تیتر امروز

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
دین ناب محمدی(ص) باید مورد توجه قرار بگیرد/ باید از تفسیرهای نادرست و ظالمانه فاصله بگیریم/ تحریف شخصیت‌های مذهبی و بدل ساختن آن‌ها به مقام خدایی، الگو بودن‌شان را زیر سوال می‌برد
در سی‌و‌نهمین برنامه دیدار اندیشه با سلیمانی اردستانی مطرح شد:

دین ناب محمدی(ص) باید مورد توجه قرار بگیرد/ باید از تفسیرهای نادرست و ظالمانه فاصله بگیریم/ تحریف شخصیت‌های مذهبی و بدل ساختن آن‌ها به مقام خدایی، الگو بودن‌شان را زیر سوال می‌برد

در سی‌ونهمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام عبدالرحیم سلیمانی اردستانی با موضوع "محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ" گفت‌و‌گو کردیم.
میرجعفریان، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران توضیح داد

پیش‌بینی دقیق زلزله تهران مورد تایید نیست

کماالدین میرجعفریان، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران در واکنش به شایعات درباره زلزله در پایتخت می‌گوید: هنوز هیچ مرجع علمی توانایی پیش‌بینی دقیق زلزله را پیدا نکرده است و زمان دقیق رخداد زلزله در تهران مشخص نبوده و به طور دقیق قابل اعلام نیست.

کد خبر: ۱۸۳۸۳۱
۱۰:۵۹ - ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴

پیش‌بینی دقیق زلزله تهران مورد تایید نیست

دیدارنیوز: معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران با رد برخی اظهارات کذب راجع به وقوع زلزله مهیب در تهران طی روز‌های آینده گفت: وقوع زلزله در تهران با این سطح از قطعیت، ادعایی غیرعلمی و غیرکارشناسی است و کسی که چنین موضوعی را مطرح کرده اطلاعات آن نادرست است.

شنبه شب (۱۳ اردیبهشت) زمین‌لرزه‌ای در عمق هشت کیلومتری زمین به شدت چهار ریشتر در استان البرز رخ داد، این زمین‌لرزه هیچ خسارتی دربرنداشت. پس از این زمین‌لرزه، شایعات متعددی که حکایت از وقوع زمین‌لرزه مهیبی در تهران در فضای مجازی در حال باز نشر است، گفته می‌شود این زلزله پس‌لرزه وقوع زلزله‌ای مهیب در تهران است.

سیدکماالدین میرجعفریان در گفت‌و‌گو با ایرنا اظهار کرد: هنوز هیچ مرجع علمی توانایی پیش‌بینی دقیق زلزله را پیدا نکرده است و زمان دقیق رخداد زلزله در تهران مشخص نبوده و به طور دقیق قابل اعلام نیست. با توجه به شواهد و الزامات موجود باید آمادگی‌های لازم در سطح عمومی و دستگاهی فراهم شود و همه شهروندان از آموزش‌های لازم مقابله در برابر زلزله برخوردار شوند.

پیش‌بینی دقیق زلزله تهران مورد تایید نیست

سید کمالدین میرجعفریان معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران

وی با اشاره به برگزاری مستمر مانور‌های زلزله در مدارس و نیز اماکن عمومی یادآور شد: اقدامات آمادگی مقابله با زلزله موجب افزایش آگاهی شهروندان در مواجهه با این بلای طبیعی می‌شود.

معاون استاندار تهران در پاسخ به این سوال که چه اقداماتی در استان تهران برای مقابله با زلزله احتمالی انجام شده است؟ تاکید کرد: علاوه بر برگزاری مداوم مانور‌های زلزله، برخی زیرساخت‌های مرتبط با اسکان اضطراری به‌روز‌رسانی شده‌اند هر چند این این اقدامات باید بطور مستمر ادامه یابند و تنها آگاهی بخشی‌ها به برگزاری مانور‌ها محدود نشوند.

وی با اشاره به اینکه آمادگی در برابر زلزله نیازمند مشارکت گسترده مردم است، گفت: به همین منظور از شهروندان درخواست می‌شود تا اخبار مربوط به زلزله را حتما از طریق رسانه‌های رسمی دنبال کنند و به اخبار غیررسمی و فضای مجازی درباره زلزله اعتماد نکنند.

میرجعفریان همچنین تاکید کرد: مردم باید از طریق مراجع قانونی همانند جمعیت هلال احمر و رسانه‌های رسمی آموزش‌های لازم برای مقابله با زلزله را دریافت کنند تا بتوانند در شرایط بحرانی و وقوع زلزله فضایی امن برای خانواده خود ایجاد کنند.

نتیجه بررسی‌ها نشان می‌دهد آخرین زلزله مهیب تهران ۱۷۴ سال پیش در اثر حرکت گسل مشاء و با بزرگی ۷.۱ ریشتر رخ داده است البته در این فاصله در سال‌های ۱۳۰۹، ۱۳۲۶، ۱۳۳۴، ۱۳۶۲ چند زمین‌لرزه در تهران احساس شده که تنها از نظر ارتباط با گسل مشاء اهمیت دارد.

براثر این زلزله مناطق شمیرانات و دماوند تقریبا به طور کامل ویران شده و حدود ۷۰ روستا در شرق جاجرود از بین رفته است به طوری که گفته می‌شود در پایتخت حتی یک خانه هم از آسیب زلزله در امان نمانده است؛ بخشی از کاخ و بازار فروریخته و ساختمان سفارت بریتانیا به‌سختی آسیب دیده است.

اگر چه در این زمان آمار درستی از جمعیت آن دوره شهر وجود ندارد، اما براساس برخی گزارش‌ها در پهنه شمیرانات ۴۵ هزار نفر کشته شدند، شاید در تاریخ حیات تهران این بزرگترین زلزله‌ای باشد که در دوران حکومت قاجار به وقوع پیوسته است.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور