تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
هدف این گفت‌وگوها، بررسی گام‌های عملی برای کاهش تنش است

سخنگوی دولت: روند مذاکرات تاکنون مثبت بوده/ از رفع تحریم‌ها استقبال می‌کنیم

فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت درباره مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا گفت: براساس اعلام وزارت امور خارجه کشورمان، روند مذاکرات تاکنون مثبت بوده است. در ادامه مسیر مذاکراتی نیز از هر ابتکار عملی که در جهت رفع تحریم‌ها و تأمین حقوق ملت ایران باشد، استقبال خواهیم کرد.

کد خبر: ۱۸۳۱۰۵
۱۲:۴۳ - ۳۱ فروردين ۱۴۰۴

سخنگوی دولت: روند مذاکرات تاکنون مثبت بوده/ از رفع تحریم‌ها استقبال می‌کنیم

دیدارنیوز: سخنگوی دولت با بیان اینکه روند مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا تاکنون مثبت بوده است، گفت: در ادامه روند مذاکرات، از هر ابتکار عملی در جهت رفع تحریم‌ها و تأمین حقوق ملت ایران، استقبال می‌کنیم.

«فاطمه مهاجرانی» در گفت‌و‌گو با ایرنا، با اشاره به برگزاری دور دوم گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم میان ایران و آمریکا در رم پایتخت کشور ایتالیا، تاکید کرد: این مذاکرات در چارچوب وظایف و مأموریت‌های وزارت امور خارجه پیگیری می‌شود و دولت تمرکز خود را از مسیر اصلی اداره کشور منحرف نخواهد کرد.

سخنگوی دولت با بیان اینکه مذاکرات با وساطت عمان و در فضایی سازنده برگزار می‌شود، گفت: هدف این گفت‌وگوها، بررسی گام‌های عملی برای کاهش تنش و فراهم کردن بستر گفت‌و‌گو‌های فنی در آینده است.

وی افزود: با توافق طرفین، ادامه رایزنی‌ها در سطح کارشناسی طی روز‌های آتی و سپس در سطح عالی‌تر در مسقط برگزار خواهد شد.

مهاجرانی همچنین تصریح کرد: دولت چهاردهم وظایف و مسئولیت‌های اصلی خود را در حوزه‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و اجرایی با جدیت دنبال می‌کند و مسائل سیاست خارجی، از جمله مذاکرات، تنها بخشی از برنامه‌های کلان کشور است که از مسیر نهاد‌های مسئول مربوطه پیگیری می‌شود.

وی در پاسخ به سوالی درباره پیش‌بینی دولت از روند مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا، گفت: براساس اعلام وزارت امور خارجه کشورمان، روند مذاکرات تاکنون مثبت بوده است، اما همانگونه که مقام معظم رهبری فرمودند نه به مذاکرات خوشبین هستیم و نه بدبین.

سخنگوی دولت، در پایان بار دیگر بر رویکرد اصولی دولت در حوزه سیاست خارجی تأکید کرد و گفت: «جمهوری اسلامی ایران همواره بر مبنای منافع ملی و حفظ عزت ملت ایران عمل کرده است و اصول حکمت و مصلحت را نیز دنبال می‌کند؛ در ادامه مسیر مذاکراتی نیز از هر ابتکار عملی که در جهت رفع تحریم‌ها و تأمین حقوق ملت ایران باشد، استقبال خواهیم کرد.»

وزیر امور خارجه کشورمان شنبه شب با انتشار پیامی در شبکه ایکس درباره مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا نوشت: خوش‌بینی ممکن است موجه باشد، اما فقط با احتیاط زیاد.

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه در شبکه ایکس نوشت: جو نسبتا مثبت در رم باعث پیشرفت در اصول و اهداف یک توافق احتمالی شد. ما توضیح دادیم که چگونه برای بسیاری در ایران برجام دیگر به اندازه کافی خوب نیست. برای آنان، آنچه از برجام باقی مانده تنها «درس‌های فراگرفته‌شده» از آن است. شخصا به این برداشت تمایل دارم.

وزیر امور خارجه تاکید کرد: گفت‌و‌گو‌های کارشناسی در روز‌های آینده با هدف بررسی جزئیات آغاز خواهد شد. پس از آن، ما در موقعیت بهتری برای قضاوت خواهیم بود. در حال حاضر، خوش‌بینی ممکن است موجه باشد، اما فقط با احتیاط زیاد.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر