تیتر امروز

محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ است/ محمدی که در توصیف فقهی تعریف می‌شود؛ شخصیتی سیاه و تاریک است/ حکم سب‌النبی حکم وحشتناکی است که مغایر با قرآن است
در سی‌و‌نهمین برنامه دیدار اندیشه با سلیمانی اردستانی مطرح شد:

محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ است/ محمدی که در توصیف فقهی تعریف می‌شود؛ شخصیتی سیاه و تاریک است/ حکم سب‌النبی حکم وحشتناکی است که مغایر با قرآن است

در سی‌ونهمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام عبدالرحیم سلیمانی اردستانی با موضوع "محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ" گفت‌و‌گو کردیم.
قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان

این بیست و پنجمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
خشم عمومی مردم و سقوط دولت نپال/ حمله به قطر با مشارکت کشورهای عربی!/ حمله روسیه به لهستان؛ اعلان جنگ به ناتو؟
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

خشم عمومی مردم و سقوط دولت نپال/ حمله به قطر با مشارکت کشورهای عربی!/ حمله روسیه به لهستان؛ اعلان جنگ به ناتو؟

این صد و پانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رویترز گزارش داد

مذاکرات ایران و آمریکا؛ فقط هسته‌ای؟

خبرگزاری رویترز گزارش داد که مذاکرات امروز ایران و آمریکا در مسقطِ عمان، قرار است تنها بر سر برنامه هسته‌ای تهران باشد.

کد خبر: ۱۸۲۶۹۲
۰۹:۵۶ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۴

مذاکرات ایران و آمریکا؛ فقط هسته‌ای؟

دیدارنیوز: رویترز گزارش داد: مذاکرات ایران و آمریکا که قرار است تنها بر سر برنامه هسته‌ای تهران باشد، در حالی آغاز می‌شود که پیشرفت در این روند می‌تواند بر کاهش تنش‌های منطقه تاثیر بگذارد.

جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده آمریکا امروز (شنبه) در مسقط، پایتخت عمان با هدف آغاز سریع مذاکرات بر سر برنامه هسته‌ای تهران در سطح بالا گفتگو خواهند کرد.

«سید عباس عراقچی» وزیر امورخارجه ایران که با «اختیارات کامل» به مسقط رفته و «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا در امور غرب آسیا سرپرستی هیات‌های ایرانی و آمریکایی حاضر در این رایزنی‌ها را بر عهده خواهند داشت.

طبق گزارش رویترز، ایران در حالی محتاطانه به این مذاکرات نزدیک می‌شود که تردید‌هایی درباره توافق با کشوری وجود دارد که پیشتر در سال ۲۰۱۸ به‌رغم اجرای تعهدات خود، به‌طور یک‌جانبه از توافق هسته‌ای ۲۰۱۵ خارج شد؛ توافقی که پس از بیش از ۲ سال مذاکرات مستمر میان ایران و قدرت‌های جهانی حاصل شد و به تصویب شورای امنیت سازمان ملل نیز رسید.

در حالی‌که هر یک از طرفین در مورد شانس پیشرفت صحبت کرده‌اند، اما در مورد اختلافی که بیش از دو دهه است، ادامه دارد.

خبرگزاری رویترز افزود: نشانه‌های پیشرفت، می‌تواند به کاهش تنش‌ها در منطقه‌ای کمک کند که به‌ویژه از سال ۲۰۲۳ با جنگ‌های غزه و لبنان، درگیری‌ها در دریای سرخ، سقوط دولت در سوریه و افزایش سطح درگیری میان ایران و اسرائیل متشنج بوده است.

یک مقام ایرانی در گفتگو با رویترز درباره مذاکرات امروز در عمان خاطرنشان کرد: مدت مذاکرات که فقط در مورد موضوع هسته‌ای خواهد بود، به جدیت و حسن نیت طرف آمریکایی بستگی دارد.

جمهوری اسلامی ایران مذاکره درباره قابلیت‌های دفاعی خود، مانند برنامه موشکی را رد کرده است.

۲ کشور در حالی قرار است در مسقط درباره برنامه هسته‌ای ایران به گفتگو بپردازند که این برنامه در سال‌های اخیر گسترش قابل توجهی داشته است.

مقامات ایران بار‌ها هر گونه اتهام علیه ماهیت برنامه هسته‌ای این کشور را رد کرده و تاکید می‌کنند که فعالیت‌های هسته‌ای ایران صرفا صلح‌آمیز است و تهران هرگز به دنبال دستیابی به ظرفیت تولید سلاح هسته‌ای نیست.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ شهريور
امروز شنبه ۲۲ شهريور
امروز شنبه ۲۲ شهريور
امروز شنبه ۲۲ شهريور