تیتر امروز

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
در صداوسیمای جمهوری اسلامی چه خبر است؟

جنجال برنامه صداوسیما علیه عربستان/ هاشمی: احتمالا عناصر بالارونده از دیوار سفارت هستند!

در شرایطی که همین چند روز پیش رهبر انقلاب در دیدار با خالد بن سلمان، وزیر دفاع عربستان اعلام کردند که ارتباط میان ایران و عربستان برای هردو کشور مفید خواهد بود، اما یکی از برنامه‌های صداوسیما علیه دولت عربستان اظهاراتی داشته که باعث عذرخواهی شبکه نسیم شده است. با این حال، محمد هاشمی معتقد است که احتمالا برنامه‌های تلویزیونی علیه روابط ایران و عربستان توسط عناصر بالارونده از دیوار سفارت ساخته می‌شود.

کد خبر: ۱۸۳۲۴۷
۱۰:۳۲ - ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۴

جنجال برنامه صداوسیما علیه عربستان/ هاشمی: احتمالا عناصر بالارونده از دیوار سفارت هستند!

دیدارنیوز: رییس پیشین صدا و سیما در واکنش به پخش برنامه‌ای از شبکه نسیم علیه دولت عربستان گفت: اگر یادتان باشد زمانی گروهی هم از دیوار سفارت عربستان بالا رفتند، در واقع گروهی که با رابطه ایران و عربستان تضاد منافع داشتند از دیوار سفارت بالا رفتند و شیشه‌ها را شکستند و بهم ریختند اگر الان هم چنین کاری در تلویزیون انجام شده قاعدتا همان عناصر یا بازمانده همان عناصر هستند.

محمد هاشمی، رییس پیشین صدا و سیما و فعال سیاسی در گفت‌و‌گو با ایلنا، در واکنش به پخش برنامه‌ای از شبکه نسیم که در آن علیرغم بهبود چشم‌گیر روابط بین ایران و عربستان اقدام به تمسخر وزیر امورخارجه این کشور کرده بود، گفت: من از این برنامه خبر ندارم، اما به نظرم حرکتی که انجام شده ناشی از آن است که اگر یادتان باشد زمانی گروهی هم از دیوار سفارت عربستان بالا رفتند، در واقع گروهی که با رابطه ایران و عربستان تضاد منافع داشتند از دیوار سفارت بالا رفتند و شیشه‌ها را شکستند و بهم ریختند اگر الان هم چنین کاری در تلویزیون انجام شده قاعدتا همان عناصر یا بازمانده همان عناصر هستند.

وی با اشاره به روابط ایران و عربستان ادامه داد: این اقدامات در حالی انجام می‌شود که ارتباط ایران و عربستان در منطقه مسئله مهمی است و باعث رونق و امنیت منطقه و به نفع دو دولت مخصوصا دولت ایران است. به هر حال معمولا افرادی که تضاد منافع دارند و از این ارتباط زیان می‌بینند این کار‌ها را انجام می‌دهند.

رییس پیشین صدا و سیما با اشاره به عذرخواهی از سوی رسانه ملی درباره اینکه آیا با عذرخواهی می‌توان جلوی بازتاب و اثرات چنین برنامه‌هایی را گرفت، گفت: رابطه بین ایران و عربستان در جهت منافع ملی و امنیت منطقه به نفع طرفین است و هرچیزی که این را خدشه‌دار کند، به هر حال علیه منافع ملی است. هر کسی این روابط را خدشه‌دار کند، به ضرر منطقه عمل کرده و این اقداماتش با منافع ملی تضاد دارد.

وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش درباره برخی از برنامه‌های صدا و سیما علیه دولت و سیاست وفاق گفت: این اقدامات به دلیل موضوعات جناحی است چراکه دولت در جناح آنها نیست و در انتخابات سال گذشته شکست خورده‌اند و حالا به جبران شکستی که خورده‌اند این کار‌ها را انجام می‌دهند البته صدا و سیما یک رسانه ملی و حاکمیتی است و نباید اینگونه باشند، اما حالا آنجا عناصری که ذی‌نفوذ هستند این اقدامات را انجام می‌دهند.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر