تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
درخواست حفاظت محیط زیست هرمزگان از مردمی که خاک جزیره را بردند ..

خاک هرمز را برگردانید

اداره کل حفاظت محیط زیست هرمزگان از همه شهروندان، گردشگران و دوستداران طبیعت دعوت کرد تا در اقدامی ارزشمند و نمادین، خاک جزیره هرمز را که پیش‌تر همراه خود برده‌اند، به این اداره بازگردانند.

کد خبر: ۱۸۲۵۲۳
۲۱:۱۸ - ۱۸ فروردين ۱۴۰۴

خاک هرمز را برگردانید

دیدارنیوز _ استان هرمزگان: اداره کل حفاظت محیط زیست هرمزگان از همه شهروندان، گردشگران و دوستداران طبیعت دعوت می‌کند تا در اقدامی ارزشمند و نمادین، خاک جزیره هرمز را که پیش‌تر همراه خود برده‌اند، به این اداره بازگردانند و در حفاظت از این گنجینه طبیعی سهیم شوند.

اداره کل حفاظت محیط زیست هرمزگان امروز (دوشنبه ۱۸ فروردین)، با انتشار اطلاعیه‌ای در پاسخ به کمپین‌های خودجوش مردمی که با هدف بازگرداندن خاک‌های جزیره هرمز شکل گرفته‌اند، ضمن قدردانی از این حرکت ارزشمند، اعلام کرد آمادگی دارد خاک‌های بازگردانده‌شده را دریافت و برای انتقال آن‌ها به جزیره هرمز اقدام کند. این فراخوان فرصتی است برای همه دوستداران طبیعت تا در حفاظت از این گنجینه بی‌نظیر سهیم شوند.

مطلب مرتبط:

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

در این اطلاعیه، از تمامی شهروندان، گردشگران، هنرمندان و فعالان محیط زیست که در گذشته خاک جزیره هرمز را با خود برده‌اند، دعوت می‌کند تا در اقدامی نمادین و ارزشمند، این خاک‌ها را بازگردانده و گامی مؤثر در راستای حفظ این میراث بی‌نظیر طبیعی بردارند. خاک‌های بازگردانده‌شده می‌توانند هرمز را بار دیگر به جلوه‌گاه کامل طبیعت تبدیل کنند.

نحوه ارسال خاک به جزیره هرمز

از همه داوطلبان عزیز دعوت می‌شود خاک‌های جمع‌آوری‌شده خود را برای بازگشت به زیستگاه اصلی‌شان، به یکی از روش‌های زیر به ما برسانند:

۱. ارسال از طریق پست

۲. تحویل حضوری به نشانی:

بندرعباس، روبه‌روی ساختمان استانداری هرمزگان، اداره کل حفاظت محیط زیست استان هرمزگان

(لطفاً بر روی بسته یادداشت شود: "بازگشت خاک نقره‌ای به جزیره هرمز")

اداره کل حفاظت محیط زیست هرمزگان تضمین می‌کند تمامی خاک‌های جمع‌آوری‌شده با نظارت کامل کارشناسان محیط زیست، به جزیره هرمز بازگردانده شوند.

در تعطیلات نوروزی، متأسفانه شاهد انتشار ویدئو‌هایی در فضای مجازی بودیم که نشان‌دهنده برداشتن و انتقال خاک‌های رنگی جزیره هرمز توسط برخی مسافران بودند. این رفتار غیرمسئولانه و ناآگاهانه موجی از واکنش‌های منفی را به دنبال داشت، چرا که زیست‌بوم منحصر بفرد جزیره هرمز، گنجینه‌ای ملی است که حفاظت از آن وظیفه‌ای همگانی محسوب می‌شود.

جزیره هرمز، با خاک‌های رنگین خود، نه‌تن‌ها مظهر زیبایی طبیعی بلکه بخشی از میراث ارزشمند ایران‌زمین است که باید برای نسل‌های آینده حفظ شود.

از همه بازدیدکنندگان محترم انتظار می‌رود از بردن خاک‌های این جزیره خودداری کرده و با مسئولیت‌پذیری بیشتر، در صیانت از یکی از زیباترین میراث طبیعی کشور سهیم باشند.

با همکاری و آگاهی، می‌توانیم از جزیره هرمز و زیبایی‌های بی‌همتای آن بهتر محافظت کنیم.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها