم ماشه نزدیک‌تر از هر زمان به ایران/ مجلس دست به ماشه برای خروج از NPT
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط مناسب، با آمریکا مستقیم مذاکره می‌کنیم/ مکانیسم ماشه نزدیک‌تر از هر زمان به ایران/ مجلس دست به ماشه برای خروج از NPT

این صد و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
دولت در مهلت قانونی وزیر اقتصاد را به مجلس معرفی می‌کند

پاسخ سخنگوی دولت به اظهارات ترامپ؛ ای مگس عرصه سیمرغ نه جولانگه توست

فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت چهاردهم در پاسخ به اظهارات ترامپ در عربستان علیه جمهوری اسلامی، چنین واکنش نشان داد:‌ ای مگس عرصه سیمرغ نه جولنگه توست.

کد خبر: ۱۸۴۲۲۴
۱۲:۱۰ - ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۴

پاسخ سخنگوی دولت به اظهارات ترامپ؛ ای مگس عرصه سیمرغ نه جولانگه توست

دیدارنیوز: سخنگوی دولت در پاسخ به اظهارات ترامپ در عربستان عنوان کرد:، چون اینجا سرزمین شعر و ادب است و فرهنگ در مورد اظهارنظر در مورد موضوعات داخلی کشور من عرض می‌کنم که‌ای مگس عرصه سیمرغ نه جولانگه توست.

فاطمه مهاجرانی در پایان جلسه هیات دولت با حضور در جمع خبرنگاران درباره مصوبات جلسات هیات دولت گفت: یکی از مصوبات تصویب بدهی سررسید شده سازمان انرژی اتمی بابت تسهیلات ماده ۶۲ قانون محاسبات عمومی به بانک مرکزی برای نیروگاه اتمی بوشهر بود. موضوع دیگر اصلاح آیین‌نامه اجرایی ذخایر راهبردی کالا‌های اساسی بود.

وی با اشاره به دیگر مصوبه جلسه امروز هیات دولت یادآور شد: خانم انصاری و نوری توضیح دادند ولی انتقال مرجعیت ملی کنوانسیون تنوع زیستی از وزارت جهاد کشاورزی به سازمان حفاظت از محیط زیست علیرغم مخالفت وزیر جهاد کشاورزی و با رأی گیری که در دولت انجام شد به سازمان حفاظت از محیط زیست منتقل شد که یکی از موضوعات مصوب امروز بود.

مهاجرانی اصلاح جداول پیوست آئین‌نامه اجرایی در راستای کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها را یکی از مصوبات دولت خواند و گفت: همچنین تشکیل ستاد هوش مصنوعی که یکی از موضوعات جدی کشور هست هم جزء موضوعاتی بود که امروز به تصویب رسید.

وی در پاسخ به اینکه در مورد اینکه چرا در نمایشگاه کتاب کتابفروش‌ها از ناشر‌ها جدا شدند، گفت: این سیاستی بود که در راستای توجه ویژه به ناشران انجام شد و همانطور که صالحی گفت بنا شد که از روز بیست و هشتم کتاب فروش‌ها هم در نمایشگاه حضور داشته باشند.

سخنگوی دولت درباره تغییر ساعت آغاز به کار مدارس یادآور شد: تغییرساعت کار مدارس جزو تصمیماتی بود که اخذ شد ولی می‌دانیم که یک مقداری در جامعه ایجاد نارضایتی کرده به جهت اینکه کلا چند روز بیشتر نمانده دوباره جابه جا کردنش چیز بی‌معنایی است؛ لذا با همان روالی که اعلام شده ادامه خواهد یافت.

وی با اشاره به حواشی مربوط به تغییر نام خلیج فارس گفت: در مورد خلیج فارس هم که این خلیج تا ابد فارس است و لاغیر.

سخنگوی دولت در پاسخ به اظهارات ترامپ در عربستان عنوان کرد:، چون اینجا سرزمین شعر و ادب است و فرهنگ در مورد اظهارنظر در مورد موضوعات داخلی کشور من عرض می‌کنم که‌ای مگس عرصه سیمرغ نه جولانگه توست.

وی درباره حواشی مربوط به سفرهایش که برخی آن را تشریفاتی عنوان می‌کنند، گفت: طبیعتا اگر که غیر لازم بود که انجام نمی‌شد. سفر تشریفاتی نبود با پرواز عمومی انجام شد. به جز شما عزیزان خبرنگار، مسافران دیگری هم در پرواز بودند. یقینا اگر شما خبرنگاران دستاورد‌هایی را که در طول این چهل و چند سال در نظام جمهوری اسلامی خلق شده ببینید، حتما آن را بهتر منتقل خواهید کرد. شما در بندر انزلی نقطه تقاطع خطوط ریلی و دریا رو دیدید. پس طبیعتا من بعد در این مورد هرموقع که صحبت شود خودتان کسی هستید که در این زمینه می‌توانید موضوعات را منتقل کنید.

مهاجرانی یادآور شد: شما در عسلویه تخت جمشید صنعتی ایران را دیدید پس می‌توانید منتقل کنید. شما در بیمارستان مجموعه حضرت امام رضا علیه السلام اثر اجتماعی خیرین رو دیدید پس می‌توانید راجع به این موضوع صحبت کنید. هدف از این گرداندن جلسات سخنگویی این است که شما عزیزان اصحاب رسانه که به‌عنوان اصحاب تنویر افکار عمومی هستید، ببینید که چه دستاورد‌هایی خلق شده که بتوانید آنها را منتقل کنید.

سخنگوی دولت هم‌چنین در پاسخ به سوالی درمورد بازگشت بابک زنجانی به فعالیت‌های اقتصادی تصریح کرد: موضوعات مربوط به قوه قضائیه را خود این قوه پاسخ می‌دهد.

مطلب مرتبط:

خانم سخنگو! اطلاع‌رسانی از حقیقت سیاه‌نمایی نیست

برچسب ها: فاطمه مهاجرانی
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۷ مرداد
امروز دوشنبه ۲۷ مرداد
امروز دوشنبه ۲۷ مرداد
امروز دوشنبه ۲۷ مرداد