تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...

رئیس‌جمهور ایتالیا در سمت خود ابقا شد

رهبران احزاب قدرتمند ایتالیا از سرجو ماتارلا خواستند در مقام ریاست جمهوری این کشور باقی بماند. روسای احزاب از «سرجیو ماتارلا» ۸۱ ساله، رئیس دولت ایتالیا از اینکه موافقت کرده به کار خود ادامه دهد، تشکر کردند.

کد خبر: ۱۲۰۳۳۸
۰۹:۳۹ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۰

رئیس‌جمهور ایتالیا

دیدارنیوز: رئیس دولت ایتالیا مجددا برای دومین دوره به عنوان رئیس جمهور انتخاب شد و روسای احزاب از او خواستند پس از یک هفته رای‌گیری "بی‌ثمر" و اغلب "پرآشوب" در پارلمان برای انتخاب جانشین، به کار خود ادامه دهد.

به نقل از خبرگزاری رویترز، روسای احزاب از «سرجیو ماتارلا» ۸۱ ساله، رئیس دولت ایتالیا از اینکه موافقت کرده به کار خود ادامه دهد، تشکر کردند. اما از طرفی تلاش ناموفق برای جایگزینی وی در طول هفت دور رای گیری، ترس شدیدی بر جای گذاشته است که "پیامد‌های بالقوه خطرناکی" برای ثبات سیاسی دارد.

با این وجود، بازار‌های مالی احتمالا "واکنش مثبتی" به وضعیت موجود نشان خواهند داد؛ وضعیتی که ماریو دراگی، نخست وزیر ایتالیا به وضوح امیدوار بود که خودش رئیس جمهور می‌شود، اما اکنون به نخست وزیری خود ادامه خواهد داد.

دراگی در بیانیه‌ای از ماتارلا درخصوص اینکه قرار است کارش را ادمه دهد و تصمیمش که با "اراده قوی پارلمان" همراه است، تشکر کرد و اظهار کرد که این خبر "فوق‌العاده‌ای" برای ایتالیایی‌ها محسوب می‌شود.

پاپ فرانسیس هم پیام تبریکی برای سرجیو ماتارلا، این رئیس جمهور منتخب ارسال کرد.

ماتارلا پیش از این احتمال ماندن در سمت خود را رد کرده بود، اما با به "خطر افتادن ثبات سیاسی" کشور و به درخواست رهبران پارلمان که اوایل روز با او در کاخ خود ملاقات کردند، نظر خود را تغییر داد.

در اظهار نظری کوتاه، ماتارلا عنوان داشت که "بحران رو به رشد همه گیری کرونا"، "وضعیت اقتصادی سخت ایتالیا" و "شرایط اجتماعی" از جمله مواردی بود که باعث شد تصمیم پارلمان را قبول کند.

وی گفت که گرچه او برنامه‌های شخصی دیگری دارد، اما نسبت به "توقعات و انتظارات" مردم موظف است.

در سیستم سیاسی ایتالیا، رئیس جمهور یک شخصیت "قدرتمند" است که می‌تواند نخست وزیران را منصوب کند و اغلب از او خواسته می‌شود تا بحران‌های سیاسی را حل و فصل کند.

منبع: ایسنا
برچسب ها: ایتالیا
ارسال نظرات