تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
رئیس سازمان سنجش خبر داد

سوالات کنکور لو نرفته/ اینترنت قطع نمی‌شود

رضا محمدی، رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت که هیچ سوالی از کنکور ۱۴۰۴ لو نرفته است و اینترنت حوزه‌های امتحانی قطع نمی‌شود.

کد خبر: ۱۸۳۳۳۴
۱۱:۳۸ - ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۴

سوالات کنکور لو نرفته/ اینترنت قطع نمی‌شود

دیدارنیوز: رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با تاکید بر اینکه هیچ دفترچه‌ای از حوزه‌های برگزاری امتحانی کنکور خارج نشده است، گفت: حتی یک سوال هم در دفترچه‌هایی که با عنوان سوالات کنکور توسط کلاهبرداران به فروش می‌رسد، وجود ندارد.

رضا محمدی در نشست روسای ستاد‌های استانی، نمایندگان تام الاختیار و مسئولان حفاظت از آزمون سراسری نوبت اول سال ۱۴۰۴ که امروز در ساختمان مرکز سازمان سنجش آموزش کشور برگزار شد، با تاکید بر اینکه هیچ دفترچه‌ای از کنکور ۱۴۰۴ از حوزه‌های امتحانی خارج نشده است، گفت: در بررسی‌های پلیس فتا مشخص شد که حتی یک سوال آزمون سراسری داخل دفترچه‌هایی که به تقلب به داوطلبان فروخته می‌شود، وجود ندارد.

وی در ادامه تصریح کرد: به منظور حفظ سلامت آزمون‌ها علاوه بر اقدامات قضایی، امنیتی و سیگنال کشف تقلب سازمان سنجش آموزش کشور، نیازی به قطع اینترنت در کنکور نداریم.

محمدی خاطرنشان کرد: چینش سئوالات در دفترچه‌های کنکور به گونه‌ای است که عملا امکان تقلب را به صفر می‌رساند؛ به طوریکه در یک دفترچه تجربی بیش از ۲۰۰۰ چینش داریم؛ اما اینکه بعضاً از جلد دفترچه‌ها عکس می‌گیرند و از آن سوءاستفاده می‌کنند، موضوع دیگری است؛ بنابراین هیچ دفترچه از حوزه امتحان خارج نشده است.

معاون وزیر علوم با اشاره به جزئیات برگزاری نوبت اول آزمون سراسری گفت: نوبت اول آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ روز‌های پنجشنبه ۱۱ و جمعه ۱۲ اردیبهشت ماه سال جاری برگزار می‌شود و در این آزمون ۶۳ درصد متقاضیان خانم‌ها و ۳۷ درصد آقایان هستند که این آمار نشان می‌دهد باید در ترکیب و چینش شبکه ملی اجرا و حفاظت آزمون سراسری جایگاه خاصی را برای خانم‌ها قائل شد. 

وی افزود: مشارکت بیشتر سازمان سنجش آموزش کشور در پیشرفت کشور با بهسازی نظام سنجش و ارزشیابی میسر می‌شود؛ بنابراین سلامت آزمون سراسری سرلوحه برنامه‌ها و اقدامات سازمان است و شبکه ملی حفاظت و اجرای آزمون سراسری برای تحقق این هدف مهم تلاش می‌کند.

معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به اهمیت مشارکت خانواده‌ها در سلامت برگزاری آزمون سراسری گفت: کنکور سالم به دانشگاه بالنده و جامعه پیشرو منجر می‌شود و این پویش به معنی نه به هرگونه تخلف و تلاش برای تقلب و کلاه‌برداری در شبکه‌های مجازی است که خوشبختانه خانواده متقاضیان همکاری خوبی در این زمینه دارند و توجه دارند که آزمون سراسری یک رقابت علمی در قالب جشنواره ملی است که همه با هم باید در اجرای صحیح آن سهیم باشیم.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر