تیتر امروز

بهترین سرمایه گذاری با سود بالا کجاست؟ بورس، سکه یا ....
گفت و گوی دیدار در برنامه "مهمان من" با حسین محمودی اصل،اقتصاددان

بهترین سرمایه گذاری با سود بالا کجاست؟ بورس، سکه یا ....

"مهمان من" در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های خود این بار میزبان حسین محمودی اصل، استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ او در این برنامه از شرایط سرمایه گذاری در ایران سخت گفت.
سید عباس نبوی: مسئول اجرای قانون اساسی رئیس جمهور است/ عباس معینی: رئیس جمهور با کدام اختیار می‌تواند مسئولیت اجرای قانون اساسی را پیگیری کند
در مناظره با موضوع بررسی تطبیقی پیش نویس قانون اساسی با قانون مصوب مطرح شد (قسمت دوم)

سید عباس نبوی: مسئول اجرای قانون اساسی رئیس جمهور است/ عباس معینی: رئیس جمهور با کدام اختیار می‌تواند مسئولیت اجرای قانون اساسی را پیگیری کند

قسمت اول مناظره سیدعباس نبوی و عباس معینی در موضوع "بررسی تطبیقی پیش‌نویس قانون اساسی ۵۸ با قانون مصوب - تحدید قدرت" در هفته قبل منتشر شد و قسمت دوم مناظره را می‌توانید ببینید و بخوانید.
مسئولان قبل از رسیدن به کرسی ریاست وعده می‌دهند، زمانی که عمل نمی‌کنند باعث بدینی مردم می‌شوند

رشیدی‌کوچی: پزشکیان از وفاق با مردم غافل شده/ دولت، فیلترینگ را بردارد

جلال رشیدی کوچی، نماینده سابق مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه پزشکیان از این نکته غافل شده است که وفاق با مردم است نه با جریانات سیاسی، گفت: ما در کوران مذاکرات هستیم و بارقه‌ای از امید در دل مردم روشن شده است. الان زمان مناسبی است تا دولت فیلترینگ را بردارد و مردم را با خود همراه کند.

کد خبر: ۱۸۳۶۸۴
۲۱:۰۷ - ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴

رشیدی‌کوچی: پزشکیان از وفاق با مردم غافل شده/ دولت، فیلترینگ را بردارد

دیدارنیوز: جلال رشیدی کوچی گفت: رئیس جمهور به عنوان رئیس شورایعالی امنیت ملی و رئیس شورایعالی فضای مجازی، باید فضا را مدیریت کند تا بتواند به قول خودش به مردم عمل کند.

علی رغم وعده‌های دولتمردان برای رفع فیلترینگ، تاکنون گام دوم آن به اجرا نرسیده و ظاهرا خبری هم از زمان برداشتن این گام دوم نیست. البته برخی‌ها امیدوار هستند که در جلسه شورایعالی فضای مجازی در اردیبهشت ماه، محدودیت پلتفرم‌های تلگرام و یوتیوب برداشته شود، اما خبر‌ها نشان می‌دهد که نمی‌توان به این احتمالات خوش بین بود. 

در این میان، جلال رشیدی کوچی نماینده مرودشت در مجلس یازدهم، درباره رفع فیلترینگ بیان کرد: «در حال حاضر، دو حالت وجود دارد، یا دولت به دنبال آن است که برای به دست آوردن موافقت جریان‌های سیاسی زمان بخرد یا می‌خواهد با استفاده از این ترفندها، این وعده شامل مرور زمان شده و مردم آن را فراموش کنند.»

مشروح گفت‌وگوی جلال رشیدی کوچی، نماینده مرودشت در مجلس یازدهم را با خبرآنلاین می‌خوانید.

* آقای رشیدی کوچی! با وجود اینکه چندین ماه از مرحله اول رفع فیلترینگ گذشته و گفته شده بود قرار است اجرای این وعده مشمول گذر زمان نشود، اما هنوز خبری از سرنوشت گام دوم رفع فیلترینگ نیست؛ آیا هنوز می‌توان به سرانجام رسیدن این وعده امیدوار بود؟ 

وزیر ارتباطات در چند روز گذشته وعده داد که به زودی در ۶ ماه اول سال، گام‌های بعدی در رفع فیلتر برداشته خواهد شد؛ اما سابقه نشان داده که این حرف‌ها در حد وعده است. در حال حاضر، دو حالت وجود دارد، یا دولت به دنبال آن است که برای به دست آوردن موافقت جریان‌های سیاسی زمان بخرد یا می‌خواهد با استفاده از این ترفندها، این وعده شامل مرور زمان شده و مردم آن را فراموش کنند. 

در کوران مذاکرات هسته‌ای، زمان مناسبی برای رفع فیلترینگ است

ما به عنوان مطالبه گر و شما به عنوان رسانه باید به صورت این جدی این مطالبه را از دولت پیگیری کنید. نباید اجازه بدهیم که این مطالبه در هیاهو‌هایی که وجود دارد به فراموشی سپرده شود. من در چند روز گذشته، در شبکه اجتماعی ایکس نوشتم که ما در کوران مذاکرات هستیم و بارقه‌ای از امید در دل مردم روشن شده است. الآن زمان مناسبی است تا دولت فیلترینگ را بردارد و مردم را با خود همراه کند.

این موضوع در نتیجه مذاکرات هم تعیین کننده است. زمانی که دولتی که با آن مذاکره می‌کنیم به نتیجه برسد که مردم پشت سر دولت چهاردهم قرار دارند، تاثیرات زیادی برا مذاکره می‌گذارد. امیدوارم که این اتفاق بیفتد. 

پزشکیان به دنبال ایجاد یک وفاق ملی با جریان‌های سیاسی برای رفع فیلترینگ است

* آیا مانعی بر سر راه دولت قرار دارد که نمی‌تواند فیلترینگ را بردارد؟

من مانع خاصی را مشاهده نمی‌کنم به جز آن جریان تندرویی که مخالف رفع فیلترینگ هستند و حواشی زیادی را درباره قانون عفاف و حجاب ایجاد کردند. جریانی که منتسب به جبهه پایداری هستند، هم در مجلس حضور دارند و هم در بقیه ارکان حکومت.

البته به این معنا نیست که دولت نمی‌تواند فیلترینگ را بردارد یا اجازه آن را ندارد. بلکه رئیس جمهور به دنبال ایجاد یک وفاق ملی با جریان‌های سیاسی برای رفع فیلترینگ است، متاسفانه پزشکیان از این نکته غافل شده است که وفاق با مردم است نه با جریانات سیاسی. بعید می‌دانم از نظر فنی مشکل خاصی برای انجام این وعده وجود داشته باشد. 

* یعنی اعتقاد دارید که یک کم کاری از سوی پزشکیان رخ داده است؟

بله، احساس می‌کنم که مجموعه‌ای در دولت، مخالف رفع فیلترینگ هستند. اینکه بخواهیم همه مسائل را رئیس جمهوری حل کند، حرف و اقدام درستی نیست.

پزشکیان فضا را مدیریت کند

*برخی پیشنهاد می‌دهند بهتر است پرونده رفع فیلترینگ از طریق شورایعالی امنیت ملی حل شود، نگاه شما چیست؟

مطرح کردن فیلترینگ در این شورا کار اشتباهی است، مگر فضای مجازی در شورایعالی فضای مجازی فیلتر شده است؟ رئیس جمهور به عنوان رئیس شورایعالی امنیت ملی و رئیس شورایعالی فضای مجازی، باید فضا را مدیریت کند تا بتواند به قول خودش به مردم عمل کند.

مردمی که امروز پای صندوق رأی نمی‌آیند و بدبین شدند به این علت است. مسئولان قبل از رسیدن به کرسی ریاست وعده می‌دهند، زمانی که عمل نمی‌کنند باعث بدینی مردم می‌شوند.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۴ ارديبهشت
امروز چهارشنبه ۲۴ ارديبهشت
امروز چهارشنبه ۲۴ ارديبهشت
امروز چهارشنبه ۲۴ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها