تیتر امروز

سید عباس نبوی: مسئول اجرای قانون اساسی رئیس جمهور است/ عباس معینی: رئیس جمهور با کدام اختیار می‌تواند مسئولیت اجرای قانون اساسی را پیگیری کند
در مناظره با موضوع بررسی تطبیقی پیش نویس قانون اساسی با قانون مصوب مطرح شد (قسمت دوم)

سید عباس نبوی: مسئول اجرای قانون اساسی رئیس جمهور است/ عباس معینی: رئیس جمهور با کدام اختیار می‌تواند مسئولیت اجرای قانون اساسی را پیگیری کند

قسمت اول مناظره سیدعباس نبوی و عباس معینی در موضوع "بررسی تطبیقی پیش‌نویس قانون اساسی ۵۸ با قانون مصوب - تحدید قدرت" در هفته قبل منتشر شد و قسمت دوم مناظره را می‌توانید ببینید و بخوانید.
ترامپ در حاشيه خلیج‌فارس/ ارزیابی مثبت از دور چهارم مذاکرات/ فرق برجام اوباما با برجام ترامپ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ در حاشيه خلیج‌فارس/ ارزیابی مثبت از دور چهارم مذاکرات/ فرق برجام اوباما با برجام ترامپ

این نود و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
محمدامیرقدوسی: چه کسی اجازه تحکم در مساله حجاب را به «رسایی» داده/ تقابل عرف و شرع هیچ وقت حل نشد/اجبار در دین بحران‌زاست
تحلیل اظهارنظرها درباره ارسال پیامک های حجاب با یک حقوقدان و استاد دانشگاه:

محمدامیرقدوسی: چه کسی اجازه تحکم در مساله حجاب را به «رسایی» داده/ تقابل عرف و شرع هیچ وقت حل نشد/اجبار در دین بحران‌زاست

ارسال پیامک های حجاب برای مردم در برخی از استان‌ها بهانه ای شد تا در نخستین برنامه از سلسله برنامه "تیتر" به سراغ محمدامیر قدوسی، حقوقدان و استاد دانشگاه برویم و آنچه تا به امروز اتفاق...
در نشست سرمایه‌گذاری عربستان سعودی و آمریکا مطرح شد

ترامپ: اگر ایران شاخه زیتون را رد کند، چاره‌ای جز اعمال فشار حداکثری نداریم

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در سخنرانی خود در نشست سرمایه‌گذاری عربستان سعودی و آمریکا گفت: اگر ایران این شاخه زیتون را رد کند و حمله به همسایگانش را ادامه دهد، ما چاره‌ای جز اعمال فشار حداکثری گسترده، رساندن صادرات نفت ایران به صفر و انجام هر اقدام لازم دیگر برای جلوگیری از دستیابی این نظام به سلاح هسته‌ای نخواهیم داشت.

کد خبر: ۱۸۴۱۹۷
۱۹:۳۸ - ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۴

ترامپ: می‌خواهم با ایران توافق کنم

دیدارنیوز: رئیس‌جمهور آمریکا گفت: «می‌خواهم به ایران مسیری تازه و بهتر برای آینده‌ای امیدوارکننده‌تر ارائه دهم.»

به نقل از ایسنا، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا شامگاه سه‌شنبه گفت: «می‌خواهم به ایران مسیری تازه و بهتر برای آینده‌ای امیدوارکننده‌تر ارائه دهم.»

ترامپ در ادامه سخنرانی خود در نشست سرمایه‌گذاری عربستان سعودی و آمریکا افزود: «امیدوارم دولت جدید سوریه در تثبیت ثبات در این کشور موفق عمل کند.»

او همچنین از «محمد بن سلمان» ولی‌عهد عربستان سعودی به‌عنوان یک «دوست» و «مردی فوق‌العاده» تمجید کرد.

ترامپ افزود: «هرگز سخاوت و میزبانی پادشاه سلمان را فراموش نمی‌کنم. او مرد فوق‌العاده‌ای است. از میزبانی گرم امروز نیز قدردانی می‌کنم.»

ترامپ: می‌خواهم با ایران توافق کنم

او در ادامه تصریح کرد: «همکاری ما با عربستان سعودی قوی باقی خواهد ماند. اقدامات تازه‌ای برای تعمیق این رابطه انجام خواهیم داد. درحال جشن گرفتن ۸۰ سالگی همکاری آمریکا با عربستان سعودی هستیم.»

ترامپ همچنین با اشاره به مذاکرات آمریکا با چین دوباره ادعا کرد: «با آنها مذاکرات بسیار خوبی داشتیم. چین موافقت کرده تا بازار خود را به روی آمریکا باز کند.»

او درباره سرمایه‌گذاری عربستان در آمریکا گفت: «عربستان بیش از یک تریلیون دلار در آمریکا سرمایه‌گذاری خواهد کرد.»

ترامپ در ادامه گفت: «امیدوارم شاهد پیشرفت و رونق کشور‌های خاورمیانه باشیم و این کشور‌ها به‌عنوان رهبران مدرنیته خاورمیانه در جهان صعود کنند.»

او همچنین با اشاره به تحولات صورت گرفته در عربستان سعودی افزود: «تغییراتی که تحت رهبری سلطان سلمان و محمد بن سلمان صورت گرفته سخنان همه منتقدین را نقض کرده است.»

ترامپ تصریح کرد: «در ۸ سال گذشته تغییرات بسیاری در عربستان صورت گرفته است.»

او همچنین گفت: «عربستان سعودی جام جهانی را میزبانی خواهد کرد.»

ترامپ: می‌خواهم با ایران توافق کنم

ترامپ در ادامه گفت: «شاهد حضور رهبران تازه در خاورمیانه هستیم که درحال ایجاد پیمان و اتحاد از طریق تجارت هستند. آنها یکدیگر را بمباران نمی‌کنند و ما آن را نمی‌خواهیم. این تغییر بزرگ از طریق دخالت غرب صورت نگرفته است. این تحولات توسط نئوکان‌ها، جنگ طلبان و لیبرال‌ها صورت نگرفته است.»

او افزود: «تولد خاورمیانه مدرن توسط مردم همین منطقه صورت گرفته است. شما خودتان سرنوشت خودتان را کنترل می‌کنید. نئوکان‌ها و آن افراد با دخالت خود هیچ کشوری را نساختند بلکه فقط ویران کردند. شما درحال عشق ورزیدن به میراث خود هستید و فقط شما هستید که می‌توانید به این معجزه مدرن دست پیدا کنید.»

ترامپ تصریح کرد: «ما می‌خواهیم خاورمیانه به تجارت، نه هرج و مرج، و به صادرات فناوری، نه تروریسم، معروف شود.»

او در دفاع از سیاست‌های خصمانه خود علیه ملت ایران ادعا کرد: «تحریم‌های بی‌سابقه‌ای علیه ایران اعمال کردیم و مانع تأمین منابع گروه‌های تروریستی توسط ایران شدیم و با دولت تازه در آمریکا ایران به سرمایه تازه دست یافت و شاهد آن بودیم که این سرمایه به درستی خرج نشد.»

ترامپ مدعی شد: «هدف از پیمان ابراهیم، صلح است. آرزوی من است که عربستان سعودی به این پیمان بپیوندد. این به عربستان سعودی کمک بسیاری خواهد کرد. عضویت عربستان سعودی به پیمان ابراهیم سرنوشت خاورمیانه را تعیین خواهد کرد.»

او ادعا کرد: «زمانی که عربستان سعودی به پیمان ابراهیم بپیوندد، شما به من و همه افرادی که برای خاورمیانه فداکاری کردند احترام گذاشته‌اید.»

رئیس جمهور آمریکا همچنین گفت: «اگر از محمد بن سلمان خوشم نمی‌آمد، سریعاً از این مکان خارج می‌شدم.»

او همچنین مدعی شد: «دولت پیشین آمریکا در ازای هیچ، تحریم‌های خود علیه ایران را برداشت. ایران با رسیدن به میلیارد‌ها دلار سرمایه، باعث هرج و مرج در جهان شد. آنها هفتم اکتبر را تأمین مالی کردند.»

رئیس جمهور آمریکا همچنین ادعا کرد: «بزرگترین نیروی مخرب در خاورمیانه ایران است. ایران باعث خرابی و ویرانی در یمن، عراق، سوریه و لبنان و دیگر کشورهاست.»

ترامپ دوباره در اظهاراتی علیه ایران مدعی شد: «درحالی که شما درحال ساخت آسمان خراش هستید، ساختمان‌های تهران درحال ویران شدن هستند. مدیریت اشتباه چندین ساله دولت ایران باعث شده تا این کشور با قطعی برق چندساعته و روزانه رو‌به‌رو شود.»

او ادعا کرد: «زمانی که توانایی‌های شما صحرا را به زمین کشاورزی تبدیل کرده است، دولت ایران با فساد خود زمین‌های کشاورزی را به صحرا تبدیل کرده است. آنها حتی مافیا آب دارند که با خشک کردن رودخانه‌ها ثروتمند می‌شوند و اجازه نمی‌دهند مردم ایران آب داشته باشند.»

ترامپ همچنین مدعی شد: «زمانی که کشور‌های عربی درحال تبدیل به ستون ثبات و تجارت در جهان هستند، دولت ایران درحال دزدیدن ثروت مردم ایران است و با تأمین مالی تروریست‌ها، جهان را به آشوب می‌کشند. دولت ایران همچنین یک منطقه را به آشوب کشیده است. دولت ایران در تلاشی برای حفظ دولتی درحال سقوط در سوریه به کشتار مردم سوریه دست زد. اکنون سوریه را نگاه کنید.»

ترامپ: می‌خواهم با ایران توافق کنم

او ادعا کرد: «دولت ایران با تأمین نیروی نیابتی خود در لبنان، یعنی حزب‌الله، لبنان را که پایتخت آن زمانی پاریس خاورمیانه نام داشت را نابود کرده است. همه این بدبختی قابل دوری بود. محمد بن سلمان و مردم باهوش آن را می‌دانست. اگر دولت ایران به جای ایجاد هرج و مرج روی ساخت و توسعه این کشور تمرکز می‌کرد، می‌توانست پیشرفت کند.»

ترامپ همچنین افزود: «من امروز برای یادآوری هرج و مرج گذشته به خاورمیانه نیامده‌ام. من می‌خواهم مسیر تازه و بسیار بهتری به ایران ارائه دهم تا به سوی آینده امیدوارتری حرکت کند. من آماده ایجاد همکاری‌های تازه هستم. حتی با وجود اختلافات گسترده خود با ایران، نشان داده‌ام که آماده همکاری‌های تازه هستم.»

رئیس جمهور آمریکا تأکید کرد: «من به دشمنان ابدی اعتقادی ندارم. بزرگترین دوستان کنونی آمریکا، زمانی دشمن آن بودند. به دنبال توافق با ایران هستم. اگر دولت ایران با این توافق مخالفت کند و به حملات خود علیه دیگر کشور‌های منطقه ادامه دهد، راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت.»

او مدعی شد: «راهی جز قطع صادرات نفت ایران نخواهم داشت. ایران فقیر بود. ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت. از هیچ اقدامی برای جلوگیری از آن دریغ نخواهم کرد. اما ایران می‌تواند آینده بهتری داشته باشد. انتخاب برعهده آنها است. آنها می‌توانند کشور موفقی باشند، اما نباید سلاح هسته‌ای داشته باشند. ایرانیان اکنون باید انتخاب کنند. تحولات سریعاً درحال تغییر است.»

ترامپ افزود: «بزرگترین هدف من این است که یک ایجاد کننده صلح باشم. ایران باید تصمیم بگیرد و اقدام کند.»

او ادعا کرد: «اگر رئیس جمهور بودم هفتم اکتبر رخ نمی‌داد. ایران پولی نداشت.»

ترامپ در ادامه سخنرانی خود با اشاره به ادامه یافتن جنگ اوکراین تأکید کرد که خواستار توقف این جنگ است.

ترامپ در ادامه از عربستان سعودی برای میانجی‌گری و تسهیل گفت‌و‌گو‌های اوکراین قدردانی کرد.

او افزود: «روبیو در مذاکرات روسیه و اوکراین حضور خواهد داشت.»

ترامپ همچنین درباره یمن تصرحی کرد: «حوثی‌ها مبارزین سرسختی هستند. اما آنها موافقت کردند تا کشتی‌های آمریکایی را هدف قرار ندهند.»

او افزود: «اسرای بیشتری را از غزه باز خواهیم گرداند. مردم غزه سزاوار آینده بهتری هستند.»

ترامپ همچین ادعا کرد: «لبنان درحال عذاب کشیدن است. من می‌خواهم به لبنان کمک کنم. این کشور به‌خاطر حزب‌الله و ایران درحال عذاب کشیدن است.»

او در ادامه با اشاره به تحولات سوریه گفت: «امیدوارم دولت تازه سوریه صلح را حفظ کند. این کشور به قدر کافی زجر و کشتار را تجربه کرده است. دولت من اقدامات اولیه برای عادی سازی روابط سوریه و آمریکا را آغاز کرده است.»

ترامپ افزود: «روبیو با وزیر خارجه سوریه دیدار خواهد کرد. دستور خواهم داد تا همه تحریم‌ها علیه سوریه برداشته شود تا این کشور فرصتی برای دستیابی به شکوه پیدا کند.»

به گزارش دیدارنیوز، ترامپ گفت: «اگر ایران این شاخه زیتون را رد کند و حمله به همسایگانش را ادامه دهد، ما چاره‌ای جز اعمال فشار حداکثری گسترده، رساندن صادرات نفت ایران به صفر و انجام هر اقدام لازم دیگر برای جلوگیری از دستیابی این نظام به سلاح هسته‌ای نخواهیم داشت.»

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۳ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۲۳ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۲۳ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۲۳ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها