تیتر امروز

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
دین ناب محمدی(ص) باید مورد توجه قرار بگیرد/ باید از تفسیرهای نادرست و ظالمانه فاصله بگیریم/ تحریف شخصیت‌های مذهبی و بدل ساختن آن‌ها به مقام خدایی، الگو بودن‌شان را زیر سوال می‌برد
در سی‌و‌نهمین برنامه دیدار اندیشه با سلیمانی اردستانی مطرح شد:

دین ناب محمدی(ص) باید مورد توجه قرار بگیرد/ باید از تفسیرهای نادرست و ظالمانه فاصله بگیریم/ تحریف شخصیت‌های مذهبی و بدل ساختن آن‌ها به مقام خدایی، الگو بودن‌شان را زیر سوال می‌برد

در سی‌ونهمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام عبدالرحیم سلیمانی اردستانی با موضوع "محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ" گفت‌و‌گو کردیم.
هلال‌احمر هرمزگان اعلام کرد

پایان عملیات جست‌و‌جو و نجات در بندر رجایی

یک هفته پس از انفجار تلخ و دردناک در بندر شهید رجایی بندرعباس، جمعیت هلال‌احمر هرمزگان پایان عملیات جست‌و‌جو و نجات در این بندر را اعلام کرد.

کد خبر: ۱۸۳۶۹۶
۰۹:۵۶ - ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴

پایان عملیات جست‌و‌جو و نجات در بندر رجایی

دیدارنیوز: جمعیت هلال‌احمر هرمزگان در هماهنگی با ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استانداری، پایان عملیات جست‌و‌جو و نجات در بندر شهید رجایی را اعلام کرد.

به نقل از رسانه جمعیت هلال‌احمر هرمزگان، پس از چندین روز تلاش شبانه‌روزی و جست‌و‌جو برای یافتن آخرین بقایای آسیب‌دیدگان، به‌طوری که در ۲ روز اخیر هیچ‌گونه بقایایی از نفرات آسیب‌دیده یافت نشد، با هماهنگی ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استانداری، در شامگاه شنبه مورخ ۱۳ اردیبهشت‌ماه، پایان عملیات جست‌و‌جو و نجات اعلام می‌شود.

بر اساس این گزارش باتوجه به حادثه غم‌انگیز انفجار در یکی از پایانه‌های کانتینری بندر شهید رجایی بندرعباس در تاریخ ۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴، نیرو‌های عملیاتی این جمعیت از همان لحظات اولیه وقوع حادثه در کنار سایر دستگاه‌ها و نیرو‌های خدمت‌رسان، مشغول ارائه خدمات به آسیب‌دیدگان و متاثرین از این حادثه بوده‌اند و عملیات جست‌و‌جو و نجات با تمامی توان توسط نیرو‌های عملیاتی در سخت‌ترین شرایط، بدون وقفه دنبال شد.

در این راستا، پس از چندین روز تلاش شبانه‌روزی و جست‌و‌جو برای یافتن آخرین بقایای آسیب‌دیدگان، به‌طوری که در ۲ روز اخیر هیچ‌گونه بقایایی از نفرات آسیب‌دیده یافت نشد، با هماهنگی ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استانداری، در شامگاه شنبه ۱۳ اردیبهشت‌ماه، پایان عملیات جست‌و‌جو و نجات اعلام می‌شود.

گزارش اقدامات انجام گرفته در اختیار مسئولان ذیربط قرار گرفته تا به نحو مقتضی به استحضار مردم رسانیده شود.

به نقل از ایرنا، هویت ۴۶ نفر از جان‌باختگان حادثه انفجار پایانه کانتینری سینا واقع در مجتمع بندری شهید رجایی از طریق آزمایش DNA شناسایی و به خانواده‌هایشان تحویل داده شده است.

انفجار بزرگی حوالی ظهر شنبه، ۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ در یکی از پایانه‌های کانتینری بندر شهید رجایی بندرعباس به وقوع پیوست که طبق اعلام رسمی، این حادثه ۷۰ کشته بر جا گذاشت.

مجتمع بندری شهید رجایی با ۲ هزار و ۴۰۰ هکتار مساحت، ظرفیت جابجایی سالانه ۷۰ میلیون تن بار را دارد.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور