تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

احیای سازمان سمپاد تا سال آینده

News Image Lead

رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و باشگاه دانش پژوهان جوان با اشاره به تصویب کامل اساسنامه سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان گفت که خوش بین هستیم سال بعد سازمان سمپاد احیا شود.

کد خبر: ۱۳۶۴۹
۱۱:۵۳ - ۱۲ آبان ۱۳۹۷
دیدارنیوز - فاطمه مهاجرانی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره احیای سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان اظهار کرد: بخشی از اساسنامه سازمان قبل از سفر رئیس جمهور به نیویورک تصویب شده بود و مابقی نیز در جلسه 20 مهر ماه به تصویب رسید و  به این ترتیب در دوجلسه اساسنامه سازمان سمپاد به طور کامل تصویب شد و به این معناست که سازمان سمپاد احیا خواهد شد.

وی افزود: اکنون منتظر طی روند ابلاغ اساسنامه هستیم که باید از سوی رئیس جمهور به وزیر  آموزش و پرورش و از سوی وزیر به ما انجام شود. 

رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و باشگاه دانش پژوهان جوان با اشاره به اینکه اعضای حقوقی هیئت امنای سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان مشخص هستند، گفت: باید اعضای حقیقی هیئت امنا نیز مشخص شوند و حکم‌شان توسط وزیر آموزش و پرورش امضاء شود تا اولین جلسه هیئت امنا را تشکیل دهیم.

مهاجرانی ادامه داد: بالطبع با احیای سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان می‌توانیم شاهد کیفیت بهتری در مدارس تیزهوشان باشیم.

وی درباره مدارس تیزهوشانی که به هیئت امنایی تبدیل شدند نیز گفت: در تابستان مصوبه‌ای را در شورای عالی آموزش و پرورش دال بر هیئت امنایی شدن مدارس سمپاد دوره اول داشتیم که با تدبیر وزیر  عبارت " هیئت امنایی بشوند" به  عبارت " می‌توانند هیئت امنایی باشند" تغییر کرد و الزام برای هیئت امنایی شدن همه مدارس برداشته شد.

رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و باشگاه دانش پژوهان جوان افزود: با رویکرد جدید که اساسنامه سازمان هم تصویب شده می‌توانیم روی مدیریت و نظارت بر مدارس، کیفیت بخشی و تقویت نیروی انسانی که از اساسی‌ترین چالش‌های ماست  بهتر کار کنیم.

مهاجرانی درباره زمان تبدیل مرکز سمپاد به سازمان نیز گفت: خوش بین هستیم که سال بعد سازمان سمپاد احیا شود.


ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها