تیتر امروز

ساعات سرنوشت‌ساز برای ایران/ تصمیم بزرگ ایران؛ جنگ يا صلح/ دستیابی به اطلاعات محرمانه اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ساعات سرنوشت‌ساز برای ایران/ تصمیم بزرگ ایران؛ جنگ يا صلح/ دستیابی به اطلاعات محرمانه اسرائیل

این صد و نوزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عباس یاری، منتقد سینمایی: مستند ریحانه، راوی و گویای چندگانگی و ریاکاری آدم‌هاست
گزارش خبرنگار دیدار از اکران خصوصی یک مستند

عباس یاری، منتقد سینمایی: مستند ریحانه، راوی و گویای چندگانگی و ریاکاری آدم‌هاست

مسعود پیوسته، خبرنگار دیدارنیوز درباره اکران خصوصی مستند «ریحانه» و نقد و بررسی آن در حضور اهالی سینما و فرهنگ و رسانه گزارشی تهیه کرده که در ادامه می‌خوانید.
دلفی: درد امروز ما، جدای از درد فلسطین مسئله خودمان است/ اتفاق خاصی نیفتد، باید تا چند روز آینده شاهد بازگشت تحریم‌های وحشتناک هسته‌ای سازمان ملل باشیم/ اینکه ما فقط تاکید کنیم که به دنبال بمب نیستیم، کافی نیست
بررسی ابعاد سخنرانی پزشکیان در نیویورک در گفتگوی دیدارنیوز با سفیر پیشین ایران در فرانسه

دلفی: درد امروز ما، جدای از درد فلسطین مسئله خودمان است/ اتفاق خاصی نیفتد، باید تا چند روز آینده شاهد بازگشت تحریم‌های وحشتناک هسته‌ای سازمان ملل باشیم/ اینکه ما فقط تاکید کنیم که به دنبال بمب نیستیم، کافی نیست

این که ما، موضوعی با این درجه اهمیت-یعنی، تکلیف‌مان را آژانس-را در سایه باقی مسائل فراموش کرده و فقط به تشریح بدفهمی‌ها و مواضع خصمانه اروپا، آمریکا و اسرائیل علیه کشورمان بپردازیم، فضا را به...
احمد مرادی، عضو کمیسیون انرژی مجلس مطرح کرد

برای مبارزه با استخراج غیرمجاز رمز ارز‌ها آماده کمک به وزارت نیرو هستیم

احمد مرادی، عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی اعلام کرد که مجلس برای مبارزه با استخراج غیرمجاز رمز ارز‌ها آماده کمک به وزارت نیرو است.

کد خبر: ۱۸۴۰۳۹
۰۹:۳۴ - ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۴

برای مبارزه با استخراج غیرمجاز رمز ارز‌ها آماده کمک به وزارت نیرو هستیم

دیدارنیوز: عضو کمیسیون انرژی مجلس با اشاره به تاثیر رمز ارز‌ها در کمبود برق کشور گفت: ما در کمیسیون انرژی به وزیر نیرو اعلام کردیم برای مبارزه با استخراج غیرمجاز رمز ارز‌ها آماده کمک به دولت و تصویب لایحه دولت در این زمینه هستیم.

احمد مرادی، عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با رصد انرژی با اشاره به کمبود برق در کشور و چالش صنعت برق و با بیان اینکه ناترازی برق از قبل وجود داشته است، گفت: زمانی که آقای پزشکیان رئیس جمهور، دولت چهاردهم را بر عهده گرفت، ناترازی برق وجود داشت.

وی افزود: توقع از دولت این است که با توجه به ناترازی ۲۵ هزار مگاواتی برق، در این زمینه برنامه ریزی و در جهت کاهش مشکلات گام برداشته شود.

این عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی افزود: سالانه باید ۱۰ تا ۱۲ هزار مگاوات برق به شبکه وارد شود و اگر این برنامه ریزی صورت نگیرد، هر سال شاهد افزایش این ناترازی و فاصله میان تولید و مصرف هستیم.

مرادی گفت: در حال حاضر که برای تعمیرات نیروگاه‌ها و به روز کردن این نیروگاه‌ها و استفاده از ظرفیت‌های بخش خصوصی و حتی صنایع، تفاهم نامه بین وزارت نیرو و صمت وجود دارد، مسئولین برنامه ریزی کنند.

وی به اصلاح قیمت برق هم اشاره کرد و گفت: مردم در صرفه جویی و مصرف کمتر، همراهی می‌کنند، همانطور که در زمستان سال گذشته در کنترل مصرف گاز همراهی کردند.

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه رمز ارز‌ها هم در کمبود برق تاثیر دارد، افزود: وزیر نیرو گفت که ما برای مبارزه با رمز ارز‌ها نیاز به قانون داریم، ما در کمیسیون انرژی به وزیر نیرو اعلام کردیم برای مبارزه با استفاده رمز ارز‌های غیرمجاز و استخراج غیرقانونی رمز ارز‌ها آماده کمک به دولت و تصویب لایحه دولت در این زمینه هستیم.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۰۴ مهر
امروز جمعه ۰۴ مهر
امروز جمعه ۰۴ مهر
امروز جمعه ۰۴ مهر