تیتر امروز

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.
حملات بی‌رحمانه به غزه ادامه دارد

بقائی: آمریکا مسوول مستقیم جنایات اسرائیل است

«اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت امور خارجه ایران درباره حملات جدید اسرائیل به غزه گفت که مسوولیت مستقیم این جنایات با دولت آمریکا است.

کد خبر: ۱۸۱۸۶۰
۱۸:۰۴ - ۲۸ اسفند ۱۴۰۳

بقائی: آمریکا مسوول مستقیم جنایات اسرائیل است

دیدارنیوز: سخنگوی وزارت خارجه ایران، دور جدید حملات رژیم صهیونیستی به غزه را تداوم جنایت نسل‌کشی و پاکسازی قومی در فلسطین اشغالی دانست و بر مسئولیت مستقیم دولت آمریکا در جنایات ارتکابی رژیم صهیونیستی تاکید کرد.

«اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، دور جدید حملات رژیم صهیونیستی علیه مردم بی‌دفاع غزه و قتل‌عام چندصد غیرنظامی فلسطینی از جمله زنان و کودکان معصوم که همزمان با ادامه محاصره غذایی و دارویی این باریکه و با چراغ سبز ایالات متحده آمریکا صورت می‌گیرد را شدیدا محکوم کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه ایران، این حملات را تداوم جنایت نسل‌کشی و پاکسازی قومی در فلسطین اشغالی دانست و بر مسئولیت مستقیم دولت آمریکا در جنایات ارتکابی رژیم صهیونیستی تاکید کرد.

بقائی همچنین با تاکید بر مسئولیت همه دولت‌ها و سازمان ملل متحد برای توقف نسل‌کشی و جنایات علیه بشریت در غزه، بی‌عملی در قبال نقض‌های فاحش و بی‌سابقه قواعد و هنجار‌های بین‌المللی توسط رژیم صهیونیستی -که با شراکت و همدستی همه‌جانبه آمریکا، انگلیس و برخی دیگر از کشور‌های غربی ارتکاب می‌یابد- را زمینه‌ساز اضمحلال نظام حقوقی و هنجاری مبتنی بر منشور ملل متحد دانست و نسبت به عواقب و تبعات فاجعه‌آمیز این وضعیت بر صلح و امنیت جهانی هشدار داد.

سخنگوی وزارت امور خارجه ایران مسئولیت ویژه جهان اسلام برای جلوگیری از ادامه کشتار و نسل‌کشی در فلسطین اشغالی را خاطر نشان کرده و خواستار اقدام جدی از سوی سازمان همکاری اسلامی برای حمایت از مردم مظلوم فلسطین، تسریع در رسیدگی به جنایات سران رژیم نسل‌کش در دیوان بین‌المللی کیفری و اجرای احکام دیوان بین‌المللی دادگستری، و نیز توقف ارسال تسلیحات و هرگونه حمایت مالی و اقتصادی از رژیم اشغالگر شد.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر