تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
من همچنان منتظر تصمیم همکاران عمانی و همتای خود از عمان هستم

عراقچی: عمان محل مذاکرات را تعیین می‌کند/ وزیرخارجه در مسکو

عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران تاکید کرد: عمان به‌عنوان میزبان گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم میان تهران و واشنگتن تعیین خواهد کرد که محل برگزاری دور بعدی مذاکرات کجاست.

کد خبر: ۱۸۲۹۷۳
۱۲:۲۹ - ۲۸ فروردين ۱۴۰۴

عراقچی: عمان محل مذاکرات را تعیین می‌کند/ وزیرخارجه در مسکو

دیدارنیوز: وزیر امور خارجه ایران با سازنده خواندن گفت‌و‌گو با مدیرکل آژانس، تاکید کرد: عمان به‌عنوان میزبان گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم میان تهران و واشنگتن تعیین خواهد کرد که محل برگزاری دور بعدی مذاکرات کجاست.

«سید عباس عراقچی» وزیر امورخارجه ایران امروز (پنج‌شنبه) با بیان اینکه «عمان میزبان گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای غیرمستقیم میان تهران و واشنگتن است»، اظهار داشت: این کشور است که محل مذاکرات را انتخاب می‌کند.

عراقچی که روز چهارشنبه و پس از دیدار «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در تهران، با شبکه پرس تی‌وی گفت‌و‌گو می‌کرد، افزود: من همچنان منتظر تصمیم همکاران عمانی و همتای خود از عمان هستم تا به ما اعلام کنند که محل برگزاری دور بعدی گفت‌و‌گو‌ها کجا خواهد بود.

برخی از رسانه‌ها پیش از این عنوان کرده بودند که رم میزبان دور دوم گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم ایران و آمریکا خواهد بود که روز شنبه برگزار می‌شود.

عراقچی در بخش دیگری از این گفت‌و‌گو درباره سفر مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به تهران تصریح کرد: ما رایزنی‌های سازنده و بسیار مفصلی با رافائل گروسی داشتیم. او در زمان بسیار مناسب و مهمی به اینجا آمده است. گفت‌و‌گو‌های جدید میان تهران و واشنگتن ما را بر آن داشت تا مدیرکل آژانس اتمی را در جریان جزئیات این مذاکرات قرار دهیم، چراکه دیده‌بان هسته‌ای سازمان ملل نقش تعیین کننده‌ای در روند گفت‌و‌گو‌ها میان ایران و آمریکا ایفا خواهد کرد.

طبق گزارش پرس‌تی‌وی، رئیس دستگاه دیپلماسی ایران در جریان دیدار با گروسی ابراز امیدواری کرده است که آژانس اتمی وظایف خود را به صورت بی‌طرفانه و بدون اینکه تحت تاثیر منافع سیاسی سایر طرف‌ها قرار گیرد، به انجام برساند.

او همچنین تاکید کرد که آژانس اتمی می‌بایست به تلاش برای حل‌وفصل موثر اختلافات از طریق دیپلماسی ادامه دهد.

عراقچی وارد مسکو شد

«سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که به روسیه سفر کرده است، ظهر پنجشنبه وارد مسکو شد.

«اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت امور خارجه ایران گفته است: سفر از قبل برنامه‌ریزی‌شده وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به روسیه بنا به دعوت «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه فدراسیون روسیه و در چارچوب مشورت‌ها و رایزنی‌های مستمر دو کشور به‌عنوان شرکای راهبردی صورت می‌گیرد.

بقائی افزود: قرار است در این سفر عراقچی در خصوص روابط دوجانبه، تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی، و نیز مذاکرات غیرمستقیم اخیر با آمریکا با مقامات عالی روسیه گفت‌و‌گو و تبادل نظر کند. 

سخنگوی وزارت امور خارجه همچنین این سفر را فرصت مغتنمی جهت پیگیری اجرای توافقات فیمابین دو کشور به خصوص معاهده مشارکت جامع راهبردی جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه دانست.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر