تیتر امروز

بهترین سرمایه گذاری با سود بالا کجاست؟ بورس، سکه یا ....
گفت و گوی دیدار در برنامه "مهمان من" با حسین محمودی اصل،اقتصاددان

بهترین سرمایه گذاری با سود بالا کجاست؟ بورس، سکه یا ....

"مهمان من" در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های خود این بار میزبان حسین محمودی اصل، استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ او در این برنامه از شرایط سرمایه گذاری در ایران سخت گفت.
سید عباس نبوی: مسئول اجرای قانون اساسی رئیس جمهور است/ عباس معینی: رئیس جمهور با کدام اختیار می‌تواند مسئولیت اجرای قانون اساسی را پیگیری کند
در مناظره با موضوع بررسی تطبیقی پیش نویس قانون اساسی با قانون مصوب مطرح شد (قسمت دوم)

سید عباس نبوی: مسئول اجرای قانون اساسی رئیس جمهور است/ عباس معینی: رئیس جمهور با کدام اختیار می‌تواند مسئولیت اجرای قانون اساسی را پیگیری کند

قسمت اول مناظره سیدعباس نبوی و عباس معینی در موضوع "بررسی تطبیقی پیش‌نویس قانون اساسی ۵۸ با قانون مصوب - تحدید قدرت" در هفته قبل منتشر شد و قسمت دوم مناظره را می‌توانید ببینید و بخوانید.
قیمت دلار امروز ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴

دلار ۱۰۰۰ تومان گران شد/ بازار ارز گیج و سردرگم است +جدول

قیمت دلار روز پنجشنبه با افزایش نزدیک به هزار تومانی در کانال ۸۳ هزار تومانی معامله شد. معامله‌گران بازار ارز را گیج و سردرگم می‌دانند و معتقدند بازار داغ شایعه در خصوص دور چهارم مذاکره میان ایران و و آمریکا قیمت دلار و روند تقاضا را نوسانی کرده است.

کد خبر: ۱۸۳۹۵۱
۱۳:۵۳ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۴

دلار ۱۰۰۰ تومان گران شد/ بازار ارز گیج و سردرگم است +جدول

دیدارنیوز: قیمت دلار امروز با افزایش پلکانی همراه شد و در کانال ۸۳ هزار تومانی قرار گرفت. قیمت دلار در لحظه نگارش این گزارش با رقم ۸۳ هزار و ۴۰۰ تومانی در حال معامله است و نسبت به آخرین معامله روز چهارشنبه رشد ۹۰۰ تومانی دارد.

معامله‌گران روند بازار ارز را گیج و سردرگم توصیف می‌کنند. آنها می‌گویند صبح روز پنجشنبه تقاضا بالا بود؛ اما در ادامه با کاهش محدودی همراه شده و از هیجان ساعات ابتدایی بازار ارز کاسته شده است.

دلار ۱۰۰۰ تومان گران شد/ بازار ارز گیج و سردرگم است +جدول

معاملات ارز همانند روز‌های گذشته همچنان تحت تاثیر اخبار مربوط به مذاکره میان ایران و آمریکا قرار دارد. به نظر می‌رسد برخی شایعات مربوط به مذاکره میان ایران و آمریکا قیمت دلار را برای ساعاتی بالا کشید و تقاضا را افزایشی کرد؛ اما اخبار منتشر شده از سوی خبرگزاری‌های رسمی حاکی از این است که برگزاری نشست مذکور در روز یکشنبه در مسقط به قوت خود پایدار است.

خبر‌ها حاکی از این است که تعویق چهارمین دور این مذاکرات به دلیل تغییرات اعمال‌شده در کابینه دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا و برکناری مایک والتز، مشاور امنیت ملی آمریکا و الکس وونگ، دستیار او بوده است؛ موضوعی که متزلزل شدن جایگاه حامیان اسرائیل در کابینه ترامپ را به دنبال داشت.

قیمت تتر با دلار تراز شد

قیمت درهم روز پنجشنبه ۱۵۰ تومان رشد داشت و با رقم ۲۲ هزار و ۸۵۰ تومانی معامله شد. قیمت تتر در لحظه نگارش این گزارش روی رقم ۸۳ هزار و ۳۰۰ تومانی در حال معامله است و نسبت به روز گذشته هزار و ۱۰۰ تومان رشد دارد.

قیمت پوند انگلیس روی رقم ۱۱۱ هزار و ۵۴۰ تومانی ایستاد. قیمت یورو نیز در سطح ۹۴ هزار و ۶۸۰ تومانی معامله شد.

دلار توافقی افزایشی شد

قیمت اسکناس دلار مرکز مبادله روز پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت رشد ۱۴۶ تومانی داشت و روی رقم ۷۱ هزار و ۲۸۱ تومانی ایستاد. حواله دلار یا همان دلار توافقی در مرکز مبادله نیز رشد ۶۷ تومانی داشت و با قیمت ۶۹ هزار و ۳۴۰ تومانی کشف شد.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۵ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۲۵ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۲۵ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۲۵ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها