تیتر امروز

بهترین سرمایه گذاری با سود بالا کجاست؟ بورس، سکه یا ....
گفت و گوی دیدار در برنامه "مهمان من" با حسین محمودی اصل،اقتصاددان

بهترین سرمایه گذاری با سود بالا کجاست؟ بورس، سکه یا ....

"مهمان من" در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های خود این بار میزبان حسین محمودی اصل، استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ او در این برنامه از شرایط سرمایه گذاری در ایران سخت گفت.
سید عباس نبوی: مسئول اجرای قانون اساسی رئیس جمهور است/ عباس معینی: رئیس جمهور با کدام اختیار می‌تواند مسئولیت اجرای قانون اساسی را پیگیری کند
در مناظره با موضوع بررسی تطبیقی پیش نویس قانون اساسی با قانون مصوب مطرح شد (قسمت دوم)

سید عباس نبوی: مسئول اجرای قانون اساسی رئیس جمهور است/ عباس معینی: رئیس جمهور با کدام اختیار می‌تواند مسئولیت اجرای قانون اساسی را پیگیری کند

قسمت اول مناظره سیدعباس نبوی و عباس معینی در موضوع "بررسی تطبیقی پیش‌نویس قانون اساسی ۵۸ با قانون مصوب - تحدید قدرت" در هفته قبل منتشر شد و قسمت دوم مناظره را می‌توانید ببینید و بخوانید.
موافقت ایران و آمریکا برای ورود به مرحله بعدی گفتگوها

بیانیه عمان درباره مذاکرات رم؛ هدف امضای توافق هسته‌ای منصفانه و با دوام است

ساعتی پس از پایان مذاکرات ایران و آمریکا در رم ایتالیا، وزارت امور خارجه عمان در بیانیه‌ای از موافقت ایران و آمریکا برای «ورود به مرحله بعدی گفت‌وگوها» که هدف آن «امضای توافق هسته‌ای منصفانه» خواهد بود، خبر داد.

کد خبر: ۱۸۳۰۶۵
۱۸:۲۸ - ۳۰ فروردين ۱۴۰۴

بیانیه عمان درباره مذاکرات رم؛ هدف امضای توافق هسته‌ای منصفانه و با دوام است

دیدارنیوز: وزارت امور خارجه عمان در بیانیه‌ای از موافقت ایران و آمریکا برای «ورود به مرحله بعدی گفت‌وگوها» که هدف آن «امضای توافق هسته‌ای منصفانه» خواهد بود، خبر داد.

پس از پایان یافتن دور دوم گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم بین ایران و آمریکا که با میانجی‌گری عمان در رم، پایتخت ایتالیا برگزار شد، وزارت خارجه عمان با انتشار بیانیه‌ای به رایزنی‌های صورت گرفته در این دور از گفت‌و‌گو‌ها پرداخت.

در بیانیه وزارت خارجه عمان آمده است: «در دیدار امروز در رم، سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران و استیو ویتکاف، نماینده رئیس جمهوری آمریکا، با میانجیگری بدر بن حمد البوسعیدی وزیر امور خارجه عمان، توافق کردند که وارد مرحله بعدی گفت‌و‌گو‌های خود شوند.»

دستگاه دیپلماسی عمان در ادامه تصریح کرد: «هدف آن (دور بعدی گفت‌وگوها) امضای توافق هسته‌ای منصفانه و با دوام است که ضمن تضمین عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای، این کشور را از بند هرگونه تحریم رها کرده و به این کشور اجازه خواهد داد تا برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز خود را توسعه دهد.»

وزارت خارجه عمان در پایان افزود: «فقط از طریق گفت‌و‌گو و ارتباطات شفاف است که می‌توانیم به توافق و تفاهم معتبر متقابل که به نفع همه طرف‌های منطقه و بین‌المللی است دست یابیم. همچنین قرار است دور بعدی در چند روز آینده در مسقط برگزار شود.»

پیشتر عراقچی با بیان اینکه مذاکرات درحال حرکت رو به جلو است، اعلام کرد که دور بعدی گفت‌و‌گو‌ها شنبه آینده در عمان برگزار خواهد شد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۴ ارديبهشت
امروز چهارشنبه ۲۴ ارديبهشت
امروز چهارشنبه ۲۴ ارديبهشت
امروز چهارشنبه ۲۴ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها