تیتر امروز

اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک کارشناس برجسته محیط زیست

اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه های خود میزبان دکتر اسماعیل کهرم بوم شناس و فعال محیط زیست بود؛ او در این گفت و گو تاکید داشت که برای گذار از وضعیت بحران کنونی باید مدیریت را از دست سیاسیون...
در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
وزارت خارجه عمان از رم ایتالیا گفت

میزبان دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا مشخص شد

در شرایطی که مسقطِ عمان میزبان دور اول مذاکرات ایران و آمریکا بود، وزارت خارجه عمان شامگاه پنجشنبه، رم، پایتخت ایتالیا را میزبان دور دوم گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا معرفی کرد.

کد خبر: ۱۸۲۹۹۶
۲۱:۰۷ - ۲۸ فروردين ۱۴۰۴

رم میزبان دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا خواهد بود

دیدارنیوز: وزارت خارجه عمان در بیانیه‌ای اعلام کرد: «رم میزبان دور دوم گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا خواهد بود.»

وزارت خارجه عمان شامگاه پنجشنبه، رم، پایتخت ایتالیا را میزبان دور دوم گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا معرفی کرد.

در بیانیه وزارت خارجه عمان آمده است: «هدف از این گفت‌وگوها، پیشرفت بیشتر در جهت دستیابی به یک توافق عادلانه، الزام‌آور و پایدار خواهد بود.»

دستگاه دیپلماسی عمان افزود: «عمان خرسند است که این نشست را در رم که به دلایل لجستیکی به عنوان محل برگزاری انتخاب شده است، تسهیل و میانجیگری می‌کند. عمان همچنین از دولت ایتالیا به خاطر کمک‌های ارزشمند آن در تدارک این نشست مهم سپاسگزاری می‌کند.»

طبق این بیانیه، این مذاکرات ۱۹ آوریل (شنبه) برگزار می‌شود.

پیش از این «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران با بیان اینکه «عمان میزبان گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای غیرمستقیم میان تهران و واشنگتن است»، تأکید کرد: این کشور است که محل مذاکرات را انتخاب می‌کند.

عراقچی که روز چهارشنبه و پس از دیدار «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در تهران، با شبکه پرس تی‌وی گفت‌و‌گو می‌کرد، افزود: همچنان منتظر تصمیم همکاران عمانی و همتای خود از عمان هستیم تا به ما اعلام کنند که محل برگزاری دور بعدی گفت‌و‌گو‌ها کجا خواهد بود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۰۲ آذر
امروز يکشنبه ۰۲ آذر
امروز يکشنبه ۰۲ آذر
امروز يکشنبه ۰۲ آذر