تیتر امروز

کوروش احمدی: موضوع باز کردن تنگه هرمز برای ترامپ به یک مسئله عمده تبدیل شده/ تهران و واشنگتن در حال خویشتنداری و مدیریت صحنه نبرد هستند/ احتمال یک حمله زمینی در معنای رایج آن را بسیار اندک می‌دانم/ استقرار نیرو‌های آمریکا در قلمرو خاکی ایران، آنها را به هدف مناسبی برای حمله بدل می‌کند
در گفت‌وگوی دیدار با یک دیپلمات باسابقه مطرح شد

کوروش احمدی: موضوع باز کردن تنگه هرمز برای ترامپ به یک مسئله عمده تبدیل شده/ تهران و واشنگتن در حال خویشتنداری و مدیریت صحنه نبرد هستند/ احتمال یک حمله زمینی در معنای رایج آن را بسیار اندک می‌دانم/ استقرار نیرو‌های آمریکا در قلمرو خاکی ایران، آنها را به هدف مناسبی برای حمله بدل می‌کند

یک دیپلمات باسابقه و تحلیلگر ارشد مسائل سیاست خارجی در گفت‎‌‌وگو با دیدارنیوز، معتقد است: «احتمال وقوع یک حمله زمینی به مفهوم متعارف و رایج آن را بسیار اندک می‌دانم، اما این احتمال وجود دارد...
وزیر نیرو: هرمزگان و استان‌های درگیر جنگ از برنامه خاموشی خارج می‌شوند/ حمله موشکی آمریکا به اطراف شهر آبادان/ ارتش: انهدام یک پهپاد «لوکاس» در جنوب کشور/ آژانس: حمله به نیروگاه هسته‌ای دارخوین بررسی می‌شود
حملات آمریکا به جنوب ایران و پاسخ ارتش و سپاه (روز صد و سوم آتش‌بس)

وزیر نیرو: هرمزگان و استان‌های درگیر جنگ از برنامه خاموشی خارج می‌شوند/ حمله موشکی آمریکا به اطراف شهر آبادان/ ارتش: انهدام یک پهپاد «لوکاس» در جنوب کشور/ آژانس: حمله به نیروگاه هسته‌ای دارخوین بررسی می‌شود

در روز چهلم جنگ اسرائیل و آمریکا علیه ایران، آتش بس دو هفته‌ای از بامداد چهارشنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۵ برقرار شد. سه‌شنبه شب اول اردیبهشت، ترامپ به صورت یک طرفه از تمدید آتش‌بس با ایران خبر داد و...
ادامه جنگ همراه با تفاهم شکننده/ تهران: تنگه هرمز بسته است/ آغاز خاموشی‌های جدید در کشور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ادامه جنگ همراه با تفاهم شکننده/ تهران: تنگه هرمز بسته است/ آغاز خاموشی‌های جدید در کشور

این صد و شصتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۲ تیرماه ۱۴۰۵ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شد که ایرانیان افرادی تندرو هستند و نباید سلاح هسته‌ای داشته باشند

ترامپ: ایران خواستار توافق و تعامل با آمریکاست/ تهدید حمله به تاسیسات هسته‌ای

«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در دیدار با رئیس‌جمهور السالوادور، درباره ایران گفت: مسئله ایران را حل خواهم کرد. در مقایسه با دیگر مسائل، موضوع ایران، آسان است. ایران خواستار توافق و تعامل با آمریکاست، اما آنها نحوه و چگونگی آن را نمی‌دانند. روز شنبه با آنها دیداری داشتیم. شنبه پیش رو با آنها مجددا دیدار خواهیم کرد.

کد خبر: ۱۸۲۸۳۷
۲۰:۰۴ - ۲۵ فروردين ۱۴۰۴

ترامپ: ایران خواستار توافق و تعامل با آمریکاست/ تهدید حمله به تاسیسات هسته‌ای

دیدارنیوز: رئیس جمهور آمریکا در دیدار با رئیس جمهور السالوادور گفت: «مسئله ایران را حل خواهم کرد. در مقایسه با دیگر مسائل، موضوع ایران، آسان است.»

«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا شامگاه دوشنبه با «نایب بوکله» رئیس‌جمهور السالوادور دیدار کرد. او در ابتدای این دیدار که در کاخ سفید برگزار شد، به جنگ اوکراین پرداخت.

رئیس‌جمهور آمریکا در پاسخ به سوالی درباره خواست «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین برای خرید موشک‌های بیشتر از آمریکا گفت: «او (زلنسکی) همیشه به‌دنبال خرید موشک‌های بیشتر است. نباید جنگی علیه کشوری ۲۰ برابری با اوکراین آغاز می‌کرد و امیدوار باشد که موشک دریافت کند.»

ترامپ در ادامه گفت که این جنگ به‌خاطر «جو بایدن» رئیس جمهور پیشین آمریکا و ناتوانی او آغاز شده است.

او افزود: «البته پوتین نباید این جنگ را آغاز می‌کرد.»

شنبه دوباره با ایران دیدار می‌کنیم

رئیس‌جمهور آمریکا در انتقاد از عملکرد دولت بایدن، بار دیگر ادعا کرد: «زمانی که من رئیس‌جمهور بودم جنگ اوکراین، هفتم اکتبر، بحران در خاورمیانه و مسئله ایران وجود نداشت. ایران فقیر بود. تحریم‌های چندگانه بر این کشور اعمال کرده بودیم.»

ترامپ گفت: «مسئله ایران را حل خواهم کرد. در مقایسه با دیگر مسائل، موضوع ایران، آسان است.»

رئیس جمهور آمریکا در ادامه دیدار خود با رئیس جمهور السالوادور ادعا کرد: «ایران خواستار توافق و تعامل با آمریکاست، اما آنها نحوه و چگونگی آن را نمی‌دانند. روز شنبه با آنها دیداری داشتیم. شنبه پیش رو با آنها مجددا دیدار خواهیم کرد.»

او افزود: «ایران نمی‌تواند سلاح هسته‌ای داشته باشد. هیچکس نمی‌تواند سلاح هسته‌ای داشته باشد.»

ایران نباید سلاح هسته‌ای داشته باشد

ترامپ ادعا کرد: «اگر ایران فقیر باقی می‌ماند، هفتم اکتبری رخ نمی‌داد. من می‌خواهم ایران ثروتمند باشد. تنها خواسته من این است که آنها سلاح هسته‌ای نداشته باشند. اگر مجبور شویم اقدامی سرسخت انجام دهیم، آن را انجام خواهم داد.»

او در دفاع از تهدیدات خود علیه ایران مدعی شد: «این کار را برای جهان می‌کنم. ایرانیان افرادی تندرو هستند و نباید سلاح هسته‌ای داشته باشند.»

ترامپ در پاسخ به این سوال که آیا اقدامات سخت آمریکا، حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران را نیز شامل می‌شود، افزود: «معلوم است که بله.»

او در ادامه ادعا کرد: «ایران هیچ پولی نداشت و در دوران دولت اولم، به درستی رفتار می‌کردند. اما با روی کار آمدن دولت بایدن، او تعرفه‌های دوگانه روی ایران را برداشت.»

ترامپ مدعی شد: «در دولت اولم به چین گفتم که نباید از ایران نفت بخری وگرنه باید از بازار آمریکا خارج شوی و سریعاً خرید نفت ایران توسط چین متوقف شد.»

او در پاسخ به سوالی درباره «سازنده بودن گفت‌و‌گو‌ها با ایران» افزود: «تا زمانی که ایران به‌دنبال سلاح هسته‌ای نباشد، این کشور می‌تواند کشوری فوق‌العاده باشد.»

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
captcha
پربازدیدها
امروز يکشنبه ۲۸ تير
امروز يکشنبه ۲۸ تير
امروز يکشنبه ۲۸ تير
امروز يکشنبه ۲۸ تير
پرطرفدارترین ها