تیتر امروز

مردم مقصر بحران‌های اقتصادی نیستند؛ ایران در مسیر «پاکستانیزه شدن» است
گفت‌وگو در برنامه «دیدار اقتصادی» با دکتر پیمان مولوی، اقتصاددان و نویسنده کتاب رقص بازارها

مردم مقصر بحران‌های اقتصادی نیستند؛ ایران در مسیر «پاکستانیزه شدن» است

در تازه‌ترین قسمت برنامه «گفت‌وگوی اقتصادی» دیدارنیوز، پیمان مولوی، اقتصاددان و نویسنده کتاب "رقص بازارها" و "اقتصاد برای همه"، با اشاره به چالش‌های جدی اقتصاد ایران، هشدار...
بیگدلی: ملاقات ترامپ و پوتین، یک دیدار مبتنی بر ارتقای پرستیژ سیاسی دو طرف بود/ اروپایی‌ها از این ملاقات خشمگین هستند/ روس‌ها عادت زشت گسترش سرزمینی خود را کنار نگذاشته‌اند
در گفتگوی دیدار با یک تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل مطرح شد

بیگدلی: ملاقات ترامپ و پوتین، یک دیدار مبتنی بر ارتقای پرستیژ سیاسی دو طرف بود/ اروپایی‌ها از این ملاقات خشمگین هستند/ روس‌ها عادت زشت گسترش سرزمینی خود را کنار نگذاشته‌اند

اگر ظرف چند روز آینده، نشستی اینچنینی صورت نگیرد، نمی‌توان اظهار نظر قطعی کرد که آیا ملاقات پوتین و ترامپ، موفقیت‌آمیز بوده یا خیر و اگر بوده تا چه میزان موفقیت به همراه داشته است.
در شرایط مناسب، با آمریکا مستقیم مذاکره می‌کنیم/ مکانیسم ماشه نزدیک‌تر از هر زمان به ایران/ مجلس دست به ماشه برای خروج از NPT
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط مناسب، با آمریکا مستقیم مذاکره می‌کنیم/ مکانیسم ماشه نزدیک‌تر از هر زمان به ایران/ مجلس دست به ماشه برای خروج از NPT

این صد و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

توصیه‌های وزارت بهداشت برای پیشگیری از ابتلا به کرونا هنگام مراجعه به آرایشگاه

سخنگوی وزارت بهداشت توصیه‌هایی را جهت پیشگیری از ابتلا به کرونا هنگام مراجعه به آرایشگاه‌ها، مطرح کرد.

کد خبر: ۸۳۵۶۵
۱۵:۱۹ - ۱۸ اسفند ۱۳۹۹

وزارت بهداشت 

 

دیدارنیوز ـ دکتر سیما سادات لاری گفت: آرایشگاه‌ها از جمله اماکن پرخطری هستند که عدم رعایت توصیه‌های بهداشتی در آن‌ها می‌تواند منجر به تشدید شیوع ویروس کووید۱۹ شود.

 

وی افزود: بنابراین توصیه ما به مردم این است که در صورت دارا بودن بیماری‌های زمینه‌ای مانند قلبی_عروقی، فشار خون و دیابت و یا نقض سیستم ایمنی تا حد امکان از رفتن به آرایشگاه خودداری کنید.

 

لاری ادامه داد: همچنین ضروری است که در صورت داشتن علائم سرماخوردگی مانند تب، سرفه، گلودرد یا تنگی نفس از حضور در آرایشگاه به طور جدی پرهیز شود. قبل از مراجعه به آرایشگاه به صورت تلفنی یا اینترنتی نسبت به اخذ نوبت حضور اقدام کنید و ضروری است از حضور در آرایشگاه‌هایی که تهویه هوای مناسب ندارند، به طور جدی پرهیز کنید.

 

لاری گفت: در سالن انتظار آرایشگاه حتما ماسک بزنید و در فاصله حداقل یک‌متر از دیگران بنشینید. همچنین از حوله، شانه، قیچی و موچین شخصی استفاده کنید. در صورت نیاز به استفاده از تجهیزات مشترک توجه کنید که قبل از هرگونه استفاده، وسایل مورد نظر ضدعفونی شوند. همچنین از آرایشگر خود بخواهید در تمام مدت کار از شیلد صورت، عینک حفاظتی، ماسک و روپوش استفاده کند. در عین حال از خوردن غذا در محیط آرایشگاه به طور جد خودداری کنید.

 

وی تاکید کرد: همچنین ضروری است که پرداخت وجه به صورت آنلاین یا از طریق دستگاه کارت خوان انجام شود. مردم می‌توانند هرگونه سهل انگاری در رعایت پروتکل‌های بهداشتی در محیط آرایشگاه‌ها را از طریق ۱۹۰ گزارش کنند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۷ مرداد
امروز دوشنبه ۲۷ مرداد
امروز دوشنبه ۲۷ مرداد
امروز دوشنبه ۲۷ مرداد