تیتر امروز

داغ و درفش حداکثر منافق درست می‌کند، دیندار درست نمی‌کند/ انسان بماهو انسان از حقوق شهروندی برابر برخوردار است/چند نفر را مثل خاتمی پیدا می‌کنید که بگویند زنده باد مخالف من
در بیست و نهمین برنامه دیدار اندیشه با سلیمانی اردستانی مطرح شد:

داغ و درفش حداکثر منافق درست می‌کند، دیندار درست نمی‌کند/ انسان بماهو انسان از حقوق شهروندی برابر برخوردار است/چند نفر را مثل خاتمی پیدا می‌کنید که بگویند زنده باد مخالف من

در بیست و نهمین برنامه دیدار اندیشه قسمت دوم گفت‌وگو با حجت الاسلام عبدالرحیم سلیمانی اردستانی با موضوع "مهجوریت قرآن در میان فقه و مردم" را پی گرفتیم.
اعتراض به تخلفات گسترده یک معدن در ایران/ هشدار درباره تاثیر خروج ۱۲ میلیارد دلار ارز توسط اتباع خارجی/ اولتیماتوم داروخانه‌ها به دولت
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

اعتراض به تخلفات گسترده یک معدن در ایران/ هشدار درباره تاثیر خروج ۱۲ میلیارد دلار ارز توسط اتباع خارجی/ اولتیماتوم داروخانه‌ها به دولت

این نهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان گرامی...
لیگ قهرمانان آسیا ۲

تراکتور - التعاون؛ تاریخ‌ساز شوید!

تیم تراکتور ایران نماینده کشورمان در لیگ قهرمانان آسیا ۲، امشب (سه‌شنبه) در تبریز میزبان التعاون عربستان است و انتظار می‌رود در حضور پرشور‌ها یک شب به یادماندنی را رقم بزند.

کد خبر: ۱۸۱۱۶۶
۱۱:۱۴ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۳

تراکتور - التعاون؛ تاریخ‌ساز شوید!

دیدارنیوز: تراکتور برای کسب اولین عنوان آسیایی خود در مرحله یک‌چهارم نهایی به دیدار التعاون عربستان می‌رود.

تراکتور یکی از بهترین فصول تاریخ خود را پشت سر می‌گذارد. این تیم علاوه براینکه جزو مدعیان اصلی قهرمانی در لیگ است، در سطح دوم لیگ قهرمانان آسیا هم به جمع ۸ تیم پایانی راه یافته است و در بازی رفت مرحله یک‌چهارم‌نهایی باید به مصاف التعاون عربستان برود. این بازی امروز از ساعت ۱۹:۳۰ در تبریز برگزار می‌شود.

جدال با تیم هشتم لیگ عربستان

تراکتور و التعاون با کسب عنوان چهارم در فصل گذشته لیگ داخلی به این رقابت‌ها راه یافتند. تراکتور با صدرنشینی در گروه A به مرحله حذفی راه یافت و در دور بعد الخالدیه بحرین که همگروه التعاون در مرحله گروهی بود را در مجموع ۲ بازی رفت و برگشت حذف کرد. التعاون هم در گروه B صدرنشین شد و در مرحله حذفی برابر الوکره همگروه تراکتور در مرحله گروهی در هر ۲ دیدار رفت و برگشت به تساوی رسید و در ضربات پنالتی به این مرحله راه یافت. برخلاف تراکتور که در صدر جدول ایران قرار دارد، التعاون در لیگ عربستان هشتم است.

فرصت خوب انتقام

التعاون بین تیم‌های عربستانی حریف دلخواه برای نمایندگان ایران بوده است و در ۶ مصاف با تیم‌های ایرانی ۴ بار شکست خورده است و نمایندگان ایران در رقابت‌های آسیایی بالاترین درصد پیروزی را بین تیم‌های عربستانی که بیش از یک بار با آن دیدار داشته‌اند، مقابل التعاون به ثبت رسانده‌اند. با توجه به فرم فعلی تراکتور و التعاون، این بازی فرصت خوبی برای پایان دادن به طلسم ۱۶ بازی عدم پیروزی تیم‌های ایرانی برابر نمایندگان عربستان در رقابت‌های آسیایی است. البته تراکتور هم مقابل تیم‌های عربستانی آمار جالبی ندارد. این تیم در ۴ رویارویی آخر برابر تیم‌های عربستانی شکست خورده و در ۱۱ مصاف برابر نمایندگان این کشور متحمل ۸ شکست شده است. دیدار برگشت دو تیم روز ۲۱ اسفند در عربستان برگزار خواهد شد. تیم برنده مجموع ۲ بازی رفت و برگشت، در مرحله نیمه‌نهایی به مصاف تیم پیروز جدال شباب‌الاهلی و الشارجه امارات می‌رود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی