تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...
علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.
یادداشتی از عباس عبدی پس از شایعات درباره سفر شهرام دبیری

قطب جنوب و آزمون مهم پزشکیان

عباس عبدی، در یادداشتی با اشاره به ماجرای سفر شهرام دبیری، معاون پارلمانی رئیس‌جمهور به قطب جنوب که از سوی رسانه‌های دولتی تکذیب شده، نوشت: اگر واقعا درست باشد چرا تکذیب شده است؟ اگر می‌خواست چنین سفر‌هایی برود چرا معاون رییس‌جمهور شد و چرا پزشکیان متوجه این وجه از رفتار ایشان نشد؟ زیرا پذیرفتنی نیست که یک مقام دولتی در این حد و در این شرایط به چنین سفر غیرضروری و بسیار گرانی برود. در زندگی عادی خیلی از مرز‌ها را می‌توان رعایت کرد، ولی در ساختار سیاسی ماجرا فرق می‌کند. این آزمون مهم پزشکیان است. منتظر باید بود و دید چه خواهد کرد؟

کد خبر: ۱۸۲۱۸۲
۲۲:۰۲ - ۰۷ فروردين ۱۴۰۴

قطب جنوب و آزمون مهم پزشکیان

دیدارنیوز _ عباس عبدی*:

می‌گویند معاون مجلس رییس‌جمهور به قطب جنوب سفر کرده است. اگر راست باشد اعتراضی به او در مقام شخص ندارم، زیرا او پزشک ثروتمندی است، طبعا خواسته قطب جنوب یا هر جای خوب دیگری را هم ببیند و به من ربط چندانی ندارد. ولی چند نکته مهم وجود دارد.

اول؛ اگر می‌خواست چنین سفر‌هایی برود چرا معاون رییس‌جمهور شد و چرا پزشکیان متوجه این وجه از رفتار ایشان نشد؟ زیرا پذیرفتنی نیست که یک مقام دولتی در این حد و در این شرایط به چنین سفر غیرضروری و بسیار گرانی برود.

دوم؛ اگر هم رفته چرا با شهامت آن را اعلام نمی‌کنند، بجایش حذف مطالب دیگران را پیگیری یا کل ماجرا را تکذیب می‌کنند؟

سوم؛ چطور متوجه بازتاب منفی چنین سفری نبودند؟ یا چطور تصور می‌کردند که این سفر پنهان خواهد ماند؟

چهارم؛ از همه بدتر اگر واقعا درست باشد چرا تکذیب شده است؟ پزشکیان در زمان انتخابات بطور جدی و صادقانه گفت دروغ نخواهد گفت. البته او در باره خودش گفت، ولی این شامل کارگزاران بویژه منصوبین او و نهاد دولت هم خواهد بود باید در این باره اقدام کند.

پنجم؛ معنای دروغ را باید بازتعریف کرد. در مقام حکومت، عدم بیان خیلی از حقایق هم دروغ خواهد بود که در موقعیت مناسب در این باره خواهم نوشت.

ششم؛ در زندگی عادی خیلی از مرز‌ها را می‌توان رعایت کرد، ولی در ساختار سیاسی ماجرا فرق می‌کند. این آزمون مهم پزشکیان است. منتظر باید بود و دید چه خواهد کرد؟

*تحلیلگر مسایل سیاسی و اجتماعی

ارسال نظرات
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان