تیتر امروز

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
قائم‌مقام عملیات شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه می‌گوید در این حادثه هیچ آسیبی به مسافران وارد نشد

جداشدن لوکوموتیو از واگن یکی از قطار‌های خط ۵ متروی تهران؛ مسافران سرگردان شدند

امروز تصاویری از جدا شدن لوکوموتیو از واگن یکی از قطار‌های خط ۵ متروی تهران در فضای مجازی منتشر شد؛ با بروز این وضعیت، مسافران از قطار پیاده شدند و مدتی در حریم ریلی و ایستگاه، سرگردان و منتظر بودند. 

کد خبر: ۱۸۲۹۱۹
۱۱:۱۵ - ۲۷ فروردين ۱۴۰۴

توقف قطار در خط ۵ متروی تهران؛ مسافران سرگردان شدند

دیدارنیوز: قائم‌مقام عملیات شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه در پی انتشار تصاویری از توقف یک رام قطار در محدوده گرم‌دره تا اتمسفر گفت: ایمنی مسافر همواره خط قرمز صنعت حمل‌ونقل ریلی درون‌شهری است و در صدر اولویت‌های عملیاتی متروی تهران قرار دارد.

صبح امروز تصاویری از جدا شدن لوکوموتیو از واگن یکی از قطار‌های خط ۵ متروی تهران در فضای مجازی منتشر شد؛ با بروز این وضعیت، مسافران از قطار پیاده شدند و مدتی در حریم ریلی و ایستگاه، سرگردان و منتظر بودند. 

رضا حشمتی؛ قائم‌مقام عملیات شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه با اشاره به وقوع نقص فنی در این قطار اظهار کرد: مطابق الزامات ایمنی، بلافاصله پس از بروز مشکل، عملیات توقف ایمن، تخلیه مسافران، ایزوله‌سازی مسیر و بررسی‌های فنی انجام شد. خوشبختانه در این حادثه هیچ آسیبی به مسافران وارد نشد و با تلاش تیم‌های فنی، نقص در کوتاه‌ترین زمان ممکن مشکل برطرف و قطار به محل ایمن منتقل شد.

وی با اشاره به اینکه مسیر به‌طور کامل آزادسازی و سیر قطار‌ها از سر گرفته شده است، افزود: توقف لحظه‌ای یا تخلیه قطار در شرایط خاص، بخشی طبیعی از پروتکل‌های ایمنی در سامانه‌های پیشرفته حمل‌ونقل ریلی در جهان به شمار می‌رود و در متروی تهران نیز به محض مشاهده کوچک‌ترین نشانه‌های اختلال، فرآیند تخلیه ایمن و بررسی فنی به‌سرعت آغاز می‌شود.

قائم‌مقام عملیات شرکت بهره‌برداری مترو ضمن قدردانی از صبوری و همراهی مسافران گفت: اطمینان می‌دهیم تمامی اقدامات انجام‌شده بر پایه استاندارد‌های بین‌المللی و با اولویت سلامت و ایمنی شهروندان انجام می‌گیرد.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی