تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
یک نماینده ادوار مجلس مطرح کرد:

منصور حقیقت‌پور: ضرر ۵۰۰ میلیون دلاری روزانه تحریم‌ها به کشور؛ این‌ها دستپخت جبهه پایداری‌هاست

جبهه پایداری شرایطی را فراهم کرد که ایران تحریم شد. روزانه ۵۰۰ میلیون دلار خسارت ایران برای تحریم‌هاست. تحریم‌هایی که مردم عادی، تجار، بازرگانان و فعالان اقتصادی را آزار می‌دهد. اما این گروه حاضر نیستند fatf تصویب شود. این روند نشان‌دهنده دیدگاه این گروه‌هاست.

کد خبر: ۱۸۱۰۱۰
۱۴:۴۸ - ۱۱ اسفند ۱۴۰۳

منصور حقیقت‌پور: ضرر ۵۰۰ میلیون دلاری روزانه تحریم‌ها به کشور؛ این‌ها دستپخت جبهه پایداری‌هاست

دیدارنیوز: منصور حقیقت‌پور نماینده ادوار مجلس می‌گوید: این‌ها (جبهه پایداری) مایلند به قدرت بازگردند و جایگاه از دست رفته خود را بازیابند. این‌ها فکر می‌کنند عدم توفیق دولت چهاردهم، زمینه‌ای را فراهم می‌کند تا آن‌ها به قدرت بازگردند. این جریان تصور می‌کنند اگر بتوانند برای دولت پزشکیان مشکل ایجاد کنند، مردم به سمت آن‌ها باز می‌گردند. در حالی که اینگونه نیست. مردم دیگر با این گروه همراهی نخواهند داشت.
این تفکر شرایطی را فراهم کرده که ایران تحریم شده است. روزانه ۵۰۰ میلیون دلار خسارت ایران برای تحریم‌هاست. تحریم‌هایی که مردم عادی، تجار، بازرگانان و فعالان اقتصادی را آزار می‌دهد. اما این گروه حاضر نیستند fatf تصویب شود. این روند نشان‌دهنده دیدگاه این گروه‌هاست.
باید جریانات معتدل و اصلاح‌طلب دست به دست هم دهند و در برابر حرکات مخرب این افراد و گروه‌ها بایستند. معتقدم ایده استیضاح این جریانات هم رای نخواهد آورد. چرا که قاطبه نمایندگان از واقعیت‌ها آگاهند.
مردم هم در انتخابات این تفکر و این جریان را پس زدند. مردم قارون‌های سیاسی را در بزنگاه‌های مختلف انتخاباتی پس زده‌اند. امروز، اما آن‌ها از هر اقدامی برای ریکاوری و بازگشت خودشان استفاده می‌کنند. از ظرفیت‌هایی، چون صدا وسیما، رسانه‌های تندرو، فضای مجازی و… استفاده می‌کنند.
مجلس ۲۹۰ نماینده محترم و کم صدا دارد که اغلب آن‌ها تحت‌الشعاع شلوغ کاری و حاشیه‌سازی این افراد و گروه‌ها قرار دارند. طبیعی است جریانی که جایگاه خود را در دولت و سایر مراکز قدرت از دست داده از هر حاشیه‌ای برای بازگشت به قدرت استفاده می‌کند.
همین‌ها هستند که در صدا و سیما و سایر تریبون‌های حاکمیتی می‌گویند هرکس در صحنه بین‌المللی به دنبال تنش زدایی و مذاکره و گفتگو باشد، بی‌شعور و نفهم و… است./اصلاحات‌نیوز

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد