تیتر امروز

مذاکرات ایران و آمریکا «فعلا» به پایان رسید/ وزارت خارجه: تفاهم طرفین برای ادامه گفت‌و‌گو‌ها
تنها رسانه‌های دولتی و نزدیک به حکومت روایت این مذاکرات را منتشر می‌کنند و رسانه‌های مستقل داخلی در عمان حضور ندارند

مذاکرات ایران و آمریکا «فعلا» به پایان رسید/ وزارت خارجه: تفاهم طرفین برای ادامه گفت‌و‌گو‌ها

مذاکرات روز جمعه ایران و آمریکا که قرار بود ساعت ۰۹:۳۰ صبح به وقت تهران آغاز شود، با بیش از دو ساعت تاخیر در مسقط پایتخت عمان شروع شد و تا حدود ساعت ۱۷:۰۰ امروز ادامه داشت. پس از پایان مذاکرات،...
انباشت نارضایتی‌ها؛ اعتراض‌ها چطور به خیابان رسید؟
امیر دبیری‌مهر در گفت‌و‌گو با مجله تحلیلی خبری دیدارنیوز توضیح داد

انباشت نارضایتی‌ها؛ اعتراض‌ها چطور به خیابان رسید؟

امیر دبیری‌مهر، مدرس و پژوهشگر علوم سیاسی معتقد است که وقتی نارضایتی‌ها به تقاطع و نقطه جوش اجتماعی می‌رسند بدون طراحی و توطئه به اعتراض خیابانی تبدیل می‌شوند.
علی نوری: جامعه به سمت رادیکالیسم رفته است/ باید از این رویکرد شعارزده‌ای که در صداوسیما وجود دارد فاصله بگیریم/ سریع‌القلم می‌گوید ما در ایران با بحران عوض می‌شویم؛ با نقد نه/ کسی نخواست صدای جامعه را بشنود
گفت و گوی دیدار با یک جامعه شناس

علی نوری: جامعه به سمت رادیکالیسم رفته است/ باید از این رویکرد شعارزده‌ای که در صداوسیما وجود دارد فاصله بگیریم/ سریع‌القلم می‌گوید ما در ایران با بحران عوض می‌شویم؛ با نقد نه/ کسی نخواست صدای جامعه را بشنود

دیدار در ادامه سلسله گفت و گوهای خود درباره اعتراضات اخیر، به سراغ علی نوری، جامعه شناس رفته است. او می‌گوید:دولت باید از رؤسای تشکل‌ها، احزاب، انجمن‌های علمی، اصناف، ورزشکاران و همه افرادی که...

نسخه GTi از پژو e-۲۰۸؛ خودروی الکتریکی اسپرت

«آلن فیوی» رئیس جدید شرکت پژو، تأیید کرده برند فرانسوی نسخه GTi از پژو e-۲۰۸ عرضه خواهد کرد. پس از فروش نسل قبلی پژو ۳۰۸ در سال ۲۰۲۱، پژو e-۲۰۸ GTi اولین مدل GTi و اولین خودروی الکتریکی اسپرت پژو خواهد بود.

کد خبر: ۱۸۲۲۱۴
۱۹:۳۵ - ۰۸ فروردين ۱۴۰۴

نسخه GTi از پژو e-۲۰۸؛ خودروی الکتریکی اسپرت

دیدارنیوز: رئیس جدید شرکت پژو، «آلن فیوی»، تأیید کرده برند فرانسوی نسخه GTi از پژو e-۲۰۸ عرضه خواهد کرد.

به نقل از دیجیاتو، رئیس جدید شرکت پژو، «آلن فیوی»، تأیید کرده این برند فرانسوی نسخه GTi از پژو e-۲۰۸ عرضه خواهد کرد. این ها‌ت‌هچ قرار است تلاشی برای «بهبود شهرت این برند در زمینه هیجان رانندگی» باشد.

پس از فروش نسل قبلی پژو ۳۰۸ در سال ۲۰۲۱، پژو e-۲۰۸ GTi اولین مدل GTi و اولین خودروی الکتریکی اسپرت پژو خواهد بود.

فیوی در گفتگو با رسانه‌ها گفت: «موقعیتی دارم که تأیید کنم ما نسخه GTi مدل e-۲۰۸ را به‌زودی معرفی خواهیم کرد. تصمیم گرفته‌ایم پژو GTi را دوباره معرفی کنیم.»

او افزود، این «سیگنال» درباره «ارتباط مجدد با گذشته و تاریخ ما» است و ارتباطی بین خودرو‌های جاده‌ای برند فرانسوی با حضور پژو در مسابقات قهرمانی استقامت جهان برقرار می‌کند.

فیوی گفت: «می‌خواهیم شهرت برند در هیجان رانندگی، چه به‌عنوان راننده چه سرنشین را بهبود ببخشیم.»

نسخه GTi از پژو e-۲۰۸؛ خودروی الکتریکی اسپرت

فیوی درباره راه‌اندازی خط تولید GTi گسترده یا استفاده از موتور درون‌سوز در یکی از این مدل‌ها گفت این تصمیم به بازخورد مشتریان بستگی دارد.

«ما با ۲۰۸ شروع خواهیم کرد و به نظرات مشتریان توجه می‌کنیم. البته ممکن است بخش GTi نسخه‌های دیگری از ۲۰۸ GTi را نیز عرضه کند، اما فعلاً هیچ برنامه‌ای برای آن وجود ندارد.»

فیوی ماه گذشته اعلام کرده بود بازگشت نشان GTi را یکی از اولین تصمیماتش در دوره مدیرعاملی پژو می‌داند.

مشخصات فنی پژو e-۲۰۸ جی‌تی‌آی چیست؟

به احتمال زیاد، e-۲۰۸ GTi جدید از همان پیشرانه آبارث ۶۰۰e استفاده می‌کند که براساس پلتفرم e-CMP مشابه مدل e-۲۰۸ ساخته شده است.

نسخه GTi از پژو e-۲۰۸؛ خودروی الکتریکی اسپرت

این کراس‌اوور از یک موتور ۲۳۷ اسب بخار بهره می‌برد که همراه دیفرانسیل لغزش محدود تورسن در جلو نصب شده است. وزن این مدل ۱۶۲۵ کیلوگرم است و زمان شتاب‌گیری صفرتاصد کیلومتربرساعت آن ۶.۲ ثانیه است.

احتمال دارد یک e-۲۰۸ سبک‌تر و کم‌ارتفاع‌تر مجهز به همین پیشرانه بتواند این رقم را به کمتر از ۶ ثانیه برساند.

آبارث همچنین در نسخه تولید-محدود اسکورپیونیسیما با یک موتور ۲۷۸ اسب بخار عرضه می‌شود. این موضوع امکان عرضه نسخه‌ای ویژه در قالب ۲۰۸ GTi قبلی توسط پژو اسپرت را فراهم می‌کند.

تولید پژو e-۲۰۸ GTi احتمالاً به معنای تولید نسخه هات‌هچ واکسهال/اوپل کورسا الکتریک نیز خواهد بود؛ چون این ۲ مدل روی پلتفرم مشترکی همسان ساخته می‌شوند.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۸ بهمن
امروز شنبه ۱۸ بهمن
امروز شنبه ۱۸ بهمن
امروز شنبه ۱۸ بهمن
پرطرفدارترین ها