تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
قیمت طلا و سکه ۹ اسفند ۱۴۰۳

سکه امامی یک میلیون ریزش کرد +جدول

قیمت سکه امامی روز پنجشنبه ۹ اسفند با کاهش یک میلیون و ۲۵ هزار تومانی روی رقم ۷۵ میلیون و ۴۸۰ هزار تومانی ایستاده است.

کد خبر: ۱۸۰۹۵۰
۱۷:۴۳ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۳

سکه امامی یک میلیون ریزش کرد +جدول

دیدارنیوز: قیمت طلا و سکه روز پنجشنبه با افت ارزش در تمام قطعات و وزن‌ها بازگشایی شد. با وجود اینکه قیمت دلار در آخرین روز معاملاتی هفته کاهشی بود؛ اما ریزش قابل توجه اونس جهانی طلا اثر نزولی بیشتری بر بازار طلای داخلی داشت. روز پنجشنبه قیمت بیشتر قطعات سکه یک کانال عقب‌نشینی کرد.

قیمت طلا و سکه امروز با کاهش ارزش اونس جهانی طلا و دلار همراه شد و در روند نزولی قرار گرفت. علاوه بر این افت تقاضا روند نزولی به حباب سکه داد و همین موضوع کاهش بیشتر قیمت قطعات سکه را رقم زد.

سکه امامی یک میلیون ریزش کرد +جدول

کارشناسان اقتصادی در صورت تزریق اخبار مساعد، روند قیمت دلار و در پی آن قیمت طلا و سکه را نزولی پیش‌بینی می‌کنند.

قیمت اونس جهانی طلا ۲۷ دلار ریخت
گفتنی است اونس جهانی طلا امروز کاهش ۲۷ دلاری داشت و در لحظه نگارش این گزارش روی رقم ۲۸۸۶ دلاری در حال معامله است. اونس جهانی نقره نیز با رقم ۳۱ دلار و ۷۴ سنتی در حال معامله است و کاهش ۱۰ سنتی دارد. هر گرم نقره ۹۹۹ با ۴۹۰ تومان کاهش روی رقم ۱۰۴ هزار و ۵۷۰ تومانی در حال معامله است.

سکه امامی پرچمدار رشد قیمت شد
قیمت سکه امامی پنجشنبه ۹ اسفند با کاهش یک میلیون و ۲۵ هزار تومانی روی رقم ۷۵ میلیون و ۴۸۰ هزار تومانی ایستاده است. سکه بهار کاهش ۷۶۰هزار تومانی دارد و روی رقم ۷۱ میلیون و ۹۸۵ هزار تومانی در حال معامله است.

گفتنی است قیمت نیم سکه با افت ۴۰۰ هزار تومانی روی رقم ۴۳ میلیون تومانی ایستاده است. نیم‌سکه و سکه گرمی امروز با افت ۱۰۰ هزار تومانی به ترتیب با قیمت ۲۱ میلیون و ۹۰۰ هزار تومانی و ۱۱ میلیون و ۱۰۰ هزار تومانی در حال معامله هستند.

قیمت مثقال طلا ۳۰۰ هزار تومان عقب‌نشینی کرد
قیمت طلا روز پنجشنبه کاهشی شد. هر مثقال طلای ۱۸ عیار افت ۳۴۸ هزار تومانی دارد و با رقم ۲۸ میلیون و ۷۴۸ هزار تومانی در حال معامله است. هر گرم طلای ۱۸ عیار با کاهش ۸۰ هزار تومانی در محدوده ۶ میلیون و ۶۳۸ هزار تومانی ایستاده است. قیمت طلای دست دوم نیز با رقم ۶ میلیون و ۵۴۹ هزار تومانی در حال معامله است.

حباب سکه کاهشی شد
حباب سکه در آخرین روز هفته به غیر از افزایش ۶ هزار تومانی ربع‌سکه در تمام قطعات کاهش داشت. حباب سکه امامی ۵۷۱ هزار تومان، سکه بهار ۲۷۹ هزار تومان، نیم‌سکه ۱۲۵ هزار تومان و سکه گرمی ۳۳ هزار تومان کاهش داشت.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر