تیتر امروز

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.
هلال‌احمر هرمزگان اعلام کرد

پایان عملیات جست‌و‌جو و نجات در بندر رجایی

یک هفته پس از انفجار تلخ و دردناک در بندر شهید رجایی بندرعباس، جمعیت هلال‌احمر هرمزگان پایان عملیات جست‌و‌جو و نجات در این بندر را اعلام کرد.

کد خبر: ۱۸۳۶۹۶
۰۹:۵۶ - ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴

پایان عملیات جست‌و‌جو و نجات در بندر رجایی

دیدارنیوز: جمعیت هلال‌احمر هرمزگان در هماهنگی با ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استانداری، پایان عملیات جست‌و‌جو و نجات در بندر شهید رجایی را اعلام کرد.

به نقل از رسانه جمعیت هلال‌احمر هرمزگان، پس از چندین روز تلاش شبانه‌روزی و جست‌و‌جو برای یافتن آخرین بقایای آسیب‌دیدگان، به‌طوری که در ۲ روز اخیر هیچ‌گونه بقایایی از نفرات آسیب‌دیده یافت نشد، با هماهنگی ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استانداری، در شامگاه شنبه مورخ ۱۳ اردیبهشت‌ماه، پایان عملیات جست‌و‌جو و نجات اعلام می‌شود.

بر اساس این گزارش باتوجه به حادثه غم‌انگیز انفجار در یکی از پایانه‌های کانتینری بندر شهید رجایی بندرعباس در تاریخ ۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴، نیرو‌های عملیاتی این جمعیت از همان لحظات اولیه وقوع حادثه در کنار سایر دستگاه‌ها و نیرو‌های خدمت‌رسان، مشغول ارائه خدمات به آسیب‌دیدگان و متاثرین از این حادثه بوده‌اند و عملیات جست‌و‌جو و نجات با تمامی توان توسط نیرو‌های عملیاتی در سخت‌ترین شرایط، بدون وقفه دنبال شد.

در این راستا، پس از چندین روز تلاش شبانه‌روزی و جست‌و‌جو برای یافتن آخرین بقایای آسیب‌دیدگان، به‌طوری که در ۲ روز اخیر هیچ‌گونه بقایایی از نفرات آسیب‌دیده یافت نشد، با هماهنگی ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استانداری، در شامگاه شنبه ۱۳ اردیبهشت‌ماه، پایان عملیات جست‌و‌جو و نجات اعلام می‌شود.

گزارش اقدامات انجام گرفته در اختیار مسئولان ذیربط قرار گرفته تا به نحو مقتضی به استحضار مردم رسانیده شود.

به نقل از ایرنا، هویت ۴۶ نفر از جان‌باختگان حادثه انفجار پایانه کانتینری سینا واقع در مجتمع بندری شهید رجایی از طریق آزمایش DNA شناسایی و به خانواده‌هایشان تحویل داده شده است.

انفجار بزرگی حوالی ظهر شنبه، ۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ در یکی از پایانه‌های کانتینری بندر شهید رجایی بندرعباس به وقوع پیوست که طبق اعلام رسمی، این حادثه ۷۰ کشته بر جا گذاشت.

مجتمع بندری شهید رجایی با ۲ هزار و ۴۰۰ هکتار مساحت، ظرفیت جابجایی سالانه ۷۰ میلیون تن بار را دارد.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی