تیتر امروز

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
جنگ سپاهان و پرسپولیس برای سهمیه آسیایی

روز داغ فوتبال ایران؛ هیجان در تهران و خرم‌آباد

هفته بیست و نهم لیگ برتر فوتبال از ساعت ۱۹:۳۰ امروز با هشت دیدار همزمان آغاز می‌شود. باتوجه به اینکه به دو هفته پایانی رسیده‌ایم، مانند سال‌های گذشته بازی‌ها همزمان است. تراکتور، قهرمان زودهنگام این فصل میزبان نساجی است و سپاهان و پرسپولیس در دو بازی آخر برای سهمیه آسیایی رقابت می‌‎کنند.

کد خبر: ۱۸۳۹۴۶
۱۲:۳۸ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۴

روز داغ فوتبال ایران؛ هیجان در تهران و خرم‌آباد

دیدارنیوز _ سرویس ورزشی: هفته بیست و نهم لیگ برتر فوتبال ایران امروز پنجشنبه با هشت دیدار آغاز می‌شود.

به گزارش دیدارنیوز، قهرمان فصل بیست و چهارم لیگ برتر فوتبال کشورمان چند روز پیش در قزوین مشخص شد و تراکتوری‌ها جام را به خانه بردند. تیم اسکوچیچ که نمایش‌های زیبا و تهاجمی‌ای در این فصل داشت، امروز در یادگار تبریز میزبان نساجی مازندران است؛ تیمی که شانس زیادی برای بقا ندارد و باید دو بازی را ببرد و منتظر لغزش مس رفسنجان باشد.

در بازی‌های مهم دیگر، سپاهان پرستاره و تیم رده دوم جدول که این فصل در لیگ و جام حذفی به قهرمانی نرسید، باید در پایتخت برابر هوادار قعر جدولی بازی کند و به نظر می‌رسد کار سختی برای پیروزی نخواهد داشت. سپاهان با دو امتیاز اختلاف نسبت به پرسپولیس شانس بیشتری برای کسب سهمیه آسیایی دارد و در صورت از دست رفتن سهمیه و نایب قهرمانی، یک ناکامی بزرگ را تجربه خواهد کرد.

پرسپولیس هم پس از ناکامی در آسیا، لیگ و جام حذفی، تنها امیدش به دو بازی آخر و توقف سپاهان است تا پایان شیرینی را در این فصل تلخ سپری کند. سرخ‌ها در خرم آباد بازی راحتی نخواهند داشت و باید دید نتیجه چه می‌شود.

اما استقلال که با هدایت مجتبی جباری دو برد روحیه‌بخش در جام حذفی و لیگ به دست آورده، باز هم در تهران بازی می‌کند و به مصاف چادرملوی اردکان می‌رود. آبی‌ها در بدترین فصل خود به دنبال بهبود وضعیت در جدول هستند و در جام حذفی (با توجه به حذف سپاهان) مسیر آنها تا رسیدن به قهرمانی چندان سخت به نظر نمی‌رسد.

برنامه کامل بازی‌های امروز:

روز داغ فوتبال ایران؛ هیجان در تهران و خرم‌آباد

ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۵ آذر
امروز شنبه ۱۵ آذر
امروز شنبه ۱۵ آذر
امروز شنبه ۱۵ آذر