تیتر امروز

ساعات سرنوشت‌ساز برای ایران/ تصمیم بزرگ ایران؛ جنگ يا صلح/ دستیابی به اطلاعات محرمانه اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ساعات سرنوشت‌ساز برای ایران/ تصمیم بزرگ ایران؛ جنگ يا صلح/ دستیابی به اطلاعات محرمانه اسرائیل

این صد و نوزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عباس یاری، منتقد سینمایی: مستند ریحانه، راوی و گویای چندگانگی و ریاکاری آدم‌هاست
گزارش خبرنگار دیدار از اکران خصوصی یک مستند

عباس یاری، منتقد سینمایی: مستند ریحانه، راوی و گویای چندگانگی و ریاکاری آدم‌هاست

مسعود پیوسته، خبرنگار دیدارنیوز درباره اکران خصوصی مستند «ریحانه» و نقد و بررسی آن در حضور اهالی سینما و فرهنگ و رسانه گزارشی تهیه کرده که در ادامه می‌خوانید.
دلفی: درد امروز ما، جدای از درد فلسطین مسئله خودمان است/ اتفاق خاصی نیفتد، باید تا چند روز آینده شاهد بازگشت تحریم‌های وحشتناک هسته‌ای سازمان ملل باشیم/ اینکه ما فقط تاکید کنیم که به دنبال بمب نیستیم، کافی نیست
بررسی ابعاد سخنرانی پزشکیان در نیویورک در گفتگوی دیدارنیوز با سفیر پیشین ایران در فرانسه

دلفی: درد امروز ما، جدای از درد فلسطین مسئله خودمان است/ اتفاق خاصی نیفتد، باید تا چند روز آینده شاهد بازگشت تحریم‌های وحشتناک هسته‌ای سازمان ملل باشیم/ اینکه ما فقط تاکید کنیم که به دنبال بمب نیستیم، کافی نیست

این که ما، موضوعی با این درجه اهمیت-یعنی، تکلیف‌مان را آژانس-را در سایه باقی مسائل فراموش کرده و فقط به تشریح بدفهمی‌ها و مواضع خصمانه اروپا، آمریکا و اسرائیل علیه کشورمان بپردازیم، فضا را به...
رویترز گزارش داد

تنش میان آمریکا و هند؛ مساله‌ای فراتر از روسیه

در پی تنش‌های اخیر میان آمریکا و هند به دلیل خرید نفت روسیه توسط دهلی‌نو، خبرگزاری رویترز نوشته نزدیکی هند با روسیه و امتناع دهلی‌نو از باز کردن بازار کشاورزی خود برای حمایت از کشاورزان فقیر، هند را نیز مانند چین به هدف حملات ترامپ بدل کرده است.

کد خبر: ۱۸۸۲۵۷
۱۰:۲۶ - ۱۶ مرداد ۱۴۰۴

تنش میان آمریکا و هند؛ مساله‌ای فراتر از روسیه

دیدارنیوز: «رویترز» در مقاله‌ای تحلیلی نوشته اختلافات میان آمریکا و هند، که در ظاهر به دلیل واردات نفت ارزان توسط هند از روسیه افزایش یافته، در واقع ابعاد گسترده‌تری دارد، و مسائل سیاسی و ژئوپلیتیکی را شامل می‌شود.

به نقل از العربیه فارسی، پس از اعمال تعرفه ۲۵ درصدی بر کالا‌های صادراتی هند به آمریکا، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری ایالات متحده، تهدید کرده این تعرفه‌ها را به‌دلیل ادامه خرید نفت از روسیه افزایش خواهد داد. دهلی‌نو این تهدید را «ناعادلانه و غیرمنطقی» خوانده و اعلام کرده برای حفظ منافع اقتصادی خود تمام اقدامات لازم را انجام خواهد داد.

به گفته رویترز، اگرچه انتظار می‌رفت هند از جنگ تجاری آمریکا با چین سود ببرد، اما نزدیکی هند با روسیه و امتناع دهلی‌نو از باز کردن بازار کشاورزی خود برای حمایت از کشاورزان فقیر، هند را نیز مانند چین به هدف حملات ترامپ بدل کرده است.

اقتصاد هند فعلاً می‌تواند فشار‌ها را تحمل کند. «بانک نومورا» پیش‌بینی کرده تعرفه‌های جدید تنها ۰.۲ درصد از رشد اقتصادی ۶.۲ درصدی هند را کاهش می‌دهد. همچنین، هند با تورم ۲.۱ درصدی می‌تواند از تخفیف ۴ دلاری نفت روسیه صرف‌نظر کند، بی‌آنکه آسیب داخلی جدی ببیند.

با این حال، روابط هند با روسیه تنها به نفت محدود نمی‌شود. به‌رغم تلاش دهلی‌نو برای تنوع‌بخشی به منابع تسلیحاتی خود، مسکو همچنان شریک قابل اعتمادی برای هند به شمار می‌رود، و جایگاه روسیه در سیاست خارجی چندقطبی هند اهمیتی ویژه دارد.

ترامپ نیز از طریق همکاری‌های جدید خود با پاکستان برای توسعه منابع نفتی‌اش، و کنایه‌اش مبنی بر این‌که شاید روزی به هند نیز نفت بفروشد، فاصله میان دهلی و واشینگتن را بیشتر کرده است.

هند شاید منتظر بماند تا ببیند نتیجه مذاکرات آمریکا با چین به کجا می‌رسد. چین در برابر فشار‌های مشابه واشینگتن برای توقف خرید نفت از روسیه از «حاکمیت انرژی» خود دفاع کرده است، و این مقاومت می‌تواند موانعی جدی برای هرگونه توافق بزرگ با آمریکا ایجاد کند.

به گفته رویترز، در نهایت آمریکا ممکن است به این نتیجه برسد که حفظ روابط خوب با هند برای موازنه با چین ارزشمند است، اما تا رسیدن به آن نقطه دوران دشواری پیش رو خواهد بود.

برچسب ها: آمریکا روسیه هند
ارسال نظرات
امروز جمعه ۰۴ مهر
امروز جمعه ۰۴ مهر
امروز جمعه ۰۴ مهر
امروز جمعه ۰۴ مهر