تیتر امروز

واکنش تند سفیر پیشین ایران در انگلستان به اظهارات اخیر دبیر شورایعالی دفاع؛ آقای شمخانی! چه کسی به تو اجازه داده که کشور را به سمت جنگ ببری؟ / ویتکاف را به تهران دعوت کرده و در دور بعد مذاکره به واشنگتن سفر کنید
در گفت‌وگو با دیدار مطرح شد

واکنش تند سفیر پیشین ایران در انگلستان به اظهارات اخیر دبیر شورایعالی دفاع؛ آقای شمخانی! چه کسی به تو اجازه داده که کشور را به سمت جنگ ببری؟ / ویتکاف را به تهران دعوت کرده و در دور بعد مذاکره به واشنگتن سفر کنید

سفیر پیشین ایران در بریتانیا در گفت‌وگو با دیدارنیوز با انتقاد شدید از مواضع اخیر علی شمخانی درباره قریب‌الوقوع بودن جنگ ایران و آمریکا گفت: آقای شمخانی! تو به هر در و دیواری زدی که بعد از دبیری...
مذاکرات ایران و آمریکا «فعلا» به پایان رسید/ وزارت خارجه: تفاهم طرفین برای ادامه گفت‌و‌گو‌ها
تنها رسانه‌های دولتی و نزدیک به حکومت روایت این مذاکرات را منتشر می‌کنند و رسانه‌های مستقل داخلی در عمان حضور ندارند

مذاکرات ایران و آمریکا «فعلا» به پایان رسید/ وزارت خارجه: تفاهم طرفین برای ادامه گفت‌و‌گو‌ها

مذاکرات روز جمعه ایران و آمریکا که قرار بود ساعت ۰۹:۳۰ صبح به وقت تهران آغاز شود، با بیش از دو ساعت تاخیر در مسقط پایتخت عمان شروع شد و تا حدود ساعت ۱۷:۰۰ امروز ادامه داشت. پس از پایان مذاکرات،...
انباشت نارضایتی‌ها؛ اعتراض‌ها چطور به خیابان رسید؟
امیر دبیری‌مهر در گفت‌و‌گو با مجله تحلیلی خبری دیدارنیوز توضیح داد

انباشت نارضایتی‌ها؛ اعتراض‌ها چطور به خیابان رسید؟

امیر دبیری‌مهر، مدرس و پژوهشگر علوم سیاسی معتقد است که وقتی نارضایتی‌ها به تقاطع و نقطه جوش اجتماعی می‌رسند بدون طراحی و توطئه به اعتراض خیابانی تبدیل می‌شوند.
سرپرست مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت خبر داد

افزایش ۲ درصدی کرونا در ایران

قباد مرادی، سرپرست مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت درباره آخرین وضعیت بروز کووید-۱۹ گفت: آخرین یافته‌های نظام مراقبت و دیده‌بانی عفونت‌های تنفسی بیانگر این است که نسبت ابتلا به کووید-۱۹ طی چند هفته گذشته افزایش یافته و نسبت ابتلا به این بیماری از دو درصد به چهار درصد رسیده است. افزایش دو درصدی از نظر میزان و سویه نگران‌کننده نیست. 

کد خبر: ۱۸۴۰۴۵
۱۰:۳۶ - ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۴

افزایش ۲ درصدی کرونا در ایران

دیدارنیوز: سرپرست مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت ضمن تاکید بر رصد مستمر عفونت‌های تنفسی در کشور، درباره آخرین وضعیت بروز کووید-۱۹ و برخی اخبار در این باره، توضیح داد.

قباد مرادی در گفت‌و‌گو با ایسنا، در ارتباط با رصد عفونت‌های تنفسی در کشور اظهار کرد: مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت از نظام مراقبت و دیده‌بانی برخوردار است و همواره نسبت به رصد عفونت‌های تنفسی در کشور اقدام می‌کند. به عبارت دیگر، عفونت‌های تنفسی به صورت مستمر و پیوسته مورد رصد قرار می‌گیرند. نتایج رصد و دیده‌وری عفونت‌های تنفسی به طور معمول هر هفته یا دو هفته یکبار استخراج و اطلاع‌رسانی می‌شود. 

اهداف اطلاع‌رسانی عفونت‌های تنفسی در گردش

وی درباره هدف از اطلاع‌رسانی دیده‌وری و رصد عفونت‌های تنفسی توضیح داد: براساس اطلاعات به دست آمده، توصیه‌های لازم به پزشکان و کارکنان نظام سلامت درباره شایع‌ترین عفونت‌های تنفسی در گردش به ترتیب برای درمان و مراقبت بهتر داده می‌شود. همچنین این اطلاعات به منظور هوشیاری و آمادگی بیشتر دانشگاه‌های علوم‌پزشکی در اختیار این مراکز قرار می‌گیرد و هدف دیگر از انتشار نتایج، آگاهی مردم است. 

سرپرست مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت ادامه داد: اطلاع‌رسانی درباره عفونت‌های تنفسی در گردش به بازه زمانی کنونی محدود نمی‌شود؛ به طور مثال، اطلاعات مربوط به فراز و فرود عفونت‌های تنفسی در گردش طی زمستان گذشته در اختیار آنها قرار می‌گرفت. 

افزایش ابتلا به کووید-۱۹ طی هفته‌های گذشته

مرادی با بیان اینکه ابتلا به کووید-۱۹ افزایش یافته تصریح کرد: آخرین یافته‌های نظام مراقبت و دیده‌بانی عفونت‌های تنفسی بیانگر این است که نسبت ابتلا به کووید-۱۹ طی چند هفته گذشته افزایش یافته و نسبت ابتلا به این بیماری از دو درصد به چهار درصد رسیده است. افزایش دو درصدی از نظر میزان و سویه نگران‌کننده نیست. 

نامه وزارت بهداشت به دانشگاه‌های علوم‌پزشکی

سرپرست مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت درباره نامه وزارت بهداشت به دانشگاه‌های علوم‌پزشکی گفت: معاونت بهداشت وزارت بهداشت، وظایف و ماموریت‌های بسیاری بر عهده دارد و در راستای «دیده‌بانی زیستی» که یکی از وظایف این معاونت به حساب می‌آید، تغییرات عوامل عفونت‌های تنفسی در گردش و توصیه‌های لازم را به نظام بهداشتی و درمانی کشور ارائه می‌دهد. نامه معاونت بهداشت وزارت بهداشت به دانشگاه‌های علوم‌پزشکی در راستای همین وظایف و به منظور حفظ آمادگی و هوشیاری نظام سلامت برای مواجهه با بیماری‌ها است. 

سویه‌های در گردش، سویه‌های معمول هستند

مرادی با بیان اینکه هیچ سویه جدید و خطرناکی از کووید-۱۹ در جریان نیست، توضیح داد: سویه جدید و خطرناکی از کووید-۱۹ در کشور و دنیا در گردش نیست. سویه‌های در گردش، سویه‌های معمول هستند. کووید-۱۹ به یک بیماری بومی در سطح جهان تبدیل شده و رصد این بیماری به منظور شناسایی تغییر رفتار از برنامه‌های معمول وزارت بهداشت است. سویه‌های در گردش هم از سویه‌های معمولی هستند که شرایط اضطرار را ندارند. همچنین نگرانی چندانی در خصوص ایجاد سویه جدید و یا تغییر رفتار ویروس وجود ندارد. 

تاکید بر شست‌وشوی دست‌ها و رعایت آداب بهداشتی

سرپرست مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت درباره ضرورت رعایت پروتکل‌های بهداشتی گفت: رعایت آداب بهداشتی به مردم تصویه می‌شود. شست‌وشوی دست‌ها از اهمیت فراوانی برخوردار است و از مردم می‌خواهم که دست‌های خود را مرتب بشویند. اگر به عفونت‌های تنفسی مبتلا هستید، استفاده از ماسک ضروری است.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۸ بهمن
امروز شنبه ۱۸ بهمن
امروز شنبه ۱۸ بهمن
امروز شنبه ۱۸ بهمن
پرطرفدارترین ها